יצא שיפודן 51-52

jack 1

New member
יצא שיפודן 51-52

הפרק הכי יפה עד עכשיו!!וגם האנימציה הייתה יותר טובה מבדרך כלל

למה הפרק לא עולה בYOUTUBE?

אני ממש רוצה לראות את הפרק ולא יודעת למה הפרק לא עולה באתר... בד"כ ביום שישי מתי עולה הפרק באתר יוטוב?

dsol

New member
דיי גרוע לטעמי ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

או שפשוט נמאס מהסידרה וכל הפלאשבקים האלה...

למה עוד שבועיים? :(

אני רוצה עכשיו >< מעצבן. בטח עכשיו נארוטו יהיה פחות חלש מתמיד, לפחות אני מקווה. כי בינתיים התקדמות גדולה מה-3 שנים עם ג'ראייה... לא נראתה... אפילו כמה צעדים אחורה אם איך שהקיובי די שולט בו. (אני יודעת שהוא יותר חזק מפעם.. אבל בכל זאת הוא ממש חלש יחסית לציפיות שלי. אבל ממש.) סאסקה נראה פי 100 יותר חזק מנארוטו.

A K I R A

New member
צודקת!!

נארוטו יצא כזה חננה במפגש שלו עם ססקה !!! הוא היה כזה שוקיסט חלשלש! טוב.. גם כל השאר... אוי... הם היו כאלה עלובים שזה כבר מצחיק!!!! D: גם נראה שהם לא ממש מבינים שהם הולכים להילחם מול משהו חזק Oם ז"א.. זה כמו אורוצ'ימארו חבר'ה!! או שהם סתם בשוק......כאילו.~>.. תקועה לסנסיי שלך חרב בכתף... היריב מסתכל לכיון אחר... למה לא לעשות משהו!<??!?!?!?!??! למה!?!?! יש לך ססקה מול הפרצוף אחרי 3 שנים!
כן, הבה נמשיך לצפות בו תוקע סכין בסנסיי!!!! -______________-' >__< תתעוררי סאקורה!! צאי מהשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחח כן

בתמונה ששמת פשוט היא נראית כיאילו היא חושבת "וואטאוואר. אני מקווה שאני נראית חמוד עכשיו ושסאסקה ישים לבב!! *-*;;;;;; " למה מה נארוטו עשה עם ג'ראייה כל הזמן? שתה תה? וסאקורה הצתה מאוחרת. כנ"ל סינסיי שרק אחריי שתוקעים בו סכין בלב הוא קולט שצריך לעשות משהו X_X די נוו חכיתי המון זמן כדי לראות איך מכסחים קצת את סאסקה D: :/

A K I R A

New member
מממ...

לא נראה לי שזכה לראות איך מכסחים את סאסקה. לא בקצב הזה בכל מקרה =] וכרגע אנחנו רואים איך מכסחים לנארוטו את הצורה =] נראה לי שבמשך שנתיים ג'ראיה טייל עם נארוטו בכל אתרי המעיינות החמים בעולם! זה מה שהם עשו!!

A K I R A

New member
סאקורה רואה את האליל שלה

אחרי 3 שנים ~~> אכן.... האנימציה השתפרה. =]

A K I R A

New member
!?!?!??!?

תחרות הפרצופים הכי מוזרים בסדרה! מועמד מס' 2 נאורטו!

A K I R A

New member
מועמד מס'3 לתחרות הפרצופים הכי מוזרים בסדרה

הוא סאי! ... והמנצח הוא........ סאי!! O__o

CibiHeart92

New member
היי! זה הפרצוף הכי חמוד שיש!!

במנגה זה נראה יותר נורמאלי האמת XD כשראיתי אותו בפעם הראשונה זה עשה לי אומיפפאקינגאגןכוידשיםשחםשחחארןםחןםחא שכזה.

למעלה