יצא לי לחשוב היום..

יצא לי לחשוב היום.. ../images/Emo60.gif

לא יודעת למה, אבל שיהיה, על דואט של ההראלים. האמת שאני לא אוהבת את הראל מויאל ומעדיפה שסקעת יתרחק מהסגנון שלו.. לעומת זאת דואט עם עדי יהיה פשוט מושללללם
אז סתם מעניין אותי לדעת מה דעתכם..
האם מישהו חושב שדואט של ההראלים יהיה להיט ענק ואולי יגרום לכולם סופית להבין שאין שום יריבות בין השניים, בהנחה שזה המצב, והמויאליות והסקעתיות יחיו בשלום עד עצם היום הזה..? או שלהפך.. אולי הדואט יגרום סתם להשוואות נוספות? האמת שלדעתי אם יהיה דואט.. כולם יהיו עסוקים בספירת השורות של כל אחד מהם ויצירת שערוריה בעיקבות מספר השורות הלא שווה
שאני אהיה בריאה.. סתם זיבלתם לכם את השכל עכשיו
לא נורא! תגיבו בכל מיקרה! והאם יצא לנו לדבר כבר על דואטים שהייתם רוצים שיהיו בדיסק הממשמש ובא של הראל?
האמ.. עדי כהן כבר אמרתי?!

עדי כהן רולז../images/Emo99.gif

לדעתי זה יגרום לסיבוכים הדואט הזה.. פיו, באמת יתחילו עם העניין של השורות. אני אישית הייתי רוצע לשמוע הדיסק החדש דואט עם עדי כהן (כמובן), עברי לידר (למרות שזה עלול לעורר עוד בעיות לגבי נטיותיו המיניות של הראל, אבל זהיהיה מדהיםלשמוע אותם מבצעים יחד דואט), ועם טיילר הילטון
אבל טיילור גר באמריקה לצערי הרב...
חמוד שכמותו.
. לא יודעת, אלו (עברי ועדי) הם האנשים די היחידים שהשואט איתם יהיה מצויין. טיילור הילטון שר מדהים, הביצוע של שני המושלמים יהיה מושלם, אבל בחיים לא יתממש
... כעיקרון הבנתם אותי, נכון?

אז אני מוכנה לעשות איתו../images/Emo9.gif

אני לךא אהרוס לו את הכל
אמרו לי שאני שרה מדהים
אולי נעשה אני ואת דואט?

עכשיו אני פה! מה קרה יפה שלי?

וגם אצלי נהיה חרא, אני רוצה אותךךךךךךךךךךךךךךך!

or78 האחת

New member
אני בעד תכנית הפרדה!!!

הראל ומויאל צריכים להיפרד. כל הזמן מזכירים אותם ביחד ומשווים ביניהם. כוכב נולד נגמר וכל אחד מהם צריך לפנות לקריירה משלו ללא צילו של האחר. בנוגע לעדי, אני מתה לשמוע דואט שלהם. הם מהממים ביחד.

../images/Emo45.gif

את ממש צודקתתת, כל אחד הוא זמר בפני עצמו, וגם אם אני לא מתה על מויאל אני לא צריכה להשוות אותם אחד לשני כל הזמן, ולא צריכה לספור שורות בשיר ודברים כאלה. דואט עם עדי יהיה נהדר, ממש מתאים להם לשיר ביחד.

זה מה שקורה, לא? ../images/Emo60.gif

תכנית ההפרדה יצאה כבר לפועל לדעתי.. כל אחד מהם פונה לדרך אחרת לגמריי. והם באמת מהממים
(עדי והראל, כן?!)

Danielushhhh

New member
זה יכול להיות מגניב

אבל לא נראה לי שהמויאליות והסקעתיות יחיו בשלום

אין מצב

תמיד יש את המעריצות הפאקציות הקיצוניות של שני הצדדים, שלא יוותרו.

®•lior•®

New member
מ-ע-ו-ל-ה דואט עם עדי כהן והראל!!

פשוט רעיון מעולה,הלוואי ובע"ה הוא ייצא לפעול..חחח..

האמ.. נכון ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

למרות שאני לא ממש רואה את זה כסינגל, כי די.. הכריחו אותם
האמת שזה אחלה שיר.. במיוחד כי גם הראל וגם עדי נמצאים בו

למעלה