יצא פרק 19

fay valentine

New member
וואו!! זה היה פרק נהדר!!

כל כך הרבה נארוגאארה!!!! הומג!! זה פשוט גרם לי לשבת במשך כל הפרק ולבהות ככה -
,
זה היה פשוט שובה לב לראות את נארוטו של שניה מאבד את זה בגלל גאארה ששוכב שם בלי שום סימני חיים. במיוחד כשהוא קרא לו לקום ולעשות משהו! הוא אפילו קצת בכה. זה פשוט כל כך חמוד!!! הצחיק אותי איך שסאסורי ודיידארה התחילו להתווכח על אומנות. נזכרתי בשיעורי אומנות מביצפר. זכרונות קשים P: אני באמת רוצה כבר לראות את הפרק הבא עם הקרב של צ'יו וסאקורה. סאסורי נראה שם דיי מפחיד. ושיר סיום חדש!! יאיי!! הוא נשמע טוב. קצת הזכיר לי אחד משירי הסיום הישנים אבל אני לא זוכרת איזה מהם.. אני ממש אהבתי את הבגדים של נארוטו שם. הוא נראה ממש כמו ההוקאגה הרביעי. ובכלל זה מתאים לו. הרבה יותר מהדבר הכתום הזה שהוא לובש. אבל אני לא מבינה - אם העלילה כל כך משקיעה ביחסים בין נארוטו לגאארה, למה ללכת ולהרוס את זה עם כל כך הרבה סאסונארו בשיר סיום? שיחליטו מה השיפינג שלהם!! בכל משולש אהבה תמיד בסוף צלע אחת נופלת, אז שיחליטו מי יהיה הצלע שתיפול! ואני שוב מתנצלת בפני כל האנשים שלא אוהבים נארוגאארה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif GAARA IS GOING DOWN.

ON LEE 8D .... LOL סתם. XD בכל מקרה, סאסקה ראה אותו קודם @#$%@#!!@@!@!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אמג שיר הסיום החדששששששש!!@#!@#@#!@#

SASUNARU FOR DA WIN! זה כאילו כדי למסור לכל אוהבות הסאסונארו "כן כן, חמודות, אנחנו יודעים שעכשיו זה נראה _נורא_ נארוגאארה, אבל בשביל זה יש פה את שירי הסיום שיזכירו לכם את סאסקה ואת נארוטו וישמרו אותכן נאמנות!@#@#$@!#" והקטע נג'ילי היה כל כך מקסים XD;;~!!! אני כל כך אוהבת את האקסטרות בסוף~!!! D::: ונחמד לראות את הקרבות, זה לא היה במנגה. ... למרות שהפרק בכללי היה קצת משעמם, והרגשתי שאם הזקנה הזאת אומרת עוד פעם "סאסורי" אני מביאה לה מכות.

lgmtk

New member
מחשבותיי ../images/Emo58.gif

שיר סיום ממש טוב :) קרב כאפות בין נג'י לכפיל שלו XD ובניגוד למה שחשבתי, הם לא ישבו על גארה כל הפרק, אבל הויכוח למי יש אומנות יותר טובה היה ממש מצחיק
שימו לב לקאקאשי, הוא הולך להיות תותח P: הרג אותי בסוף אחרי הפריויו עם נג'י ולי XDDDD "im tired of youth!" יהיה טוב P:

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifפרק מעולה../images/Emo58.gif

היה קורע אם נג'י ולי בסוף והויקוח על האומנות ואיך שנארוטו קילל אותם
למנגה הפרקים הבאים הולכים להיות כל כך טובים אני מת לראות תקטע שבו צ'ו וסרסורי הלוכים להילחם בבובות

Ihavenonick

New member
דעותיי- ../images/Emo58.gif

היה טוב. היה קצר מדי. היה קצת מרוח והיה צפוי. וגם היה טוב לראות סוף סוף את סאסורי באופן מלא ובלי הכותונת שלו. (פסיכוטי משהו)

enjye

New member
סאסורי~

תראה את עצמך כבר
מקווה שלא יעוותו אותו עד כדי כך עמו שעיוותו את גאררה T0T

enjye

New member
זה לא ספוילר ;;

בסך הכל כתבתי שעיוותו את גאררה ושאני... אוי שיט באמת ספיילרתי בטעות ._. גומן אני כבר לא מבדילה.. XP הפסקתי להגיב בשירשורים האלה רשמית

למעלה