יצא המרצע מהשק

יצא המרצע מהשק

קיבלתי שוב מכתב מהרווחה במטולה שבתכלס לא רוצים כלל סידור ראיה זולת קשר וחששים כי אחטוף את בתי רק שבפועל מי שחטף ולקח את הילדה באמצעהיום כשהייתי בעבודה זה פרודתי ועוד יותר מכך השאירה לי פתק שמתי לב שאינך רוצה לראותנו ולכן אנו הולכות עם טלפון כלומר הם פשוט משקרים אני שואל את הפורום אז מה באמת חושבים העוס"ים שאתן לה גט בלי סידורי ראייה פתוחים אני לא פראייר ובקרוב אני יוציא סרטון מטעמי כלומר כול מה שהרווחה אומרים זה בעצם מס שפתיים מה לעשות שלחמי יש קשרים במטולה אין ולא יהיה צדק

מעט עזרה

ראשית, באמת צר לי על שבעת מדורי הגיהנום שאתה עובר בדרך לילדתך. כעת לעבודה, 1. למי פקידת הסעד כתבה את המכתב? האם ממוען אליך או אל השופט? בקש דיון דחוף בבית המשפט על המלצתה של פקידת הסעד. באופן נורמלי לא מספיק שפקידת הסעד תצהיר שקיים חשש שתחטוף את בתך. היא צריכה לציין שקיים חשש אצל מי? אצלה או אצל האם? והכי חשוב, על מה מבוסס חשש זה. הן חייבות לבסס את החשש והשופט חייב להשתכנע שאכן מדובר בחשש מוצדק. אני יודעת שהמערכות האלה הם פעמים רבות מתנהלות בדרך לא נורמלית אבל אין ברירה וצריך להיאבק על הזכויות הטבעיות שלך ושל בתך: זכותך לגדל את בתך ולא במרכז קשר וזכותה של בתך לאב. 2. בבקשה שלך לשופט אתה צריך לפתוח ברציונל של קיומו של מרכז קשר: רק אם קיים חשש אמיתי של פגיעה בילד. יש לי הצהרות של פקידת הסעד הראשית לסדרי דין רונית צור לכך שמרכז קשר אינו מסגרת נורמטיבית להסדרי ראיה והם צריכים לבוא באמת בלית ברירה. 3. ההמשך של הפתיח צריך להיות התייחסות עניינית לנימוקיה של פקידת הסעד כשאתה מראה שלטיעונים נגדך אין בסיס והם אבסורדיים ופוגעים בזכויותיך הטבעיות לאבהות וגם פוגעים בטובת הילד לשיטתו של משרד הרווחה. 4. תוכל לשלוח לי את המכתב בפקס או במסר פרטי ואז אוכל להעלות טיעונים ספציפיים ואולי לסייע לך בניסוח. כל זאת חייב להיות מתואם עם עורך הדין שלך. אל תעשה אף צעד בלי ליידע עורך דין ומראש. רצוי שעורך הדין גם יסכים למהלך אבל לא הכרחי. זכור, נהל את ענייניך בחוכמה ובאופן עקבי

mishelli

New member
מיכל, את חייבת לראות איך התינוקת שלנו אוהבת

את מוטי. אתמול הוא היה צריך ללכת, והיא ממש בכתה. כשהוא פה, אפילו לשירותים היא לא נותנת לו ללכת. גם אני עשיתי את הטעות הזאת, ולא נתתי למוטי לראות את הבן שלנו במשך 3 שנים. גם אני פחדתי שיחטוף אותו. הטעות הזאת גרמה לכך שמוטי איבד בי את האמון. בשישי שבת אני התארחתי עם הבנים אצל חברה, ומוטי שמר לבד על התינוקת, שעדיין יונקת, ושמר עליה מצויין. למרות שלא הייתי כדי להניק, מוטי הסתדר איתה מצויין.

