יצא פרק 524

יצא פרק 524 ../images/Emo58.gif

WTF הייתי בטוח שכולם ישארו בגראנד ליין, אבל כל אחד ממש בקצה אחר של העולם. קשה לי להאמין שהם יתאחדו עוד 6 ימים באימפל דאון. אולי הפעם יעצרו את לופי וכולם יגיעו להציל אותו
.

SilverCloud

New member
איזה כיף D: זורו עם פרונה D:

תגידו, אני היחיד שהתלהב מהעובדה שהחזירו את פרונה לתמונה D:? ממש אהבתי אותה בת'רילר בארק. והרעיון שכולם יגיעו להציל את לופי.. אדיר D: הייתי רוצה לראות את זה קורה.

Tenguy

New member
וואו - הפרק הזה יותר מטורף מהפרק הקודם ?!?!?

ממש אין גבול לדמיון של האיים שאודה ממציא... ניראה לי שהוא ממש נהנה למתוח את הסדרה הזאת כמה שיותר....

Winged Serpent

New member
האמת שהוא קצת פחות טוב מהקודם

כי אנחנו כבר יודעים למה לצפות ויש הרבה פחות "מתח". הכי מעניין זה מה רובין תגלה כשהיא תכסח את כולם (האם היא תעשה מרד?). זורו גם מעניין. אבל בגדול עכשיו צריך לשרוד את הפרקים עד שהמלחמה הענקית תתחיל, ולתהות מה יקרה לעולם אחרי זה.

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifטוב, התגובה שהכי אהבתי בפרק הזה הייתה

התגובה של ברוק כשהוא ראה את הילדה
זה כל כך מתאים לו
וזה ממש מוזר ואווט אוף צ'רקטר לראות את הביהימה ככה מפנטזת על לופי. אבל היא יפה

Noam Raby

New member
אוף... ../images/Emo58.gif

אודה פרש אותם יותר מדי. מצד אחד מגניב שלכל אחד תהיה הרפתקאה משלו, אבל אם עכשיו כל אחד יקבל פרק או שניים, זה כמה חודשים טובים עד שכולם יתאחדו! וצריך להציל את אייס! איך אפשר לחכות כל פעם שבוע T_T

סגגג ../images/Emo58.gif

זורו עם פרונה, גדול
האחרון שישים על מה שהיא אומרת... הם בטח יריבו כל הזמן, וכשזורו עצבני זה קורע XDDDD (למרות שזה בד"כ עם סאנג'י) איזה מסכן צ'ופר, אני מקווה שהוא יסתדר. גם רובין לא צנחה במקום נחמד במיוחד. מצד שני, ברוק ואוסופ צנחו במקומות עם הכי פוטנציאל להוציא מהם צחוקים XD אייס ;-; שמישהו יתן לו חיבוק >: אפילו שזה תמיד כיף שהטובים קצת סובלים (ואפילו שהוא לא נחשב טוב כי הוא פיראט, אבל בכל זאת) הוא קצת מסכן >: מצד שני, תמיד היה בי איזה צד מזוכיסטי. ככה שכל עוד לא הורגים את אייס ויצליחו להציל אותו, אני נהנית D: ולופי היה מקסים כרגיל 3>

De-Panther

New member
הייתי מגיב על זה כמה הערות לא במקום, אבל בסוף

ויתרתי על זה

pokegirl

New member
פרק די טוב. ../images/Emo58.gif

ממש שמחתי כשראיתי פתאום את זורו ופרונה שם ביחד, אפילו שהם אויבים. ואני אפילו לא זוכרת אם זורו בכלל ראה את פרונה בת'רילר בארק, אבל כיף לראות פרצוף מוכר (לנו), וממש עשה לי טוב על הלב לראות שהיא טיפלה בו. לעומת זאת, ממש ממש ריחמתי על רובין וצ'ופר. רובין נחתה באיסט בלו, והיא באזיקים על גשר. וצ'ופר בסאות' בלו, עומד להאכל. אני באמת לא יודעת איך הם אמורים לצאת מזה ואני אפילו מפחדת עליהם. אני באמת לא יודעת איך אודה הולך להדביק את כל הפאזל הזה יחד, כשהם כל כך רחוקים... אבל אני מאמינה באודה, כרגיל

מה לעזא...? O.ם ../images/Emo58.gif

רק עכשיו בקריאה חוזרת (ואחרי שמישהו העיר על זה) שמתי לב שהביהימה לא באמת מאכילה את לופי, אלא שהיא מדמיינת את זה XDDDD וואו, זה היה ממש לא ברור ם.ם; וסתם תוספת מקריאה שניה- הגבעות של איפה שפרונה וזורו נמצאים נראים כמו הגבעות מהסיוט שלפני חג המולד. צריך רק כמה דלעות וזה יהיה מושלם D:

למעלה