יצא שיפודן 42

lgmtk

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

לפחות מבחינת אנימציה. האנימציה של הנחשים אחד היפות שראיתי, רואים שהשקיעו :) הקרב היה די מעולה לפי דעתי, בלי הרבה דיבורים. נכון רואים שמושכים את זה סגנון DBZ בשביל לחסוך בפילרים אבל עדיין עושים את זה בצורה טובה ובהשקעה. גם המוזיקה הייתה מעולה O_O פשוט מוזיקה יפה! הסיום היה נחמד באופן מוזר...פאנארטים במקום סיום רגיל :) נייס~

A K I R A

New member
הסיום באמת נראה כמו ציורים שמעריצים שלחו

והם החליטו לעשות מכל הציורים סיום! XD

עוד שבוע >< - צריך לסמן ספוילר לפרק?../images/Emo58.gif?

אוףף זה מעניין מידי :| שאורצ'ימרו ימות כבר D: ובבקרוב לפרק הבא שיש בסוף סאקורה נראית ממש מטומטמת לרוץ אליו ככה. (ולפרק הבא קוראים הדמעות של סאקורה) אם יעשו בסוף שככה הוא יחזור לעצמו בגלל הדמעות שלה זה יעצבן אותי.. פשוט יהיה אובר קיטצ', צפוי וסיום רע לקרב טוב לפי דעתי.

A K I R A

New member
אורוצ'ימארו לא יכול למות P: למה?

כי אני קבעתי~ וגם אני מקווה שהסוף לא יהיה כזה =[

../images/Emo103.gifקרב טוב? זה מתחיל להיות כמו דרגון בול

וכן כן אני יודע שקישומוטו לקח השראה משם.. אבל זה לא אומר שצריך לחזור על סגנון הקרבות העלוב הזה.. *טוען מתקפה מגניבה מס1* "ואיי מה הוא עושה שם?" *עדיין טוען* "זו פצצת אטום?" *ממשיך לטעון* "הוא הולך ללחוץ על הכפתור? O_O" *לוחץ על הכפתור* "כמעט מתתי!" *מתקפה עלובה שמצילה חיים בצורה לא הגיונית בעליל* *טוען מתקפה מגניבה מס'2* ....................

A K I R A

New member
פרק נחמד =]

והגיע הזמן שהסנסיי שלהם ייצא מההלם ויעשה משהו לפני שלא ישאר כלום מנארוטו! חתיכת שוקיסט...! >.> וזה באמת נראה כמו קרב מפלצות ולא נינג'ות ~ נ.ב סוף סוף הבנתי למה סאיי ברח לסאקורה! הוא פשוט רוצה לראות את אבא שלו מקרוב D: P:

Reyoga

New member
אחד הפרקים המטורפים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הגרפיקה הייתה פשוט טופ נוטץ' ***** (5 כוכבים) עשו את נרוטו בצורה הכי עצבנית שאפשר עם שמץ של צורה אנושים **** הקרב הייה מרהיב ביופיו **** הסיום החדש ממש טוב **** (שיר קצת רטרו כזה - כמו בסדרות אנימה ישנות) איש העץ הזה (הסנסאי שלהם) באמת קצת בשוק.. *** עשו את אורוצ'ימרו קצת יותר מידיי אלמוותי ** (תמות יזבל תמות!!)

ANGELUSPIKE

New member
היה פרק מעולה... ספויילר מהמנגה...

נארוטו הגרסה הפסיכוטית..... הקטע עם הנחשים שיצאו מהפה של ארוצ'ימרו היה מגניב ומטריד באותה מידה.... וכנראה כמו שכתבו כאן למעלה כנראה פרק הבא נארוטו ניצל בעזרת הדמעות של סאקורה (שזה קורה כבר פעם שנייה, פעם ראשונה הייתה עם טוסנאדה, מה לעשות סיצנה מנצחת לא מחליפים). חוץ מזה חשבתי לעצמי בעקבות הפרק הזה מה היה קורה אם הקרב המשולש בן הסאנינים בחלק הראשון היה בכוחות מלאים של כל הסאנינים, אבל זה כבר לא יקרהבגלל שנשארה רק סאנין אחת.

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף קצת יותר אקשן, אבל קצת. מבחינת הגרפיקה, הם אשכרה התחילו להשתמש ב-CGI (הנחשים) כדי להתמודד עם הכמות שהם צריכים לעשות. מה יהיה עוד כמה זמן? תלת מימד? כל מה שראינו היה איזה שלוש התקפות של נארוטו\אורוצ'ימארו וזהו. הם צריכים קצת להפעיל אותם, קצת תזוזה לא תזיק. והקפטן שלהם? כפי שהוא אמר, איך לעזאזל הוא יוכל להיכנס בקרב הזה? הוא נראה כאילו הוא הסתבך במשהו שהוא לא יכול להתמודד איתו.

A K I R A

New member
נכון, אז עדיף לראות מי ינצח נארוטו או השני

אפילו סאקורה התיאשה מהקפטן שלהם ופשוט קפצה לתוך הקרב~

למעלה