יצאתי אתמול

יצאתי אתמול

למסיבה של האתר UP2ME מזמן לא הייתי במסיבה כל כך מהנה כששמנו פעמנו לשם , ההרגשה היתה - נו בטח עוד פעם עובדים עלינו וזו תהיה מסיבה המונית ,שוק בשר .אבל מה כפת לי? אני הולכת לרקוד ו...להפתעתי פשוט לא יאומן אכן המסיבה היתה רק של האתר,בלי כלמיני דמויות מוזרות פשוט סבבה של אנשים ואוירה מקסימה. רק הצטערתי על דבר אחד - שלא לקחתי איתי כרטיסי ביקור של הפורום... (ולא ח´ברה,אין לי אחוזים מתפוז ,פשוט מומלץ )

ophra

New member
ככה?!?!?!?!

ולא קראת לנו להצטרף????? רעה!! אוחחחחחחחחח כמה זמן שלא רקדתי.... איזה כיף לך ניצתי.... מופתעת ושמחה גם לשמוע שזה היה ארוע לא מביך ומוזר...
אני אישית תמיד חוששת מכאלה דברים...
עפ

רות 2

New member
ככה?!?!?!?

ולא קראת לנו להצטרף????? רעה!!! לעשות שמיכה למנהלת אני אישית כמו עופרה חוששת מכאלה דברים....

למה לא אמרתם????????????

שאתם גם רוצים???????????? כן גמני מזמן לא קיפצתי בהנאה כמו אתמול, עד עכשיו הצואר תפוס לי
(ביטח שאני רוקדת קולהגוף משתתף) והברייזר עוד זורם בדם
(חחחחחחחחחח הגישו לי עם קש). להגיד לך שלא הלכתי עם חשש ומבוכה? בטח שכן,אבל היא עברה לי אחרי כמה דקות כשראיתי שזו באמת מסיבה אינטימית עם אנשים כמוני וכמוך... לא ילדים וגם לא קשישים בדיוק טווח הגילאים שלנו ומה שחשוב היתה האוירה שלא היתה מעיקה. (ותודה למי שהלשינה לי על כך שהמסיבות שלהם סבבה
בזכותה היה לי אומץ
)

אורלי41

New member
אחותי?! ככה?! זה יפה?!../images/Emo163.gif

ככה משאירים את האחות הקשישה בודדה נטושה ועזובה..... לבריאות נשמתי........כייפי תבלי ותקרעי את במת הריקודים... העיקר יש אובייקטים? יש מצב ??????

יופי קוטריות

מה אתן מקטרות לי הא?????????? חוששות נבוכות לבית קפה אתן גם נבוכות ללכת???? בא לי לרקוד, בא לי לבלות עם אנשים בגילי לא להרגיש אמא של א´פחד ולא בת/נכדה של א´פחד אז נקטתי יוזמה , נרשמתי לאתר וההזמנות לארועים התחילו להופיע. אורליטה אובייקטים שאלת? ת´אמת לא בדקתי ישבתי עם חברה וכמה גברברים הצטרפו לשולחן צחקנו,רקדנו ,שתוללנו וחזרנו הביתה אמנם הזמינו אותנו למסעדת דגים (בארבע בבוקר ) אבל אני רק רציתי לחזור הביתה בשלום
(ניצת לא מחלקת טלפונים כ"כ בקלות
)

אורלי41

New member
לא לימדתי אותך כפרוש?../images/Emo56.gif

אחותי.......הרי לימדתי אותך..... לא מוסרים את מספר הטלפון שלך...... אלא...... אוספים מספרי טלפון....... ו........ מה קרה? שכחת שיש לך חברות......אחיות....... בשביל מה שלחנו אותך?! שתעשי שיעורי בית ותחזרי עם עובדות בשטח...... טוב......מאחר שלא עמדת במשימה.....נשלח אותך שוב למסיבה והפעם..... חובה!!! לחזור עם מספרי טלפון לכל אחת מאיתנו.....

אורליטה בואי הנה בבקשה

טגידי לי נראה לך שאני ש"ץ? ניצת לא אוספת כלום חוץ ממחמאות
(נראה לי שהשמנתי שם באיזה קילו לפחות
)

למעלה