יצא פרק 8-9

LoRd KeNtArO

New member
למשהו אכפט ? ../images/Emo48.gif

כנראה שכן .... לייייייי .. פרק חמוד קאנקרו לוווווווזר !!!

Bakura

New member
לך ליוטיוב, למרבה ההפתעה,

יש שם פרקים באיכות ממש טובה ועם תירגום. (LOLףאהבתי, "לא מצליח לרכוש" XDDD)

ליסאן

New member
במילה אחת : "אכזבה" ספויילר../images/Emo41.gif

כאילו אני לא מבינה למה לעשות פרק של 40 דקות לעלילה של 10 דקות . מה הקטע? לא סבלנו מספיק בפילרים עכשיו צריך שימשכו אותנו באף גם פה? הבנתי אתם לא רוצים לעקוף את המנגה. תעשו פרקים של 20 דקות פעם בשבועיים, אבל אל תורידו את הרמה ככה. זה פשוט מעצבן כבר >_< והפרק עצמו...נארוטו התבגר קצת והדאגה שלו לגאארה מקסימה , אני לא היחידה שחושבת שהסדרה הזו פשוט מתעללת בגאארה כל הזמן... ואם עסקנו בו...הוא לא רוצה לקום כבר? כמה זמן הוא יכול להיות חסר הכרה T_T זה נורא מדאיג. בקשר לקונקורו לא אהבתי אותו אף פעם *שונאת בובות* אבל יפה לו ששרד. וזהו בערך עכשיו רק לקוות שב20 דקות לא יהיו כל כך הרבה מריחות.

Reyoga

New member
מי אמר בית הבובות ולא קיבל?

אז העקרבון עם הזנב של עקרב הוא זה שבנה את הבובות של קנקרו, איזה צירוף מקרים! וקנקרו- איזה מוזר הוא נראה בלי איפור, שלא יתפסו אותך פפרצי... ונרוטו- תגיד שאתה מאוהב בגארה וזהוא, מה אתה משחק אותה, נרוטו צא מהארון! סאקורה- התלהבת מהקטע שאת יודעת הכל, כמה מתאים לפקצה לשמוע רכילויות ואח"כ להתלהב שהיא יודעת הכל. כרגיל חיכיתי שיראו דמויות שלא ראינו איך הם גדלו, ולא הראו, איפה הינטה, איפה נג'י, מה קרה לכלב של אקיבה- הוא גדול הוא מדבר? מה נסגר? ולסיום- האקטסוקי רוצים את קיובי, וטסונדה שולחת את נרוטו למשימה, איפה ההיגיון פה יזקנה בלה. קקאשי בקושי ניגע בחבר מהאקטסוקי אז את שולחת את נרוטו שעם כל הכבוד לאימונים שלו עדיין צעיר מת.

UselessCds

New member
קראת את המנגה?

-קצת ספויילרים- היא שולחת את נארוטו בגלל שהוא היחיד שיש לו את אותו עבר כמו גארה ויודע איך הוא הרגיש ובגלל זה הוא בעצם יתאמץ יותר בשביל להציל אותו...

sapir aloud555

New member
המ.. כותרת

אהבתי את הפרק. הרבה יותר טוב מהקודם, לפחות מיצו 2 פרקי מנגה במקום 1, שלא כמו הפרק הקודם. וול, משום מה יש בעיות באנימציה - בפרק 8 איכות הציור הייתה פחות טובה מפרק 9, והאנימציה משתנה בהתאם. היא לא הייתה בשמיים עוד מתחילת הסדרה, אבל יש קטעים שרואים בקלות שהאנימציה ממש גרועה.. טוב נו, מסתדרים עם מה שיש. וגם המריחות.. נתרגל, מתישהו. אהבתי את הנאום של נארוטו, וסאקורה תמיד מגניבה. ארר, אני כ"כ אוהבת את הדמות שלה עכשיו. וסוף סוף צ'יו-בה סאמא! כמה זמן חיכתי לראות את הסאגה הזאת באנימה ולשמוע את צ'יו. היא כ"כ חמודה. 3>

baroolit8

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק סביר פלוס, היו מלא מריחות! פרק של 40 דקות עם עלילה של 20.... קאנקורו ניראה ממש מוזר בלי איפור, בקושי זיהיתי אותו... הקטע של הנאום של נארוטו היה ממש מגניב! אני כבר מתה לראות את הכוחות החדשים של נארוטו!!! מה היה הסיפור של הזקנים האלה בסוף?! פרק סביר, נחכה לפרק הבא...

draqo

New member
המ,הבנתי נכון?

הזקנים בסוף הם ההורים של סאנסורי?

sapir aloud555

New member
../images/Emo58.gif ~

צ'יו היא סבתו של סאסורי, (אפילו אלו שלא קראו את המנגה יכלו להבין את זה כי הוא סאסורי של החול-האדום, והם קשורים לכפר החול). הבחור השני ליד צ'יו הוא אחיה.

baroolit8

New member
אממ..

כן הבנתי את זה, אבל כשהגיע הקטע שלהם זה נראה מזה לא קשור! חשבתי לרגע שהורדתי משו לא טוב והסוף זה בכלל משו אחרXP

¥otamsh

New member
וואו, אני ממש אהבתי את הפרק!

כאילו. היה מרוח הפלאשבקים וזה, אבל הרבה פחות מורגש... האנימציה אחלה שוב, היו קטעים ממש מצחיקים, עם הצפרדע והזקנים, הנאומים של נארוטו וסאקורה היו מאוד...אמממ אפ ליפטינג כזה, היה ממש נחמד לשמוע! והרבה קטעים שהשאירו אותי ככה =O במיוחד הסוף!! והכי עשה לי את זה, לראות שוב את אינר סאקורה! בקיצור... שרק יורידו עוד קצת את רמת המריחות, ויהיה לי ממשטוב D= מת שיגיע כבר פרק הבא!

למעלה