יצאתי מהמקום 50!!

inbari67

New member
יצאתי מהמקום 50!!

אני מקום 47 חחחח מוזמנים לבקרר http://www.tapuz.co.il/MyBand/bandDisplay/Band.asp?b=6176

Effoliation

New member
נצל"ש../images/Emo210.gif

אנשים-אני רוצה לבדוק אם מה שמישהו אמר פה נכון.. הוא אמר שאם עוקבים אחרי ואני עוקב אחרי הרבה להקות הדירוג שלי עולה. בקיצור, אני מצרפת קישור ללהקה תעקבו אחרי ותכתבו בספר מבקרים שעקבתם, ואז אני גם אעקוב אחריכם.. קישור ללהקה: http://www.tapuz.co.il/MyBand/bandDisplay/Band.asp?b=342 בבקשה-שתפו פעולה.. מבטיחה לעקוב אחרי כל מי שיעקוב אחרי =]]

מ ו ר י 1

New member
זה כל כך שטויות

למה שתעלה בדירוג?!כי עוקבים אחריך?!טוב טוב לכו
לישון על האף אנשים

Effoliation

New member
הלו תרגיעי..../images/Emo210.gif

"ככל שיכתבו אצלכם יותר בספר מבקרים - הדירוג שלכם בז'אנר יעלה ככל שיעקבו אחריכם יותר ואתם תעקבו יותר אחרי אחרים - הדירוג שלכם בכללי יעלה :) אפילו אם הנתונים שלכם זהים ללהקה אחרת ואתם עוקבים ונעקבים יותר אז אתם תהיו למעלה." אם לא בא לך את לא חייבת.. אני רוצה לאמת נתונים.

מ ו ר י 1

New member
..

"ככל שיכתבו אצלכם יותר בספר מבקרים - הדירוג שלכם בז'אנר יעלה" זה נכון כמה שיותר תגובות זה מעלה מקומות תכנסי לעמוד הראשי של המשחק למטה כתוב לך את סוגי הלהקות כמו:רוק היפ הופ והכל ולחצי על סוג הלהקה שלך ותמצאי את עצמך כמה הודעות בספר מבקרים יש לך זה לא מעלה דירוג בכללי!!! "ככל שיעקבו אחריכם יותר ואתם תעקבו יותר אחרי אחרים - הדירוג שלכם בכללי יעלה :)" וזההה שטיותת זה בכלל לא נכון!!

Effoliation

New member
אז מה אכפת לך..../images/Emo210.gif

שאני אבדוק אם זה נכון? זה בעצם מה שאני מנסה לעשות. לבדוק אם זה נכון או לא.

lool3

New member
אני בדקתי, זה שטויות

גם שהיו לי פתאום 20 עמודים הדירוג שלי לא עלה, ושמחקתי הוא לא השתנה

מ ו ר י 1

New member
מישו עצר אותך?!

תנסי במקום להגיד תודה על העצה הנכונה שנתתי לך את מתעצבנת אז תהני

זה לא מעלה מקומות - זה מעלה

אותך ברשימה אבל אם תסתכלי על המקום שלך בז'אנר זה לאו דווקא קשור למקום שלך ברשימה...

לא - אין לי מושג לגבי המעקבים

התכוונתי לתגובות בספר המבקרים - זה מעלה ברשימה אבל זה לא קשור למקום שלך בתוך הז'אנר - זה לפעמים באיזור אבל זה מקרי לגמרי. אני עכשיו 27 ברשימה ו-29 ברוק - זה לא אחד לאחד וכנראה שאין שום קשר בין הרשימה לדירוג.

lool3

New member
ואת מאמינה

שזה יוצא מפה של להקה. אם כבר ממנהלי המשחק..

למעלה