יצא מנגה 407

ANGELUSPIKE

New member
יצא מנגה 407 ../images/Emo58.gif

לפרק קוראים: "לנארוטו", לא ראיתי עדיין אני אלך לישון ושאני יקום אני אקרא את הפרק, כנראה הצופן ששלח ג'ראייה מיועד לנארוטו.

Snake Bandage

New member
תיאוריה ../images/Emo58.gif

המסר של ג'יראיה הוא "the real one isn't with them": האמיתי לא איתם. אני משוכנעת שמדובר בגוף המקורי של פיין, הגוף של נאגאטו. כל "ששת דרכי פיין" הן גופות של אנשים שנהרגו בקרב ופיין שולט עליהן, וזה כולל את הגוף של יאהיקו בו הוא משתמש כדי לתקשר עם אנשים. אבל אף לא אחת מ"דרכי פיין" נראית כמו נאגאטו, והרי הפלאשבקים של ג'יראיה הראו שנאגאטו הוא היתום בעל הריננגאן. אני משוכנעת שהגוף של נאגאטו, הגוף האמיתי, לא נלחם עם "ששת דרכי פיין" אלא שולט בהן ממקום נסתר, בו לא יוכלו לפגוע בו. כל עוד הוא מסתתר, פיין לא ינוצח. נארוטו והאחרים צריכים למצוא את נאגאטו, ורק כשהם יחסלו אותו יחוסלו גם "ששת דרכי פיין".

o pie

New member
כי זה די משתמע מהמנגה...

זה לא שיש פה ניחוש לגבי ההמשך... סביר מאוד להניח שזה נכון, זה ההסבר הכי הגיוני לפי הפרטים שקיבלנו.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif קאקאשי היה ממש חמוד XD ../images/Emo58.gif

איך הוא הסמיק, וזה, וכולם כל כך נבוכים ורק הבחורה כולה "להלהלהלה קוד קוד קוד"~ והאמת, חשבתי על מה ששי חשבה כשקראתי את הפרק והקוד~ ידעתי שזה משהו עם יפנית שאם אתה לא יפני אין מצב שתפצח, והאמת גם היפנים לא ממש יכלו לדעת
אבל מה קרה לקונאן? היא לא הייתה... לא מנוקבת, קודם?

למעלה