יצא שיפודן 82 אז הפעם יהיה את הפרק העצוב?
I Ihavenonick New member 31/10/08 #2 פרק יפה מאוד ../images/Emo58.gif האנימציה, הטון, הכל... ו-DB באמת הסבירו עכשיו למה אף אחד כמעט לא מת אצלהם. כי אז כל הסדרה הייתה נערכת בשחור לבן ועכשיו ברצינות - RIP ASUMA
פרק יפה מאוד ../images/Emo58.gif האנימציה, הטון, הכל... ו-DB באמת הסבירו עכשיו למה אף אחד כמעט לא מת אצלהם. כי אז כל הסדרה הייתה נערכת בשחור לבן ועכשיו ברצינות - RIP ASUMA
¥ ¥otamsh New member 31/10/08 #5 האנימטורים והעורכים מאחורי הפרק הזה הם פשוט פאקינג ג - א - ו - נ - י - ם !! עכשיו מתחיל הקטע הבאמת טוב, אני מקווה שהם לא יזלזלו!!! גם המדובב של שיקאמארו עשה עבודה לא רעה בכלל. פרק מצויין~פילר שיותר טוב בהרבה מפרקים רגילים!!
האנימטורים והעורכים מאחורי הפרק הזה הם פשוט פאקינג ג - א - ו - נ - י - ם !! עכשיו מתחיל הקטע הבאמת טוב, אני מקווה שהם לא יזלזלו!!! גם המדובב של שיקאמארו עשה עבודה לא רעה בכלל. פרק מצויין~פילר שיותר טוב בהרבה מפרקים רגילים!!
A Aengee New member 1/11/08 #7 פרק מעולה כבר לא יכול לחכות לפרק הבא!! אבל... אני לא מבין.. זה פילרים מה שמשודר עכשיו? אבל זה כן חלק מהעלילה לא?
פרק מעולה כבר לא יכול לחכות לפרק הבא!! אבל... אני לא מבין.. זה פילרים מה שמשודר עכשיו? אבל זה כן חלק מהעלילה לא?
¥ ¥otamsh New member 1/11/08 #9 זה חלק מהעלילה אבל רוב מה שהיה בפרק לא היה במנגה... (לפחות לא שאני זוכר)