יצאתי לפיק אפ בר.

תנסה את הפיק אפ בר ב...

אי שם בארץ,פיק אפ קליל למדיי עם עומס הבחורות שנמצאות שם. תיזהר רק לא ליפול בדרך על אחת מסטולה/שיכורה/מחוסרת הכרה. או שמא אולי זה מה שאתה מחפש...

מסעותיי לפיק אפ בר המקומי.

לילה ראשון : הגעתי, התיישבתי על הבר, לא היתה שם אף אחת נורמלית חוץ מהברמנית שאחרי ירידה קלה בעומס הלקוחות התפנתה לפלרטט איתי איזה 45 דקות. בלונדינית, אינטיליגנטית, חזה בינוני, סטודנטית למנהל עסקים בבין תחומי. אחרי שהכרנו ממש טוב הבנו שנינו שזה לא במקום לקפוץ עכשיו למיטה, אז נפרדנו בנשיקה ובחיבוק והלכתי הביתה (גרוע, אני יודע, אבל אני פשוט לא הייתי יכול להכנס איתה למיטה) לילה שני : הגעתי, התיישבתי על הבר, כרגיל , וואיט ראשן, מהצד השני ישבו שלוש בנות, ככל הנראה בגילאי 20 - 24, אחת מהן לא הורידה ממני את המבט : בלונדינית מתולתלת, קצת צ'אבית, אבל בטעם, עיניים חומות, חזה גדול. אחרי כמה משקאות שלי ושלה התפננו לדירה שלה ושל השותפה שלה, שכבנו, היה ממוצע מינוס, היא אישית התעייפה מהר מאד ( ?! What The Fuck ) אחרי אורגזמה אחת, הורידה לי את הקונדום, מצצה לי ממש טוב, בלעה, נתנה לי נשיקה על השפתיים והסתובבה לישון. בקיצור, היה לא משהו, נקווה שישתפר בהמשך.

מזל טוב

ביקשת חוויה וקיבלת כזאת. אתה אף פעם לא יודע איך הצד השני יגיב לך במיטה, גם בקשר חדש אתה מגשש. לא נורא, פעם הבאה יהיה יותר טוב ( מקווה בשבילך). מווואה
דרך אגב, באיזה פיק אפ היית? יש כאלה שהם לא משהו .. פעם הבאה תלך למקומות "טובים".

BodyCount40

New member
היות ואת מכירה מקומות טובים,

אולי תמליצי פה לחבר'ה על כאלו מקומות ? או שבכלל תעשו איזה סקר בנושא, על איזה מקום מומלץ לפי דירוג של כמה מדדים: אווירה, ימים להגיע, איכות אנשים, מטרה מוהבקת של הפאב, מבחר שתיה וכו' וכו' וכו'. יכול להיות יעיל פה לכמה אנשים ...

פיק אפים

הכתירו אותי למומחית פיק אפים פשששש יפה לי. האמת שלא צריך להכיר מנסיון עשיר בשביל לדעת לאן ללכת.לגבי מקומות מומלצים... כל פאב היום הוא פיק אפ. יש חוק יסוד בכל מקום בילוי ולא רק בפיק אפ. עושים סקר לפני כן ,עם מי שמכיר ,על סוג המוזיקה באותו היום שרוצים ללכת. המוזיקה קובעת את איכות היושבים.

BodyCount40

New member
לומדת פוליטיקה או משהו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זה התשובה המתחמקת הזו תביאי שמות של מקומות סקרים עניינים, נראה לך שיש פה מישהו שיש לו זמן להתחיל לעבוד מסביב כשהעסק מתקשה לו בין הרגליים ?? (או לחליפין: נרטב לה)

חח לא פוליטיקה אבל קרוב../images/Emo3.gif

טוב נווו נמליץ על כמה בת"א: בורדל - נחלת בינימין גודבר - אלנבי וכל פאב אפשרי בלילנבלום.

BodyCount40

New member
אז לכל המבקשים למיניהם - רשמתם../images/Emo35.gif

טוב, נראה מה ההיצע שם מתישהו השבוע אני עוד מקווה טרם ביקרתי אף לא באחד מהם ...

ולמה את המצפה?

מסקס כזה בלי היכרות ובלי רגש? ככה זה גם נראה. חושבת שצריך בסיס קצת יותר מוצק משעה של היכרות וכמה משקאות.

למעלה