יצא פרק 154 *_*

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif טסובאסה,טסובאסה,טסובאסה 3>

לא ידעתי ששאורן יכול להשתמש בקסמים O: הם כולם עדיין בשלבי התאוששות מהאימואיות ;; הקאוור היה יפה ם: אמפ"ג אשורה @__________@ X_____________X הילדה לידו זה הגוף של סאקורה ם: ? דיי אני רוצה עוד פרק ;_____;

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif

זאת לא סאקורה, זה האח\כפיל\מה שזה לא יהיה של פאי שהתרסק בפרק 148.

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif OMFG!

סוף סוף, אחרי 4 שנים אנחנו רואים את סאלס במלוא היופי שלה. למרות שהיופי הזה שולח לי צמרמורות בכל הגוף. המון גופות ברוברו...בקטע כשפאי בא לפתוח את הדלתות נראה כשגופות מסודרות כך שמה שהרג אותן הגיע מתוך מחדר שבו אשורה נמצא. וסוף סוף אשורה-או חיי נושם וער!45$%#@$%^$@^ (זאתר ק אני או שקורו נראה כאילו שהוא מקנא כשהוא לא מסתכל לכיוון של אשורה-או? XD) לבסוף..פוי (זה השם שהמעריצים נתנו לו). סאלס נראית כמו התחלה של סרט אימה, וזה רק משתפר.

Ayelet chan

New member
*מוחאת כפיים נמרצות* ../images/Emo58.gif

מישהו פתח את השירשור, והוא לא אני! D: טוב, בכל אופן... ^__^ אומג, סלאס יפהה$#@$! 333333333> תעשו ששאורן יעשה לי ילדים$#!# 3333> אומגגג, הוא כזה כמו שאורן מCCS, והוא יכול לעשות קסמים וכאלה~ ויש לו את החרב של שאורן לי, אני אוהבת אותו, אוהבת, אוהבת, אוהבת... 3333333333> *פרץ של המון צווחת של אשורההה, אומגגג, אשורה-או-סאמה#@!#!@ אומגגגג* ולמה פאי עושה כל הזמן פרצוף עצוב, שמישהו יוציא לו את הפרצוף ויביא לי מתנה. XP נראה לי שהמשאלה של אשורה-או היה באטסקס~ XD קירה: המשאלה שלו זה להיות סאמא לפחות לפעם אחת XD הצ'יבי-פאי הזה מטריד. ;; הוא נראה כאילו הוא לא אכל המון זמן. ;; תאכל משהו. ;; טסובאסה. 3> התגעגעתי. 3>

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif *_______________*

קיאאאאאאאאאהההההההההההה אשורה -או!@@#%@W$ *-*;;;; סאלס~ גופות~....... @@;;;; אה כן...כבר הזכרתי שקיאאאאאאההה אשורה*-*;;; מממממ...זה היה קצר מדי O: היצור הזה/אח וואטבר מפחיד @@;;;
טסובאסה~

../images/Emo58.gif

הקאוורררררררר. ומה השכתובבבבב. 3333333> זה נהדר כלכך. 3> אני מתה על הסגנון ציור של קאלמפ. הפרטים שהן עושות זה משהו מדהים. ס_ס לא ידעתי ששאורן יכול לעשות קסמים. זהו, רישמית אני מאוהבת בשאורן הנוכחי. *מתה* אהבתי את עמוד ארבע עשרה. 3> הכל כל כך חלק ויפה הפעם. ..OMG. אשורה. O___O סוף כל סוף! הוווווווו, אני אוהבת את הילדה הקטנה והמכוערת. היא כזו.. מטורפת. 3: רוצים עוד פרק! ;_;

למעלה