יצא פרק 5

LoRd KeNtArO

New member
פרק לא משהו ...

דיי משעמם .... יש לי הרגשה שנארוטו קצת נמאס עלי ...

le doop

New member
../images/Emo107.gif אל תתייאש!

שרדת את הפירלרים. הגעת לעידן חדש וסדרה חדשה, עכשיו אתה מתכנן להרים ידיים? כמו שאמרתי, אל תתייאש!

¥otamsh

New member
אמ"ג!!!!! כזה פרק מעולההה!!!!!

האנימציה חזרה להיות אחלה!!!! נארוטו וסאקורה בדייט
כאלה חמודים!!!!!!!!! ואיזה פרק מרומם רוח!!! לראות את כל הכפר והמלחמה וזה!!! והסוף1!!!!! והפריוויו לפרק הבא!!! רואים את המפחיד הזה...! כוסאמאשל מי שהחליט שמעכשיו פרק רק כל שבועיים TT

ליסאן

New member
זה איטי כלכך T_T../images/Emo41.gif

אחרי כלכך הרבה זמן אפשר היה לחשוב שהם יעשו את זה ככה שנחכה פחות. אני רוצה עוד גארה TT פרק יפה אבל עדיין יש הרגשה שמורחים את הכל

../images/Emo103.gifפרק ספיישל ב22 לדצמבר..

עם החישוב שלי זה פחות משבוע לא? *ממצמץ בבילבול*

sapir aloud555

New member
זאת לא רק הרגשה ../images/Emo121.gif

זה באמת מרוח. הקרב של קאקאשי נגד נארוטו וסאקורה ארך רק פרק אחד במנגה, פרק 1~2 גם היו רק פרק אחד במנגה. אבל אני לא מתלוננת ממש. אחרי הכל, אני קוראת את המנגה. ^^;

sapir aloud555

New member
3> ../images/Emo121.gif

הפרק לא ממש התקדם, אבל שיפרו קצת את האנימציה / איכות ציור. למרות שאני מקווה שהם יחזרו לרמה של הפרקים הישנים [דוג': 107] פרק טוב

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif תמונה מעולה..

כמעט בכיתי בקטע הזה...המוזיקה עשוייה כלכך טוב והתלבשה מושלם על הסצנה.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני מתה T_T ../images/Emo58.gif

פרק מעולה ואין לי סבלנות לכחות לספיישל כבר >_< אני ממש שמחה שהפסקתי לקרוא את המנגה, האנימה ממש מעניינת ככהXP (למרות שקראתי את זה אני לא זוכרת כלום !!) יש לי הרגשה רעה רעה מאוד בקשר לדברים שיקרו לגאארה...כלכך רעה שזה מפחיד >_>; דיידרה די עלוב יחסית לאקטסוקי אבל לפוצץ את כל הכפר כי אתה נואש??!!? חתיכת מטומטם מלא אגו שדומה לנערה חנונית עם מיקרוסקופ בעין ;;;;;;;;;;; לך שב במעבדות במקום להרוס את העולם *רוקעת ברגליים*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהכל נחמדש~

*0* היינו היום במוזאון ישראל והייתה תערוכה סוראליסטית ושל הדאדא
מרסל דושאן~ דאלי~ מגריט וכל הגדולים!
אפילו עדי נס
*ממלמלת דברים לא ברורים*

Hikaru

New member
XD אין לו מיקרוסקופ בעין!

Sasori: DEIDARA, WHAT DOES THE SCOUTER SAY ABOUT HIS POWER LEVEL?Deidara: IT'S OVER NINE THOUSAAAAAAAAAAAAAAAND!!!http://www.youtube.com/watch?v=TBtpyeLxVkI

למעלה