יצא מנגה 434

ANGELUSPIKE

New member
יצא מנגה 434 ../images/Emo58.gif

פרק פחות טוב מהפרקים הקודמים, אבל הסוף נראה מעניין.

Tenguy

New member
נכון.. קיבלתי צמרמורת בסוף!.. מה יקרה עכשיו?

¥otamsh

New member
מסכנות הצפרדעים :(

אני ממש -ממש- שונא שהוא את כולם כאלה חסרי תועלת.

Silverfox™

New member
למה ?

הכמה פרקים האחרונים היו ממש טובים!! אל מה אתה מתלונן פה? :O

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifאני לא אומר שהפרקים האחרונים לא היו..

טובים אני אומר שהפרק הזה הוא פרק נורמלי. בפרקים הקודמים ממש העצימו את הכוח של נארוטו לעומת הכוח של שאר האנשים. הראו איך טסונאדה לא יכלה לעמוד מולו, ועוד הרבה לוחמים אחרים שנחשבים לטובים. ופתאום נארוטו, עם כל הכבוד שהוא מתחזק בקצב, יותר חזק מכל הכפר ביחד. עכשיו סוף סוף רואים שנארוטו לא כזה חזק. הכניסו את המצב לפרופורציות

sapir aloud555

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

למרות שאחרי כ"כ הרבה זמן שהוא היה מפסידן וחצי fanbase צרח "למנגה הזאת קוראים סאסקה" / "שנתיים וחצי ונארוטו עדיין אותו Crap", אז קשה לדעת מה להעדיף. אני מעדיפה שהוא יתחזק והכל, אבל בכמה שבועות ממש הפכו אותו ליותר מדי חזק שזה לא מציאותי לדמות שלו. אבל כן, העובדה שעשו אותו חזק יותר מכל הכפר = פייל.

jack 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Broken Identity

New member
אין מה לעשות

להעביר מידע רב ב-17 עמודים של מנגה זה מבטל את הקרב, או להפך... על כל פנים - לא היה כתוב שפרק 434 יהיה צבעוני? אולי אני קורא במקום לא נכון...

sapir aloud555

New member
כותרת ../images/Emo58.gif

הינאטה להצלה, לול. בכל אופן, Have a look - http://www.onemanga.com/Naruto/353/005 (בהנחה שהעמודים האחרונים לא ג'נג'וטסו). עכשיו, אם אקאטסוקי צריכים את כל הביג'ו לפני שהם עושים Seal לקיובי, זה אומר שיש עוד זמן להציל את נארוטו, זמן לחפש את הKiller-Bee ואולי לקחת מידע מהכפר שלו (ישיבת קאגה, Please? לאן הם נעלמו, וסאסקה, בכלל, הוא לא בדרך לקונוהא עדיין?) למרות שאי אפשר לדעת, אולי זה ג'נג'וטסו או שנארוטו יימצא דרך בפרק הבא להחלץ - והקרב ימשך עוד כמה שבועות.. (שכל קונוהא עדיין יושבים להם ומחכים לסופרמן. הי, איפה סאי?) נראה.

Ihavenonick

New member
יש סיכוי ../images/Emo58.gif

צריך לזכור שיש עוד קופי של נארוטו, שלא השתמשו בו, ובנוסף שני הצפרדעים עדיין לא עשו את האשלייה שלהם. יכול להיות שזה רק דרך של נארוטו למשוך זמן, מבלי שפיין יפריע לצפרדעים.

Broken Identity

New member
ממתי קורה שנרוטו מובס בפעם הראשונה ---(המשך)

שהוא נראה כאילו הוא מובס? הוא תמיד נוחל תבוסה ואז איכשהו קם ומנצח... ההבדל הוא שהפעם הוא השתמש בכמה טריקים מגניבים לפני שהוא הובס - אל דאגה, אני משוכנע שהוא לא נלכד! אבל אני תמיד עלול לטעות...

למעלה