יצא המרצע מן השק????

עציון

New member
יצא המרצע מן השק????

היום בעתונות: 25% מחייבי הגיוס אינם מתגייסים כלל באמתלאות שונות... מספר זה לא כולל חרדים. צה"ל בהתאם לפרסום מעלים או עוצם עין. חוק טל-טל??? או שמא, מה שכולם יודעים יוצא לאור? ואולי סתם דמגוגיה עתונאית?

נכון, יש גם פרזיטים חילוניים:

וכדי לקצר את הדיון : א. השתמטות אינדיבידואלית Vs. השתמטות ממוסדת ב. ערסים שלא עושים צבא - בסיס המצביעים של מולדת וש"ס ומאזיניו המושבעים של אמנון יצחק. ג. בעיות רפואיות ד. ערבים ה. פציפיסטים (אחוז קטן) בקרוב התימצות שלי יגיע לקודים בינאריים קצרצרים. חכו ותראו.

פלסטיק

New member
למשל נכים על כסאות גלגלים

חולי סכרת ועוורים. חוצפה רצינית מצידם להשתמט בתירוצים עלובים כאלה. דרך אגב חלק מהם מתנדבים למרות המגבלות האלה. ונכון - יש גם חילונים ודתיים שמשתמטים - אז מה? יש גם חילונים ודתיים אנסים, זה אומר אוטומטית שלכל המגזר החרדי מותר לאנוס? החילוני והדתי כל כך נעלים על החרדי שחילוני אחד שסרח נותן לגיטימציה לכל החרדים לסרוח? אני דוקא האמנתי שכל בני האדם שוים...

ויש עוד דוגמה

יושבת ראש נוער שינוי, שבוודאי תכעס שאני מספר את סיפורה האישי ולכן לא אומר מדוע איננה גויסה לצה"ל. ביאטה קרנץ נלחמה בשנה האחרונה בממסד הצבאי ימים כלילות במטרה להתקבל ליחידת המתנדבים של צה"ל אל עף הקשים שעמדו בדרכה היא קיבלה לא מכבר תאריך התיצבות בבקו"ם... כולנו גאים בך!

../images/Emo45.gif כל הכבוד ביאטה ../images/Emo45.gif בהצלחה

ואכן הרבה בני נוער שהצבא אינו רוצה לגייסם מתגייסים כמתנדבים ותורמים רבות. אני אישית מכיר שני חולי סוכרת ששירתו בצה"ל, חולה אפילפסיה ובחור עם בעיית ראייה חמורה מאד. שלושתם כמובן התנדבו לשירות על אף שהם פטורים ממנו.

פלסטיק

New member
מחמם את הלב

אני מקווה שתופעת המתנדבים לא תפסק בגלל החרדים - שלא ירגישו פראיירים אלא חברים ראויים (והרבה יותר מכך) בקהילה

למעלה