יצא לכם?

t a m t a m 3 0

New member
יצא לכם?

..להרגיש סוג של "פועלים שחורים" במיטה? כשהצד השני פסיבי למדי ויודע בעיקר לקבל אבל לא לתת? מנסיון מר שחוויתי...

me82

New member
קורה לפעמים. בעיקר בעבר הרחוק

מהניסיון שלי, כמה שהבחורה יותר צעירה וחסרת ניסיון ככה היא יותר פסיבית וזה פחות מהנה. לא חסר גם יותר מבוגרות שעושות חיקויים של בול עץ. אבל בתכלס, כל אדם הופך ליותר אקטיבי ככל שצוברים יותר ניסיון ואומץ. חלק יותר וחלק פחות. בכל מקרה, צריך להסביר לבולי העץ מה לעשות לפעמים. בין אם במילים או במעשים. ככה הם גם לומדים\ות יותר מהר ובפעם הבאה יהיו יותר אקטיבי/ות.

daniella1980

New member
מאמינה שזה גם תלוי אופי

לא כל בנאדם מיני באותה מידה, גם אחרי שמתגברים על מחסום חוסר הנסיון והביישנות וכו'.

me82

New member
טוב, אני מניח שסקס זה לא הכל בחיים

כלומר יש עוד דברים, לא?! אממ... עבודה? אידאולוגיה? דת? אוכל? עשרת המצוות?... חייב להיות עוד משהו שנותן טעם לחיים כמו סקס רק שאני לא מצליח לחשוב על אחד...

אולי?

אהבה? זה איזה דבר זניח כזה בעצם מה אני מדבר אהבה נותן טעם טוב לחיים? אני משוגע

daniella1980

New member
תודה שהארת את עיני :)

טעם לחיים?? לראות את אחי הקטן מחייך מאוזן לאוזן באושר אמיתי - תאמין לי שאין על זה. להצליח במשימה מאתגרת בעבודה.. אורגזמה אמיתית. להצחיק בטירוף את החבר שלי, אתה חייב לשמוע את זה! לעזור לאדם אחר ולעשות לו את היום - הלב מתפוצץ חזק מכל אורגזמה. וכו'. הבנת את הפואנטה.

הזוייה

New member
כשאין תשוקה, ניסיון

אין משיכה ברפרזנטטיביות ואין וחשק או שיתוף פעולה. מה שנותר הוא למלא תשחץ ולבהות בתקרה. המאצ'ואיזם הישראלי חדר גם למיטה והגבר לפעמים חושב שהוא במבצע צבאי לכבוש וכמה שיותר מהר, בעוד שהאישה לוקח לה זמן להגיע ליעד ואז נדמה לו שהיא פסיבית והוא נכנס לחרדות ומתבאס. יכול להיות מצב שהגבר לא התברך בממדים של שחקן כדורסל זר, ואז מההלם אתה נאלם דום. או שנפלת על בחור שבוא נאמר, הוא זוכר להיכנס למקלחת רק בראשון לחודש. ואז מיומנויות הסלסה והפעלולים שלך במיטה, נשמרים למקרים מאד מיוחדים. או שפשוט מרוב שהוא הצהיר שהוא תותח על, בא לך לתת לו לעשות ת'עבודה ולקרוא מוסף כלכלה או במקביל לאכול סנדביץ' עם אמבה עד שהוא יסיים שם למטה. כי הפתיל שלו קצר ו"אש" לא בדיוק יצאה ממנו. ומסתבר שנפלת על אחד שאפילו לא יודע להלביש לעצמו קונדום. או כשבדיוק בא לך להתחיל לבצע אקרובאטיקה וריקוד סוער, כי לאישה זמן החימום הוא כמו שמכבי מתחילים ברבע הראשון לשחק, לוקח זמן, ואז הוא מתחיל לשאול כל שנייה" נו גמרת? (כעבור דקה) "נו גמרת?" אז מרוב שהוא הפריע לי להתרכז אני גמרתי איתו. מעבר לכך, אישה שמשדרת שהיא מינית מאד, עלולה לסרס ת'גבר ואז הוא הופך לרכיכה, נעלב וחסר ביטחון. לא צריך להיות סילבסטר סטאלונה כדי לעשות אהבה, צריך לתת זמן לאקט ולא גומרים הולכים. אין שום דבר מושלם, השאלה אם אותו אדם שאיתך חשוב לך, אז אין ספק ששני הצדדים יעשו מאמץ משותף. חדר המיטות הוא לא חמ"ל צבאי, צריך הדדיות. תשוקה ונינוחות. ו אם לא, מה יש, אז תעבוד קצת קשה פעם אחת: ) מותר לנו לנוח לפעמים.

