יצא מנגה 420

ANGELUSPIKE

New member
יצא מנגה 420 ../images/Emo58.gif

איך שראיתי את פיין ליד אירוקה חשבתי שהוא הולך למות ואז הגיע קאקשי, אהל הבעיה שלקאקשי אין סיכוי נגד פיין, אני מקווה שנארוטו יגיע בזמן כדי לעזור לו, ראיתי לפי התמונה הראשונה של המנגה, שיהיו כמה דמיות חדשות וגם גאארה עומד לחזור סוף סוף. צירפתי את התמונה המדוברת.

sapir aloud555

New member
T_T ../images/Emo58.gif

קישי פייל, הוא מראה לנו את כל העיצובי דמויות האלו בידיעה שרובם כבר מתים וממילא לא נראה אותם. עצוב. וטעות - לפיין יש מגן מצח של קונוהא, what? דבר אחר - מזל"ט למנגה, 9 שנים! D:

sapir aloud555

New member
למה לא? ../images/Emo58.gif

לקישי / לעוזרים שלו כבר היו טעויות בעבר. פרק 385 - מגן המצח של איטאצ'י, למעלה. פרק 386 - שוב, רק שעכשיו יש עליו פס. o_o יש גם את זה מפרק 258, אין פס על מגן המצח שלו. וגם, אם אני זוכרת נכון, איפהשהו בקרב עם קאקוזו והידן היה להידן מגן מצח של קונוהא, בפאנל אחד.. |סחפירה| (ככה זה כשקוראים בNF יותר מדי. <_<)

UselessCds

New member
איזה פרק הולי שיט

ולקאקאשי יש סיכוי נגד פיין, זה פאקין קאקאשי... והתמונה הזאת זה בכלל תמונת בונוס שמראה את כל הג'ינשוריקים שיש (שזה דיי מוזר כי היו כמה ביג'וז שלא היו בתוך בנאדם) ככה שתכלס חוץ מה8 זנבות ונארוטו וגארה כולם כבר מסתכלים על האדמה מלמטה P:

¥otamsh

New member
אמג מגניב.

הם נראים כאלה שווים חבל שלא ראינו את כל אלה :( זה היה יכול להיות ממש מגניב לתאר קרבות עם כל אחד מהם!

¥otamsh

New member
כן כן (אני לא עד כדי כך טיפש XD)

התכוונתי איזה חיה מתאימה לכל זנב. למשל 4 זה דג, 2 זה חתול... השאר?< :0

sutul

New member
../images/Emo58.gif ??

4 דג??.. לא היה שם מתישהו צב ים? כמובן שאיצ'יבי זה רקון/דביבון, אבל הקילר בי מוזר כי מעולם לא ראינו ביז'ו שהוא מורכב מכמה חיות שהיה חצי שור עץ עם הבנתי נכון מהציור וחצי שני תמנון יותר מזה לבחור יש שליטה מלאה על הביז' שלו!! עד עכשיו כמה שיצא לנו לראות עם שוקאקו, קיובי, זה שהביז' שולט נפשית על המדיום מצד שני הם ילדים קטנים לעומת קילר בי

¥otamsh

New member
אוקיי...

אבלהכל בנוי לפי אגדות יפניות כאלה או אחרות... בטח יש דרך לגלות מי האחרים

lgmtk

New member
אין לו שליטה בדיוק ../images/Emo58.gif

אלא יותר שהוא משתף איתו פעולה ממש טוב. רואים שהחיה יכולה לעשות מה שבזין שלה, אבל נראה לי שהם מסתדרים יותר מאשר הוא שולט. אני חושב שעד עכשיו ראינו שלא היה מישהו שבאמת יכול לשלוט בחיה.

sutul

New member
NO WAY ...NO WAY IN HELL../images/Emo58.gif

לא פיקסד ולא נעליים אתה שוכח שנארטו למד רק עכשיו את תכניקת הסאייג' האומנם הקרפד הזה אמר לו שהוא יחסית תופס את הקאטות והנינג'יצו של התכניקה אבל ג'אריה למד אותה כשהיה נער!! וזה לא שיש שם רק את פיין יש שם לא מעט אקאטצקי ולא כולם הבובות של פיין אין מצב שנארוטו יצליח להביס אותם ולא משנה שהוא הבן של הרביעי אפילו הבן של הרביעי אל תישכחו שהרביעי כדי להביס ביז'ו היה צריך להתאבד לעומתו האקאטצקי ההאלה אוספים אותם בקלות בצוותים של 2 הכי הרבה.. אני נותן לנארוטו את האמון שהוא יוריד 3-4 מהבובות של פיין (אני יודע שזה אנשים ולא בובות אבל זה בטח לא רחוק מהרעיון הזה)

lgmtk

New member
מי אמר ../images/Emo58.gif

שנארוטו בכלל ילחם נגד אחד מהם? כמו שאנחנו מכירים את קישי הכל יכול לקרות. ואל תשכחו שיש גם את HEBI, אין לנו בדיוק מושג איפה הם. ומה עם הצוות מהכפר של שמונה הזנבות? הם בדרך, והם נראים חזקים.

¥otamsh

New member
../images/Emo45.gif אני כ"כ מחכה שהבלאגנים יתחילו!!

דמויות חדשות זה כייייף D:

jack 1

New member
פרק גדול!!!../images/Emo58.gif

פיין פירק את קאקשי בלי לזוז בכלל!!! והתמונה של הג'ינצ'וריקי אדירה!!רק חבל שכולם כבר מתו.

lgmtk

New member
פרק חזק תמונה אש!מי שלא קורא - מפסיד!../images/Emo58.gif

אין, אחד הפרקים, באמת :))))))) יהיה ענק. חח ויש שם ג'ינצ'וריקי אימו XDDDDDDD

למעלה