אז כל הכבוד למוטי וגם לך שסומכת עליו

אני רואה הרבה מאוד ילדים שממש משוגעים על אביהם ואינם יכולים להיפרד ממנו. אני מסכימה שילדים צריכים את שני ההורים ורצוי ששניהם יהיו מעורבים בחינוך ובגידול. צריך לחשוב על סדנאות הכנה להורות לזוגות שיקחו בחשבון גם מצבים של פרידה חלילה

אחרי פאשלת הבן הבכור אין משחקים בסידורים

לדעתי אחרי שמישלי רואה את משמעות חסך אב בבכור היא כניראה הבינה שזה לא נושא לויכוח ( סידורי הראייה ) חוץ מזה לדעתי כשהיא נותנת לי סידורי ראייה יש לה זמן איכות עם עצמה ועם הבכור וגם כשאני נשאר עם בתי התינוקת זה נותן לה זמן נטו עם הבן 6 אני שואל אותך מיכל הלוי כמה זמן יעבור עד שפרודתי תבין שסידורי ראייה הינם מחוץ לתחום

היא למדה את הלקח

שסידורי הראייה הם מחוץ לויכוחים בקשר האישי כיוון שהיא חוששת שגם השתיים שהם ילדיי האחרים יחיו בחסך אב

תן לה גט כבר

לא ניתן לדעת מתי היא תבין שסידורי ראיה הם מחוץ לתחום ושלא מכניסים זאת לויכוח ביניהם. ראיתי משפחות שהמשיכו לחיות כך הרבה מאוד שנים ולמעשה לא השלימו לעולם. אבל אל תתיאש. קורה פעמים רבות שברגע שאחד מבני הזוג לשעבר מוצא בן זוג או בת זוג חדשים הם מתרככים. הלוואי שכך יקרה גם אצלה. הכאב שלך ממש נוגע ללב. לגבי החלק השני של המשפט האחשון שלך, האם פרודתך חוששת שאם אתה תראה את בתכם המשותפת, תשקיע פחות בילדיך האחרים? זו כל דאגתה וזו הסיבה שהיא מקשה על סידורי הראיה? מעט קשה לי להאמין. אולי אם "תכנע" ותתן לה גט בלי תנאים היא תתרכך והתמונה תתהפך? רק אתה יכול לחוש את הסיכויים שדבר כזה אכן יתרחש. אם תשאל אותי, אני בתוך תוכי מאמינה ומרגישה שנותרו לה רגשות כלפיך כך שהיא עוד עשויה להתרכך כלפיך (אבל אל תפנטז על חזרה אליה, תמשיך את חייך בלעדיה כי כרגע מדובר באשליה גדולה) גם למורת רוחם של הוריה. שוחח איתי פעם בחור שהתגרש במערכת יחסים כזו שהוריה חיבלו בקשר ביניהם. האם שמתגוררת עם הילד בבית הוריה נפגשת עם האב ועם ילדם המשותף מחוץ לבית המשפחה, נניח טיול קטן בקניון, כדי שהאב יוכל לראות את הילד בלי לנקר עיניים להורים וכך גם להשאיר אותם רחוקים.

מיכל גט = קלף מיקוח

אם פרודתי רוצה גט היא/הורייה יקבלו גט רק לחר הסכם גירושין כול היא חשבה שבית משפט למשפחה חיסל לי את החיים רק שכחה/ו הוריה שאת הגט היא אמורה לקבל ממני ולכן תצטרך לקבל את תנאיי ברבנות אישרו לה להפעיל עליי מאסר על סרבנות אלא שגם אצל עורך הדין שלי מחכה בקשה לסידור ראייה בכלא ולפי העו"סית זה חוקי ויש דברים כאלו אלא שבקשה כזאת והילדה שתראה אותי בכלא יעצים את אהבת הבת אליי ואז הילדה תעבור למשמורת אליי כי רגשית היא תתחבר אליי שתדע את האמת אני לא רוצה שזה יקרה אבל אם פרודתי מתעקשת כך יהיה

למה ראיה בכלא כן ובבית לא?