t a m t a m 3 0

New member
מה שתגידי...

..סקס לא יכול להיות כל הזמן הדדי..אנחנו לא מתוכנתים...לי זה קרה פעם שלישית רצוף שהחברה היתה כמו בול עץ...אולי התייאשי מהר מדי, אבל זה גרם לי להרגיש שהגוף שלי לא הכי מגרה אותה...במשפט אחד-לא רק הסקס עצמו נותן חיוך...העובדה שהצד השני נהנה ממני יותר שווה בעיניי...

t a m t a m 3 0

New member
טעות

היא מאודדד נהנתה. אני לא...אבל הדלקת לי נורה- חבל שלא אמרתי לה את זה בזמנו...לומדים

הזוייה

New member
אני אומרת

אתה לא חייב לאשרר את דברי: ) רק הבעתי קו מחשבה. כדי להמשיך ולחיות חיי בועה עם מישהי שלא עושה לך את זה או לא משת"פ, זאת בחירה שלך בלבד. ואני עדיין סוברת שבזוגיות עמוקה פונקצית ההדדיות היא must (וזה לא רק מסטיק). לא כולן בוגרות סיירת מטכ"ל שיודעות מיום היוולדן לקחת פיקוד ולנענע את האגן כאילו והיו בסדנת סלסלה למתקדמים. כמו שלאכול יש מיליון טעמים, ריחות ופרזנטציות כך גם בסקס, אין מודולה שאתה יכול לפתוח ולקרוא בה ולהגיד:"כך חייבים להתנהג". אם היא חשובה לך, לוקח זמן להכיר את הרצונות והצרכים של כל אחד ואחת, ומלבד זאת, מה יותר פשוט מלדבר על זה? או ללמד אותה מה חשוב לך. אני לא חושבת שגבר או אישה צריך להכריח את עצמו לענג מישהו רק בכדי לרצות אותו, אם אין את זה אז כנראה שאין את זה, ואם 3 פעמים כבר חווית את אותה ההרגשה, תעשה בדק בית פנימי, מה לא בסדר במכלול היחסים שלכם. לפעמים גבר צריך לשלם את מחיר פעוט כדי שיבין שהאישה בדרך שלה מכתיבה את קצב ההתרחשויות ולא להיפך.

../images/Emo45.gif קבלי ח"ח על הסבר נכון בהחלט

וגם משעשע

הרשי לי לחלוק...

יש בהחלט בנות שעם השריטות שהביאו מהבית - אם בגלל חינוך שמרני ואם בגלל (לא עלינו) הטרדות או אונס בגיל מוקדם, לא מצליחות להפתח. הייתי עם מספר בנות שבהחלט מאוד נהנו מהכיף שלי להשקיע בהן. אני נהנה מאוד מהמשחק המקדים. להפך, היו שאמרו לי שאני משגע אותן בכמה שאני מצליח למתוח את זה ולא לאבד להן ענין. אבל היתה לי חברה אחת שלא הייתי יכול לעשות כלום - הייתה לה איזו טראומה שהיא לא הייתה מוכנה לחלוק איתי, אבל הייתה מתנהגת מאד מוזר ו"מלאכותי" במיטה וכמעט בכל פעם שהייתה מתקרבת לאורגזמה היא הייתה מתחילה לבכות או בורחת מהמגע שלי ומתקפלת בצד של המיטה כאילו שהרביצו לה. קטע פסיכי לגמרי. עשה לי רע מאד, ואני מקווה שלא יקרה יותר. אז כן, זה לא חייב להיות באשמת הגבר...

