יצא פרק 44

UselessCds

New member
זה רק אני או ש...

נארוטו נראה שונה בפרק הזה? |: גם הציורים היו קצת מוזרים, לא שהשקיעו יותר, כאילו שהצייר ניסה לעשות סגנון טיפה שונה.. בכלל בפרקים האחרונים נראה כאילו הם מנסים כל הזמן סגנונות אחרים שמתאימות יותר לסדרות אחרות P: (הנחשים של אורוצ'ימרו שעשו בתלת מימד למשל, לא ממש אהבתי..) הדבר אבל שהכי שיגע אותי בקרב הזה זה הדמיון שהיה לקיובי-נארוטו ביחס לנאוטה מFLCL בפרק האחרון של הסדרה.. כאילו, אני יודע שזה היה ככה גם במנגה אבל באנימה זה פשוט נראה דומה יותר מדי -.-

lgmtk

New member
דווקא מאוד אהבתי את התלת מימד, זה מראה

על השקעה מצד היוצרים. זה תלת מימד אבל לא סתם, רואים שהשקיעו בו כדי להראות משהו מסוים. בקשר לנארוטו לדעתי זה פשוט נראה שונה P: ומה הקשר ביונו לבין נאוטה? מישהו חולם פה.

UselessCds

New member
זה מעצבן..

כי הקטע עם הנחשים יותר יתאים לדעתי כאיזה סוג של מתקפה במשחק מכות של נארוטו, אבל כחלק מהאנימציה זה פשוט נראה כמו סל-שיידינג מציק שעשו בתלת מימד והיו יכולים להוציא את זה יותר יפה בציור לדעתי.. ולא אמרתי שיש קשר בינהם, פשוט סתכל בפרק האחרון של FLCL, בכל הקטע שנאוטה מקבל את הכוח של הפיראט-קינג והופך לאדום זוהר כזה, שראיתי את נארוטו הופך באנימה למיני קיובי ישר נזכרתי בקטע הזה..

lgmtk

New member
האמת יש מתקפה כזו ב-2 המשחקים של נארוטו XP

והמתקפה גם במנגה, היא סבבה לגמרי ומתאימה.

UselessCds

New member
אבל לא הבנת

סבבה שיש מתקפה כזאת במשחקים, לשם זה מתאים, אבל באנימה זה נראה יותר מדי תלת מימדי ולא זורם כזה ביחד עם האנימציה מסביב.. ובמנגה אי אפשר לעשות אפקטים בתלת מימד הכוונה שלי בכללי שהיה יותר יפה אם היו מציירים את זה במקום לעשות את כל הנחשים בתלת מימד..

¥otamsh

New member
אני מסכים לגמרי...

הקטע עם הנחשים היה פשוט מוזר וכ"כ לא מתאים לשאר האנימציה ~.~

זאת דארק אנג'ל..

כן אני מסכימה, ההבעות פנים שלהם והזוויות היו קצת מוזרות... לא אהבתי כ"כ את הציורים איך שהם יצאו בפרק הזה. ואני שנאתי את סאי תמיד, מאנייק >< (לא קשור אבל אם כבר אני מגיבה על הפרק ^^" ) ואני לא מגיבה שוב כי נכנס לי וירוס למחשב והוא חולה :'( אני רוצה את המחשב שלי! ~.~ (דרך המחשב של אמא)

¥otamsh

New member
הווו, מצטער לשמוע על המחשב, אבל...

סאי הוא חמודימודי!!!!! >< הוא אחת הדמויות הכי שוות בסדרה הזו!!

¥otamsh

New member
זה בעייתי. חשפו המון, אבל

כשקוראים את המנגה אז זה נראה כאילו לא קרה כלום בפרק XD האנימציה הייתה ממש לא זורמת, ראו פריימים בודדים ;; זה ממש עשה לי כאב ראש... אבל סאקונארו הווו
סוףסוף

למעלה