יצא פה למישהו

iguessgrampy

New member
יצא פה למישהו

(יש חשיבות לכך שכתבתי עם ו) לשחק דמות של אישה? אם כן איך הסתדרתם עם השוביניזם?

רמץ

New member
לי לא יצא...

זמן רב סברתי שלא כדאי להכנס לזה כי בסוף יוצא שכל יעודך בחיים הוא לפתות זקיפים למארב של החבורה. אבל גיל הוכיח לי שלא כן הוא בנונשלנטיות שבה הוא בחר לשחק נשגבת שמש כאילו כלום. במהלך הזמן גיליתי גם שהדב"ש האהובה עלי היא דרואידית קשוחה ורגזנית והייתי שמח לשחק אותה על אמת ביום מן הימים. ובאשר לשוביניזם... הדמות יכולה לגנות ולהתנגד לשוביניזם אך באותה מידה היא עשויה גם לתמוך בשוביניזם אם הוא עד כדי כך נפוץ ולתלות את תקוותיה בג'נטלמנים. עניין של אופי הדמות - אין צורך להתרגז, זה תפקידה של הדמות להתרגז (או לא). THEN AGAIN בהמון מערכות ולפעמים באופו ספציפי בקרב גזעים מסויימים - שוביניזם פשוט לא קיים...

בטח! ../images/Emo13.gif

אישה, גבר, אלף, מה לא... מה ז"א שוביניזם? איפה?? לכסח אותם!!! וברצינות, למה שוביניזם? הכל תלוי בעולם, בתקופה, במערכה עצמה... לפעמים לשחק אישה במערכה שוביניסטית יכול להיות דבר מאתגר למדי. לא הייתי מסתדרת עם זה, לדעתי. הייתי מעדיפה לשחק גבר במערכה שכזו (תשאלו את חבורת הצנונית מה קורה כשאומרים לידי "אישה בטון מזלזל...). ביצה, לא שורפת חזיות אבל בהחלט לובשת אותן.

DDN

New member
תהיי בשקט אישה! ../images/Emo11.gif

עכשיו אנחנו יודעים את האמת. . . .. אריתיה עזבה אותנו כדי לרדוף את הברברים. . . .

אררר... ../images/Emo123.gif

אתה יודע שאני שונאת את זה!!! אריתיה עזבה אתכם לא בשביל לרדוף, אלא בשביל לברוח, דאאאההה... ולא מהברברים.

iguessgrampy

New member
אני משחק אישה בקמפיין של אורן ו

היו רק שתי פגישות וכבר אנשים לא גילו שמחה לתת לי חדרים כמו לשני הגברים שבחבורה, וגם שני הגברים שבחבורה גילו צד שובניסטי שעל כך הם שילמו בכך שבישלו לעצמם או קיבלו בשר ארנבת תפל במיוחד.

אני ??? שוביניסט ?!? ../images/Emo123.gif

שמעי איכו.. זה לא שכל האנשים בעולם שוביניסטים (לא תקף לגבי שאר השחקנים
) פשוט נפלת על ברמן שחשב שיהיה קל לסדר אותך כי את אישה
מאיפה לו לדעת שאת תעדיפי לישון על הדשא מחוץ לכפר לבד במקום לשלם 30 פז על חדר ללילה
מאיפה לך לדעת שלישון בחוץ יעלה לך 50 פז וציוד גנוב
ובואי נודה בזה איכו גם את לא היית הכי חמה ונעימה עם שאר הדמויות.. לא אגיד שזה מדיע להם.. אבל עדיין להשאיר אותם עם חצי ארנב שרוף כשלך ולאלפרד יש סיר של נזיד ארנבים ברוטב חול זה לא ממש חברותי

DDN

New member
כן יצא.

והאמת. . . .. העולם של גיל לא כ"כ שוביניסטי, אז אלכס (וגם לא השחקן שלה) לא מרגישים שום בעיה. ואצלנו ההוביטים יותר גזענים כלפי בני אדם מאשר שוביניסטים כלפי נשים, אז זה בערך מתקזז.

redlight driver

New member
אני רק רוצה לציין שסיימון

(דמות הלוחם שאני משחק) הוא לא שוביניסט אלא שחצן בצורה מטורפת מטבע הדברים ובשל ההיסטוריה של הדמות שלו, בכל אופן הוא מחשיב את עצמו מעל נשים וגברים כאחד. הוא לא מעליב את איכו בגלל הג'נדר שלה אלא בגלל העובדה שהיא לא הוא, סיימון מעליב כמעט כל מי שהוא לא מכיר, בגלל אופיו השחצני.

