יצא פרק 525

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifהפרק הזה קצר מידיי לדעתי. אבל יש בו..

פרטים עסיסיים מהעבר סוף סוף שומעים קצת מה הסיפור של אייס. ואני מעדיף שלא יתעמקו כל כך בסיפורים של הדמויות האחרות. רק יראו בקצרה מה קורה איתן ואיך הן ממשיכות הלאה. מעניין אותי גם מתי נראה שוב את דרגון

pokegirl

New member
קופי פסטה: ../images/Emo58.gif

אני עדין בדעה המוצקה שהם אחים. לגמרי אחים. אני באמת לא מבינה מה המקור לספקולציות שהם לא אחים... מה, כי יש לו שם משפחה אחר? הנה הוא אמר שהוא לקח את של אמא שלו כי אבא שלו הוא כלום בשבילו. זה ממש יפהפה לדעתי שאודה עשה דבר כזה. שהוא לקח את השם של אמא שלו, במיוחד כשיש לו כזה אבא, ושסוף סוף אומרים משהו על אמא! הלוואי ויגידו לנו יותר. זה ממש מצחיק הקטע הזה שלופי מסתתר לה בגלימות XD ותכלס החב'רה של באגי יצאו כאלה חראות. זה כיף גם שסיפרו לנו מה קרה עם באגי, ושהראו בפרק הקודם שגם סמוקר והינה באו ^^

ANGELUSPIKE

New member
רגע אז יש לי שאלה?

אם אייס לקח את השם של אמא שלו, אז זה אומר שהוא לקח גם את האות די בשם שלו מאמא שלו, כי אם כן זה מוכיח שיש גם נשים בעלות האות די בשמם.

JeeChan

New member
מסכים עם סאב, למרות ש

עדיין לא ברור לי הקטע עם הD אבל אני מאמין שיש לזה משמעות עמוקה יותר, למרות שגם ללופי יש בשם את הD, ולופי לא ידע שיש לו אבא עד לאחרונה, כך שיש מצב שמשו בקשר לאמא שלהם קשור לזה.

pokegirl

New member
זה שהוא לא ידע שיש לו אבא,

לא משנה את זה שאכן יש לו אחד, לא?
ועד כמה שזכור לי, ביקשו משאנקס לטפל בו (לא זכור לי מי ביקש, גארפ או דראגון, הגיוני שדראגון), וכנראה נאמר ללופי לו שיש לו D בשם. (כמובן, כמו שכל אחד מאיתנו מודע לשם שלו, שם משפחתו והשם האמצעי שלו, אם יש). נראה לי שהוא בעצמו אפילו לא יודע מה זה או מודע למה זה אומר, הרי אפילו אנחנו לא מודעים. כמו מתי שרובין הצילה אותו מהחולות והוא אמר לה "D?" מבחינתו יש לו D בשם, וגם הגיוני שלאייס יהיה, הרי הוא אחיו. עם הזמן רק הוא אמור לקלוט (אם הוא עדין לא קלט), שיש לזה משמעות. ברור לנו עכשיו שאייס מודע להורים שלו, שלא כמו לופי. מעניין אותי אם לופי לא מודע גם לאמא שלו כמו שהוא לא היה מודע לאבא שלו.

בסטייל אדיפוס המלך :)

ואגב, הבהימה משרה רושם של צעירה מידי, אבל תהיתי אם אולי יש איזו יכולת לפרי שלה לגרום לה להיראות ככה והיא בעצם רבה בשנים הרבה יותר?

זה תלוי מה הפרי שלה ../images/Emo58.gif

אם זה רק היכולת להפוך אנשים לאבן אז מן הסתם לא. אבל אם זה קשור גם לזה שכולם מתלהבים ממנה ושהיא מאוד יפה (משהו כמו שאלבידה נהייתה רזה ויפה) אז אולי. אבל לא נראה לי כל כך. היא מתנהגת בצורה דיי ילדותית שלא מתאימה למישהי "זקנה".

pokegirl

New member
בתאוריות המוזרות של אותם אנשים.

(אם זה יתגלה כנכון, אני אוכלת את הכובע קש שלי).

De-Panther

New member
גם אני ממש בספק אם זה נכון. זה לא שזה לא משהו

אפשרי - אם כי זה יהיה די תלוש הבעיה היחידה זה הקו זמן. מתי הביהימה שוחררה? אם זה לפני שלופי נולד(מה שאני ממש בספק), אז זה אפשרי. בכלמקרה, זה יהיה מוזר מידיי. ואם הוא יחזיר לה אהבה אז זה יהיה תסביך אדיפוס משהו. מה שכן, הייתי רוצה שהיא תצתרף לצוות - זה יהיה מגניב. כמעט מגניב כמו שהאמזונה מהפרקים הקודמים תצתרף

Tenguy

New member
**זה מעניין** כי יש דמיון בין אייס להביהמה

אני חייב לומר שההערה של אורן הפנתר נפלה עליי כמו פטיש.... אייס והביהימה ממש דומים (חוץ מן העיניים שהן יותר דומות לגארפ) ואני ממש לא אתפלא אם היא קרובת משפחה שלו (ואולי אפילו אמא שלו...) ו******אז****** - תחשבו מה אמא כועסת יכולה לעשות כדי להציל את בנה היקר
ווווווווווווווווואוווווווווווו

יש דמיון בין כל הדמויות בוואן פיס ../images/Emo3.gif

אני זוכרת פרק אחד שאייס היה נראה ממש דומה לשאנקס. אבל זה לא אומר הרבה. ולדעתי הביהימה יותר מידיי צעירה בשביל באמת להיות אמא שלו. היא גם היתה תמיד תקועה בתוך הגראנד ליין, והכפר של לופי ואייס נמצא מחוץ לגראנד ליין ^^;

למעלה