יצא לכם פעם...

יצא לכם פעם...

שנפגשתם עם מישהו/י ולא רציתם, רק בגלל לחץ של ההורים? א``כ- מה עשיתם במהלך הפגישה? הראיתם חוסר רצון מופגן?

אוהו, בטח שקרה!!

לא נראה לי שיש משהוא שלא עובר את זה! להראות חוסר רצון מופגן זה לא פייר כלפי המישהו/י זה לא אזמת אף אחד שנכנעים ללחץ ההורים, אבל אם זה באמת לא מוצא חן אפשר לקצר.

winkinsmily

New member
את החוסר רצון מראים להורים

הבחור\ה לא צריך\ה לדעת, בשביל זה צריך ללמד דרמה בבתי הספר... אם כבר מגיעים להפגש-אז תן לצד השני את הצא'נס להוכיח את עצמו לפעמים יש הפתעות...

כן אבל לא מההורים אלא משדכנים

עשיתי את עצמי טעבי עד סוף הפגישה אמרתי לשדכן את דעתי ולא אמרתי עדין לא רציתי לדעת את דעתה והיא אמרה לא בסוף אז עבר לי בקלות ובלי רצון

Corall

New member
לא קרה ולא יקרה.

ההורים שלי בחיים לא לחצו לא עלי ולא על אחיי/ותי להפגש בניגוד לרצוננו. זה נורא שקורה כזה דבר. אבל אם כן, ברור הוא שהצד השני שנפגשים איתו לא אמור להרגיש שעושים לו טובה.. זה מאוד משפיל וצריך להזהר, כי זאת לא בעיה גדולה לקלוט את זה, אפילו ממשפט תמים שפולטים.

מישהי68

New member
הדבר הפוגע ביותר זה להראות אי שביעות רצון.

הצד השני לא אמור לדעת מהלבטים שלך עם הוריך... צריך להתנהג רגיל ולבחון את המצב.א'א לדעת מה יילד יום ולמה הפגישה יצאה לפועל..אולי?!?!?! בהצלחה!

חושבת25

New member
אני לא מבינה

מה אשם הבחור שאת הקשבת להוריך ובאת להפגש איתו?ההורים קבעו לך פגישה בלא ידיעתך?גם אם כן,הם בסהכ רוצים בטובתך ואם את חולקת עליהם,דברי איתם.מה שלא הבנתי היתה שאלתך מראים לבחור שאת לא מרוצה,נניח שנפגשת עם בחור שרצית ובמהלך הפגישה הבנת שהוא לא מתאים,גם אז היית מראה את חוסר שביעות רצונך?תתאפקי עד שתגיעי הביתה ושם תראי זאת.

למעלה