Gilgam69

New member
לי יצא... אפילו יותר מדי

סה"כ שיחקתי 3.5 דמויות נשיות וממה לא היה לי בעיה עם זה. זה היה אפילו כיף. למה "וחצי"? כי החלפתי את אחת מהן אחרי פגישה או שתיים. בעבר שיחקתי: * אלנה, אלפית פראית אלופת קשת (ובדרכה הייתה להיות Arcane Archer כמובן). * טיפאני אוליסיס ו'ניף - נשגבת שמש, בת אצולה מפונקת ואוהבת תענוגות, שסיימה את האקדמיה הצבאית בהצלחה מרובה אך ברחה מהבית כשכוחותיה החלו להופיע. היא ה"וחצי" שהוחלפה תוך פגישה. היום אני עדיין משחק: * ג'ורג' - נערה צעירה מכפר קטן, שהולכת בדרכו של אביה המנוח ולומדת להתמחות בחרב. היא מאוד ביישנית, תמימה ושוביניסטית. כן כן, ג'ורג' עצמה היא שוביניסטית ומאמינה בג'נטלמניות לשמה. היא לא חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח אבל היא בהחלט לא מאמינה בשיויון המינים וחושבת שלגבר יש יתרון. * טאקאשי הסגוואה - סמוראית בכירה של האדון הוקאג'ה. נמנית בין הסמוראיים הטובים ביותר באימפריה ולמעשה היא הסמוראית (האישה) היחידה ביפן. דעתה לגבי שיויון המינים הוא די שאישה צריכה לדעת את מקומה אבל יש נשים שמסוגלות לעלות מעל זה (כמוה). אומנם סמוראים רבים מזלזלים בה עקב היותה אישה, לא הרבה יאמרו לה את זה בפנים ולה זה ממש לא מפריע מה חושבים עליה, היא יודעת מה היא שווה.

Gilgam69

New member
סליחה, תיקון טעות

טיפאני אוליסיס פרם (Ferem) הוא שמה הנכון, היא לא מבית ו'ניף אלא מבית פרם.

Grud

New member
כן

בחצי הראשון של תקופת המשחק (הייתה שנה וחצי שבהם לא שיחקתי כלל), שיחקתי גמדים וברברים בלבד אבל, מאז שחזרתי לשחק (בעיקר בביגור 3) שיחקתי מספר דמויות של נשים: מתוך 7 סבבים בביגור האחרון - באחד הייתי חסר מין (לארפ הטראמפים) והשאר התחלקו 3-3 (וכמעט שהיה 4-2 לטובת הנשים), לא הרגשתי שונה, אלא מוזר... אבל היו 2 בעיות שהן שמשחק בכנס הוא ממש קצר והדמות מוכנה מראש. חוץ מזה - אני משחק אישה בקמפיין הנוכחי שלי (לפני שעה וחצי חזרתי מסשן). היא גנבת סווירנבלין ("גנום-עמוק" בתרגום ישיר. השה"ם שלנו אוהב גזעים מוזרים) ויש לה אופי של מתלהבת-היפראקטיבית [שכחתי את המילה המדויקת :(]. עד עכשיו נתקלנו ב-2 נאפסים שדיברו איתנו (כתבתי בהודעה על האוכל - לרוב אנחנו עסוקים בלהרוג מפלצות ולא למות בעצמנו) ושניהם יותר התעניינו בפריק השני בקבוצה, או בעובדה שיש לי עור אפור (צבע סלע). עד עכשיו אני נהנה מכל רגע, ולא הייתה בעיה עם שוביניזם. אני חושב שהמין הוא כמו הגזע. יש אופי סטנדרטי לגזעים שונים, אבל בכלל לא חובה לשחק דמות לפי האופי המקובל של אותו הגזע. אני רוצה לשחק כל דבר שונה ומיוחד כי די הייתי מקובע בסגנון משחק אחד. לדעתי, יותר מעניין הוא אישה שמשחקת גבר. אולי הביצה תוכל לספר לנו על זה קצת?

למעלה