יצא 351!

lgmtk

New member
../images/Emo58.gif

האם הוא באמת שולט באורו או שרק חלקית? סאסקה יאמי *O*

lgmtk

New member
אני לא כ"כ בטוח P:

אי אפשר לדעת...לדעתי ממש לא מלאה. שליטה כן אבל תמיד יש ספק.

sapir aloud555

New member
ג'יז. ../images/Emo58.gif

כן, גם אני ראיתי את זה שבוע שעבר, לא הייתי מרוצה מהפרק. לא מספיק שיש סאסקה.. יותר מדי סאסקה הייתי אומרת, אבל קישי מוציא את הדמות שלו שונה עכשיו. סאסקה אף פעם לא היה "רשע" טהור, הכל התחיל מאורו, אבל כמה פרקים לפני - הבחור אפילו לא מצמץ כשהוא הרג את המורה שלו, או ניסה להרוג את סאקורה, נארוטו, סאי ויאמוטו. פתאום ב2 הפרקים האחרונים הוא מתחיל לקבל רגשות, לא רוצה להרוג בכלל, מנסה למנוע כמה שיותר קרבות, ואפילו מחייך. מה קורה פה? אמנם כן, אורו "נעלם" חלקית, אבל זה קצת יותר מדי מוזר. וג'וגו גם בקונפליקט של "הורג -לא הורג".. אני מקווה שיהיה לזה הסבר נורמלי לפחות בפרק הבא.

lgmtk

New member
../images/Emo58.gifהקונפליקט די מוסבר~

פשוט יש לו פיצול אישיות...זה לא משהו שמתרגשים ממנו. כן, צד אחד הוא ההפך מהשני, אבל זה כל הקטע P: לדעתי סאסקה מתחיל לפתח רגשות בגלל שהוא מרגיש שהוא קרוב להרוג את אח שלו...או מתרגש XD

sapir aloud555

New member
וול ../images/Emo58.gif

אני יודעת, אבל פיצול אישיות בלי הסבר כלשהו?.. ז"א, כן, לכל אחד יש. אבל לפני רגע הוא צרח והשתגע על להרוג מישהו וברגע השני הוא בורח בצעקת עזבו אותי. בקשר לסאסקה - לא חשבתי על זה. אבל זה עדיין לא מסביר לי את חוסר הרגש שהיה לו בפרקים הקודמים. אני מניחה שפשוט נאלץ לחכות לפרק הבא. אה ו- לפי השורות האחרונות ב"תקציר" של הפרק הבא, איטצ'י הולך להופיע, באיזושהיא דרך. :}

Bakura

New member
../images/Emo58.gif העניין די מוסבר...

... בקטע של "הוא המקור לדבר שגורם לתחושה רצחנית ורצון להרוג כל מי שמסביבך". אני בטוחה שיסבירו איך הוא קיבל את זה, או שהוא פשוט נולד ככה. כאילו, נג'י נולד עם עיניים לבנות, גאארה נולד בלי גבות. אלה יהיו לנצח תעלומותיה של הסדרה~~ P: מה שאני כן רוצה שיקרה, זה שסויגוטסו יהיה אח של קיסאמה. XD זה יהיה ממש מצחיק, אם כן.

sapir aloud555

New member
אני יותר חושבת ../images/Emo58.gif

שהוא אח של סאי. יש גם כמה "הוכחות" מפרקים קודמים שיאמוטו הסביר עליו. אבל אם הוא יהיה אח של קיסאמה זה באמת יהיה מצחיק. D:

sapir aloud555

New member
כותרת. ../images/Emo58.gif

נתחיל מפרק 304 - סאי תיאר את אחיו וצייר אותו. הוא תיאר את אחיו כחסר סבלנות, צעקן, ודומה לנארוטו בהתנהגות. הייתי אומרת שהוא באמת ככה. מתנהג מצחיק. :} כמה פרקים אחרי, יאמוטו מדבר עם סאי על אחיו (בתמונה) - הוא מספר לו על הHidden Mist והקשר שלו לאחיו. Mist = נינג'ות מים. קיסאמה, זאבוזה, סויגטסו, ועוד.. ואם זה לא מספיק, יש את הפלשבק מפרק 310 - (גם בתמונה, למטה) - עיצוב הדמות נורא מזכיר את זה של סויגטסו, לדעתי. יכול להיות שהוא לא יהיה אחיו של סאי, אבל בנתיים.. זה דיי מצביע על זה.

lgmtk

New member
וואי אני לא זכרתי את זה :O

אני גם מתחיל להאמין~ יכול להיות נחמד :)

Bakura

New member
גם אני חושבת את זה D:!!!!!../images/Emo58.gif

חשבתי את זה עוד לפני שהתחלתי לקרוא את המנגה, בתגלית פתאומית שדיברתי עם חברה שסיפרה לי XD;;; וזה אומר שכשסאסקה ונארוטו יפגשו, גם סאי וסויגוטסו יפגשו ויהיה איחוד הומואי מרגש TT___TT!!!!!!!1111

Bakura

New member
אולי, אבל סאסקה כן. D:

He can convert him!!!! >D (חוץ מזה, סאי וסאסקה הומואים בטוח, סויגוטסו כנראה, אז הם מהווים רוב
)

sapir aloud555

New member
לא חושבת,

אמנם הדמויות שלהם נתפסות הומואים כי הם לא נמשכים לבנות או מראים איזה שהוא רגש. אבל אולי זה פשוט בגלל שהם אסקסואלים. קישי אמר בעצמו שסאי לא מבין רגשות כ"כ, עם החיוכים המזוייפים שלו.. וסאסקה, סאסקה תמיד היה חסר רגש כזה. בערך. (חייבת לציין שאין לי שום דבר נגד שונן-איי, אני אפילו אוהבת. אבל קצת מפריע לי שחושבים שכל אחד מהמנגה הומו.. אפילו אסומה. o_o)

lgmtk

New member
אוקיי הנה כמה נקודות~

א- כל פאנגירל רנדומלית תחשוב ש99% מהבחורים במנגה/אנימה מסויימת הם הומואים. ב- קומץ קטן ומטורף מאותן פאנגירלז אשכרה יחשבו שזה נכון, אז אל תאמיני להן. ג- בינינו, קישימוטו לא מרחיב על נטייותיהם המיניות של דמויותיו. רק בגלל זה אפשר להפסיק את הדיון האידיוטי הזה ולהעבירו לפאנפיקים. אבל לא בתור דיון רציני, כי הוא יהיה שווה מחיקה. :)

Bakura

New member
אתה סתם מעפן ולא כייפי ../images/Emo3.gif

שום דיון אידיוטי, מה זו העוינות הזאת, זה נארוטו.

lgmtk

New member
מי עוין T_T

וזה כל הקטע, זה נארוטו. כן, אני מבחין בין צחוקים לרצינות, אבל רק יצאתי בהבהרונת, זה הכל ^_^ אני? לא כייפי? פחחח.

למעלה