יצא הEP

Eranglo

New member
יצא הEP

קיבלתם כבר עותק?

ועכשיו לדעתי - אני חושב שמדובר בEP שהוא טוב מאוד לסוגו. מדובר במיני-אלבום שלחלוטין בא בעייני כבונוס ליצירה אחרת (מישהו פעם) וזה לדעתי גם משתקף בזה שהוא ניתן חינם למי שקנה את האלבום. הוא מין תוספת מגניבה כזאת, וכאלבום שזה יעודו - הוא טוב. "ניו-יורק בשמש" הוא שיר של עברי שאני מאוד אוהב ונשמע מעולה בגרסת הסטודיו, טוב אפילו יותר משזכרתי אותו מהופעות הפסנתר. הדמו של יאן מגניב, אם כי לא מרתק להאזנה כמו שחשבתי שהוא יהיה. הרמיקס למזל טוב ישראל שעשה ג'וני גולדשטיין קצבי וכיפי וצעיר מאוד.

נקודת החולשה בעייני - שתי גרסאות הפסנתר. אני אוהב מאוד את גרסת הפסנתר של "לרגע קטן", אבל שמעתי אותה כלכך הרבה פעמים (כמו גם את גרסת הפסנתר של מישהו פעם) שפשוט אין לי כוחות לשמוע אותן שוב. אולי עוד כמה חודשים אני אהנה מהן יותר. כרגע - זה החלק הפחות מוצלח באלבום.

וכמובן, איך אפשר לשכוח - העטיפה (בעיצוב של רועי שני, וצילום של רונן אקרמן) נפלאה.

מה דעתכם על האלבום?

Eranglo

New member
אגב, קטע שלא ברור לי לגבי העטיפה

נתקלתי במלא תגובות בסגנון "עברי אתה נראה פה כמו ישו", גם בפייסבוק וגם באינסטגרם.

זה מעלה אצלי את השאלה הבאה - למה כלכך הרבה אנשים ראו את ישו?! איפה אני הייתי כשהוא הסתובב ביננו? מה פספסתי?

No longer

New member
אדיר.

אחרי שכל כך התבאסתי שאין את ניו יורק בשמש באלבום, אני כל כך מאוהבת בגרסת הסטודיו. יאן היה מרענן אחרי שמאסתי בגרסת האלבום, ומזל טוב ישראל נתן טוויסט חמוד. מסכימה איתך לגבי השניים האחרים. במקום להוסיף אותם, בלה בלה בלה היה נגיד החלטה אמיצה וטובה לדעתי.

Eranglo

New member
שם גדול לשיר גדול עוד יותר

אגב, את יודעת שעד שמאיה (כן כן מאיה שלנו) לא שלחה לי את זה לפני כמה חודשים לא ידעתי איך קוראים לזה?

didi2510

New member
ברור שחסר בלה בלה בלה !

הגרסא של יאן היא ממש יפה לדעתי לעומת גרסת האלבום שבאמת מאוסה ואני גם לא אהבתי.. וגם הגרסא לרגע קטן.
מישהו פעם מתחיל להיות מאוס מרוב הגרסאות לטעמי, נראה לי אני אעשה הפסקה מהשיר הזה שזה באמת לא יקרה :]
היו צריכים להחליף בין מישהו פעם לבלה בלה בלה לדעתי.
והגרסא של מזל טוב ישראל חמודה ומצחיקה קצת מתאימה למועדונים אולי יותר

Eranglo

New member
מסכים לגבי בלה בלה בלה

במיוחד בהתחשב בזה שהיא במילא באה עם האלבום, כמו ששירן אמרה.

אולי אני מגלה את "ניו יורק בשמש" מחדש

אחרי שאורעד, מתן ואני חווינו אותו כשיר ערש בהופעה לפני שלוש שנים
. מאז כבר יצא לי לשמוע אותו כמה פעמים וכל פעם גיליתי משפט אחר ש"צלצל" יפה.

לגבי "מישהו פעם" ו"לרגע קטן" - הביצועים מאוד יפים ומוצלחים. אל תשכחו שאתם הולכים להרבה הופעות ועוקבים אחרי מה שעברי עושה באדיקות ולכן אולי מיציתם את הביצועים האלו, שבאמת יצא לנו לשמוע לא פעם. תחשבו על כל האנשים שלא שמעו את השירים בהופעות פסנתר קודם, ותבינו שהם מרגישים עכשיו את מה שאתם הרגשתם אז, כששמעתם את השירים בפעמים הראשונות. מה שכן, אני תוהה למה להכניס את גרסת הפסנתר ל"מישהו פעם" ל-EP כשהיא מופיעה גם באלבום הדיגיטלי...

הדמו של "יאן" - גרסת האלבום מאוד לא מאוסה בעיני. אני דווקא אהבתי אותה. הדמו מעניין, נחמד לראות את השינויים שהשיר עבר מההקלטה הראשונית ועד לגרסה שמופיעה באלבום. אני באופן אישי מעדיפה את גרסת האלבום גם כי קצבית יותר וגם כי ה"חרחורים" האלה בדמו מאוד מוזרים לי...

הרמיקס - בעיני, ליום יום זה קצת טו מאץ' אבל במועדונים זה יכול להיות מעולה.

מי שהעלה תמונה של האלבום לפייסבוק קיבל לינק

כרגע ניתן לקנות אותו בגרסה דיגיטלית (הוא יוצא רק במהדורה דיגיטלית)
אני אברר לך אחרי החג אם עדיין אפשר לשלוח תמונה ולקבל לינק ואחזור אלייך במסר

למעלה