אתה צודק שאתה צריך הסכם גירושין לפני מתן הגט או במקביל אליו ובודאי לא לאחריו, שהרי מדובר בעיסקת חבילה. תמוה בעיניי שאין לך הסכם גירושין, האמנם? משהו בעניין שלך נראה לי לא הולך נכון. אולי אתה לא נוקט את הצעדים הנכונים מבחינה משפטית. כבר אמרתי לך כמה פעמים שאתה צריך לדרוש שהשופט יקבע לך הסדרי ראיה (גם אם הוא חותמת גומי של פקידת הסעד). אתה צריך הסדרי ראיה עם חותמת של בית משפט. עד היום לא קיבלתי תשובה. אם יש או אין ומדוע אתה לא דורש זאת? יותר פשוט לקבוע הסדרי ראיה בבית מאשר בכלא אז מה קורה שם?

הצילו !!!!!!!!!!!!!1

הגיע אליי דו"ח פסיכולוגי של הילדה שנאמר בו שמצב בתי הוא חמור אבל בדו"ח לבית המשפט גב' שור עו"סית מטולה מטייחת את זה מה גם שלא ידעתי שנעשה על בתי איבחון ויותר מכך שהוא נעשה לפני יותר מ3 חודשים על זה העו"ד ביקש דיון דחוף על הסתרת מידע ואם לא נקבל זה פשוט יהיה לא יאומן כי בתי בסכנה חמורה ובסיכון רק אלוהים יודע את מצבה אני בכוונה לא כתבתי לך במסרון אין סידורי ראייה ושום הסכם ולדעתי אני חושב שפקידת הסעד בקשר טוב מידיי עם חמי ואם את ראית את הסדרה הבורר אפילו את המשטרה ניתן לשחד ולכן עם פס"ד מטולה אין על מה לדבר אני הייתי מעוניין ליצור קשר עם אנשים מועדת סלונים אם יש לך פרטים עליה תעזרי לי כי אני חושש לבתי יותר מתמיד

מקווה לשמוע חדשות טובות יותר

לדעתי רק הליך משפטי אפקטיבי כאן. למה לא פנית עד עתה לבית המשפט לקבוע הסדרי ראיה? לא קיבלתי תשובה לשאלה זו. השופט יכול להורות לפקידת הסעד לתת חוות דעת על הסדרי ראיה. לגבי מצבה הנפשי של בתך, אתה יכול לבקש דיון דחוף בבית המשפט ולהדגיש את הצדדים הקשים של דיווח הפסיכולוג גם אם פקידת הסעד מנסה לטשטש אותו. במקרה זה יש לפקידת הסעד אופוזיציה חזקה (הפסיכולוג). לאור העובדה (ואולי זו אינה עובדה?) שמצב בתך חמור האם אתה מוכן לבקש שהבת תוצא למוסד? אולי מהמוסד יהיה לך קל יותר לקבל אותה למשמורת למרות שאינ מסופקת ופתרון זה עומד בסתירה לכל מה שהצגתי עד כה. אני סתם מעלה רעיונות שתעלה אותם בראשך גם אם תשלול אותם על הסף. אין לי פרטים על סלונים תהיה חזק, תמשיך לפעול ונקווה לטוב

