יצא חומוס?

שרוֹן

New member
אתה מתכוון, להיות תופס עוגב

לא חוכמה. הרי השגיאה היחידה שנתפוס אותך בה, תהיה שגיאת כתיב. מאידך, אני מכירה כמה מלמדי עברית ששוגים מפעם לפעם.

לא התכוונתי ללוח עץ לכביסה, אם לכך

כוונת

הינו הך

New member
לא לא נשבע לך שהתכוונתי ברצינות אם

כי במילתא דבדיחותא. איך? במה אפשר להשביח טעמו של חומוס מוכן? אפשר להשתלט עליו. לתקוע לו שום, לתקוע חריף, לתקוע לימון, אבל להשביח את טעמו?

diday

Member
כשאתה מוסיף חריפות, שום, כמון, שמן

זית "כתית מעולה", אולי לא נשאר מהטעם המקורי משהו שיכול עדיין להפריע.

במזרח ירושליים קניתצי חומוס

מעולה בקופסה. איני זוכר את התוצרת, אבל הוא בא מחברון. היה עליו גם הכשר, מן הסתם מזויף.

שרוֹן

New member
אולי זה תלוי בקופסה?

הרי יש שימורים ויש שימורים. גם לי יש חברה מבאזל שעושה נפלאות מחומוס משומר. אבל כזה שקונין בשוויץ. אולי תקנה את הקופסאות שבכפר שלהם. אבל הרשו לי לגלות לכם מה האיש עושה: מבשל קילו חומוס, מקלף בשיטה משלו ומאפסן בקופסה גדולה במקרר. כל פעם שנחוץ חומוס הוא מערבב בשתי שניות כמות קטנה ומערבל. גרגירי החומוס נשארים טובים מאוד שבוע במקרר. אני מצידי לוקחת מידי פעם חופנים לסלטונה.

הינו הך

New member
האיש יודע מה הוא עושה.

התחלה שלו מצויינת אני מקווה שהוא גם ממשיך טוב. בעניין הקופסאות. אני חושב ששם-שם היתה הכוונה לקופסאות של חומוס עשוי ומוגמר ולא של גרגרי חומוס משומרים, שנראה שאליהם את מכוונת. אני לא מתלהב משימוש בגרגרי חומוס משומרים להכנת חומוס, אבל מירווח התיקון כאן הוא הרבה יותר גדול. הטעם, איך לגיד בדינות, לא יהיה אפפם משו.

הינו הך

New member
טוב בסדר. כמו גיטרה קלאסית חשמלית.

לך תשמע את ג'ון מקלאפלין מנגן על קלאסית חשמלית כזאת, אחכך תבוא נדבר.

מוגג

New member
חכך חכך

גם אני מחכך כבר חודש שתשלח קישור (עוד לפני כניסת השבת).

למעלה