יצאתי עם . . .

maccabist 1

New member
תגדיר נצלנית...

מה,ביקשה 3 כדורי גלידה במקום 2? ... פרק את זה לגורמים כאן...יעזור לעצבים...

ספר לנו

שנבין במה מדובר.. פעם עשו פה שירשור ארוך על זה, וחלק ראו דברים כנצלנות וחלק חשבו שזה לא.

שםאנילא

New member
חבל מאוד...אחת כזאת לוקחים למסעדה ודואגים שהי

שהיא תדע ושהיא לא תאכל לפני כן...ואז אחרי שאתה פולט גרעבס אתה פשוט עוזב אותה שם עם החשבון ופתק פרידה יפה עם זר פרחים שבו אתה מסביר שזה לא אתה אלא היא...

קליט

New member
לא מזמן קבעתי עם מישהיא

היא קבעה באיזה מסעדה צפופה וכשירה למהדרין . . איך שהיא הגיעה שמתי לב לבטן הגדולה שלה . . היא מגיעה ומודיעה שהיא רעיבה, ואם היא יכולה לאכול משהו כי היא עוד לא אכלה ארוחת ערב . . רציתי לברוח וזהו . . אמרתי לה ; בבקשה , תזמיני לך . שמרתי לה על התיק. והיא הזמינה צלחת עמוסה במטעמים של מסעדה מאפן . היא אכלה ודיברה ואני דיברתי ושמתי לב לפרצוף שלה הנוגס באוכל לתיאבון . . בסוף אמרתי לעצמי ; כנראה שעזרת לבת ישראל לעשות קצת סדר בראש . . השדכנית לא התבלבלה בכלל ; כשהיא אמרה ; טוב, לא הכרתי אותה בכלל, עכשיו אני יודעת . . :)

מזעזע

טראומה פעם היתה לי פגישה במלון המלצר בלובי\מסעדה היה חבר של הבחור הוא פשוט הביא לו ים אוכל וגם לי ולא רציתי בכלל שהוא סיים לאכול את שלו הוא אמר לי שהוא ממש רעב אז אמרתי לו תאכל גם את הצלחת השניה בעעעעעעע יצאתי מזועזעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ממנו

אני לא מאמינה....

איזה הזויייי...... גם בהמה לא מראה בפגישה הראשונה שהוא בהמה, אם זה מה שהראה עכשיו אז מעניין מה בבית.

קליט

New member
בוודאי שאני רציני !

מדובר בבחורה לא טיפשה בכלל, אמנם קצת שבורה מהחיים . זה מה שהיא הבינה .

למעלה