יצא פרק 208 במנגה. ^_^

Violettecat

New member
פרק מרגיז ../images/Emo58.gif 208 מ

לפרק הזה יכלו לקרוא בקלות: "בוא נראה איך אנחנו מבזבזים פרק שלם על זה שהיטסוגאיה ורנג'י המסכנים עומדים להפסיד." די עם ההתעללות! למה קובו סנסיי תמיד מתעלל בשניהם? למה הם אף פעם לא מנצחים אפילו בקרב אחד? >< אחרי שבפרק הקודם הראו שאורורו היא לא ממש אנושית למה לא הרחיבו על כך הפרק? בכל מקרה מה שכן היה חמוד בפרק היה כשרנג'י הציל את ג'ינטה, אני אתמוגג מנחת אם באנימה הוא יקרא לו "אוני צ'אן" או משהו כזה..... וגם היה מעניין ללמוד עוד קצת על הבאנקאי של היטסוגאיה.

Neon taichou

New member
אמפ"ג ../images/Emo58.gif

באמת לא הראו כלום על אורורו וזה היה מבאס למדי, אבל כשג'ינטה הציל אותה זה היה כזה קאוואי~~~~~~ {אמג חרוז!} אני ממש מתחילה לאהוב אותם בתור שיפ, טיהי. היה נחמד לראות שגם להיטסוגאיה, ילד הפלא, יש גבול, וחוצמזה הבאנקאי שלו מגניב בטירוף. ועכשיו לחלק שהעסיק אותי במשך... טוב, כמה דקות טובות -- האראנקאר שקוראים לו שאולון קו פונג {ואין סיכוי שכתבתי את זה נכון, אבל שיהיה}. להזכירכם, השם האמיתי של סוי פונג הוא שאולין פונג. איכשהו, אני בספק שקובו קרא לו ככה רק בגלל שנגמרו לו הרעיונות לשמות. דיברתי על זה עם אריאל והיא אמרה "אולי זה אח שלה, או בעלה האבוד או משהו", ואני לקחתי את זה בתור בדיחה. בערב, כשצחצחתי את השיניים, חשבתי על זה קצת וכמעט ירקתי את משחת השיניים. "היי! הוא באמת יכול להיות אח שלה!" אוקיי, אז לקח לי קצת זמן, אבל נזכרתי סוף סוף שלסוי היו ארבעה אחים, וכולם מתו. יכול להיות שאחד מהם נלחם בהולו של אייזן בדומה לזה שנלחם נגד קאיין, והפך להולו בעצמו. יכול להיות שאייזן החליט לשמור אותו ולבצע בו ניסויים עם ההוגיוקו. ויכול להיות שאני סתם פאנגירל עצובה. >:

למעלה