עוד שבועיים דיון חירום ב1/7

מוסד לא בא בחשבון , תראי גם יתרה מכך התנגדתי לעובדה שתלך להתפתחות הילד , ויש אפילו שקרים בד"ח הפסיכולגי עצמו כולל העובדה שפרודתי חיה אצל הורייה ולפיי הדו"ח היא לא חיה שם תראי גם עו"ד שלי אמר שקשה להשיג דיון אבל ברדיוס של שבועיים כנראה שגם השופט כנראה חושד שמשהו לא כשר לגבי הסידורי הראייה מעולם פרודתי+ גב' שור לא רצתה שאראה את בתי ( פנטזיה של חמי שתקרא לו אבא ) , וגם שאולי פרודתי תקבל עליה נכות ובוא יכפה עליה להעביר לו את הכסף כמו ב98 -2001 ( או כמו סליחה על הביטוי כמו זונה וסרסור ) ושוב קומבינה על ילדים באשר להסדרי ראייה אולי לצערי המשבר של בתי יבהיר לכב' השופט שהוא טעה ומוטב לבתי שתחזור אליי ופרודתי תראה אותה בסידורי ראייה שכן היא פישלה ובתי במשבר פסיכולוגי ואני מאמין שלאחר משמורת ולאחר שתתאחד עם ילדיי האחרים ותראה גם את אמא שלה היא תחזור להיות ילדה רגילה ונורמטיבית כמו לפני ההיפרדות כנראה שלאבא אין תחליף וכדאי ששופטים עו"סים ובית המחוקקים יבינו את זה ושלקרוע גבר בבית משפט הן במזונות והן בסידורי הראייה הם פשעים אשר פוגעים בנפש ילדינו בשאלת סידורי הראייה לאחר ה18/2/09 שלחתי אינספור מכתבים והבהרות לשופט למנכ"ל הרווחה וגב' רונית צור וגם לשר אלא שהסיכוי ללא עו"ד לקבל זה יותר נמוך מאשר לזכות בלוטו או או לחילופין לצפות שכבוד הכותל המערבי יגשים את הבקשות עכשיו כבר יש לי עו"ד שהגיש כבר 3 מכתבים על הראשון ( סידורי ראייה שלא במרכז קשר דיון עוד 4 חודשים ) ולאחר מיכן כשביקשנו להגיב על תסקיר אז כב' השופט נתן לפקידת הסעד 15 יום להגיב ועל הדו"ח הפסיכולוגי יש עוד 14 יום דיון (לו אזכה במשמורת אצטרך לשקם אותה כי לפי הדו"ח הפסיכולוגי מצבה הוא רע וקשה ( מה נעשה התחנות צדק טוחנות לאט ) אומרים שצדק יעשה אבל השאלה מתי ומה המחיר הנפשי שזה יגבה מהילדה חוץ מזה אם לא אקבל משמורת בבית משפט למשפחה אקבל זאת במחוזי

mishelli

New member
נראה שכייף לו שם

יש לו מלא פעילויות. הוא אפילו הצטער שלא התחיל מתחילת השנה, מפני שהיה פרוייקט של בנק מסויים, שלימדו את הילדים במשך שנה צרכנות נבונה, הוא הפסיד את זה מפני שהגיע רק בסוף השנה. בשנה הבאה שוב יש את הפרוייקט הזה והוא כבר אמר שהוא רוצה להשתתף (להמשיך עוד שנה בפנימיה). אגב, מה ההבדל בין כפר נוער לפנימיה? איפה שהוא נמצא זה נקרא כפר נוער. ותודה על ההתעניינות

אני שמחה בשבילכם

ראשית, אני מאוד שמחה שטוב לילד שלך היכן שהוא נמצא. האם תוכלי לשתף אותנו גם בשמו של כפר הנוער? אין לי ידיעות מלומדות על ההבדל בין כפר נוער לבין פנימיה אבל מתוך השכלה כללית אני חושבת שכפר נוער הוא מסגרת יותר פתוחה ויותר נורמטיבית ואילו בפנימיה הכללים הן של החיים במוסד והן של ביקורי ההורים הם יותר קשוחים. כפר נוער מדגיש גם את נושא החינוך והחיים החברתיים ופנימיה כך נדמה לי משמשת יותר מוסד בייביסיטר או מוסד לאחזקת ילדים. אני אנסה לברר אצל בעלי מקצוע את ההבדל. בכל מקרה, כפר נוער נשמע יותר טוב.

למעלה