הזוייה

New member
תחלוק. רק בעדינות

אין ספק שחוסר מיומנויות במיטה יכולות לנבוע מטראומות העבר, בעיות פסיכולוגיות או סתם חוסר כימיה. בכי באורגזמה הוא אקט של שילוב ברגשות מאד חזקות. יש גברים שיש מחברים בכי לסבל או לבעיות נפשיות שזה שגוי מייסודו, הבכי הוא אקט של פורקן כחוויה שמטלטלת את כל הגוף והנשמה. מן חווית אושר שהבכי הוא התוצר שלה. ( כמה פעמים קרה לאנשים שהם בכו מהתרגשות לאור מאור משמח, כגון: מסיבת הפתעה, קבלת תעודה, פרס וכו'). נ.ב לא ברור לי מה זו התנהגות מלאכותית? בגלל שהיא לקראת האורגזמה והיא בוכה זה מלאכותי?, אגב יש גברים שברגע שהם גומרים ואתה רוצה עוד לגעת בהם, הם מעיפים את הידיים שלך שלא תיגע בהם, כי הם זקוקים לדקה של רגיעה מחוויית האורגזמה, זה שהיא הלכה לפינה, נו.. כל אחד והדרכים שלו.

מלאכותית

עושה תנועות וקולות כאילו "ככה צריך כי ראיתי בסרט כחול פעם" ולא כאילו זה בא מכיף או מתשוקה. ולגבי בכי מאושר - קרה לי עם מישהי גם. עם אותה בחורה (שהיום אני מכנה אותה בחיבה "אקסתי הפתולוגית") האפיזודות של בכי, התעוררות טראומות ותגובות בלתי פרופורציונאליות היו ענין כרוני. אני לא מטפל ולא מאבחן, אבל מהמעט שתיארתי אותה לאנשי מקצוע כנראה שהיא סבלה ממה שנקרא "אישיות גבולית", שזה לא נעים בכלל. אני הייתי צעיר ומאוהב מדי בכדי להבין אז שזה לא באשמתי ולקחתי את זה נורא ללב (ואני לא ממציא, זה היא הודתה ואמרה לי שגם בעיניה "זה לא נורמלי ולא אשמתי אבל ככה היא"). במילים אחרות, היתה לה איזו טראומה מסקס, היה קשה לה להיות באינטימיות, היתה מנסה ל"שחק" הנאה אבל כשהיה מגיע רגע האורגזמה, ההרגשה של פגיעות וחשיפה היתה לה פתאום חזקה מדי והפחד היה משתלט עליה. בקיצור אם נעזוב את כל הפרשנויות בצד, לא תמיד חוסר תגובה ופאסיביות של צד ב' אומר שצד א' הוא האשם. לפעמים לצד ב' יש באמת בעיות. זה מה שאני מנסה להגיד, עם כל הכבוד לפמיניזם.

daniella1980

New member
טוב נו ברור שזה נכון

מה הקשר לפמיניזם???????? אני אגב האשמתי אותו כי לא אהבתי את הניסוחים שלו והקטילות שלו. אתה לעומת זאת הואלת להבין שאולי יש משהו מעבר להתנהגות המלאכותית במיטה ולא האשמת אותה בהיותה בול עץ וכו'. אתה גם צודק לגבי חינוך שמרני שמאוד משפיע על פתיחות מינית, אבל אפשר גם אפשר להתגבר ולהפתח. וזה גם יכול לקרות לגברים אגב.

למעלה