"יצאתי אל העיר לחפש עבודה"...

amitshilo

New member
"יצאתי אל העיר לחפש עבודה"...

אתם לא חושבים שהגיע הזמן לאחל למזליקה בהצלחה
מזל מזל מזל
"כל יום בשעה אחת אני מתעורר וניתקף געגוע" אז מה? אילת, הא? טוב, אז זה כבר ברור לגמרי שיהיה לך מדהים. באמת, אני חושבת שמקום חדש יעשה לך רק טוב, תתרענני, תכירי אנשים חדשים, תתמקצעי, תזיעי קצת, תתחברי עם דולפינים
, תעשי חיים... תמיד תזכרי שברגע שאת מרגישה פחות טוב, ואת צריכה זריקת מצברוח טוב או ניפוח קטן של האגו - טלפון אחד וזה מסודר
"כל יום בשעה חמש אני רואה טלביזיה ונתקף געגוע" היה לי מדהים איתך בעבודה עברית, למרות שהיה קצרצר. אחרי השיחות ועידה, השיחות הפרטיות וההודעות בפורום הוכחת לי שוב כמה את בן אדם מדהים.
"כל יום בשעה שלוש אני רוחץ את השיניים וניתקף געגוע" אז באמת, בכל רגע תזכרי שאנחנו פה, וברגע שיש לך אמצעים, כמו שאומרים-בואי הביתה!
אני אתגעגע נורא. כולנו!
עמית. "ובגלל זה אני רוצה לברוח מכאן לנסוע רחוק, להיעלם תתגעגע אלי.."

O f r i s h

New member
האעא!@#$../images/Emo99.gif

מזלללD: אני בטוחה שתהני ותלמדי הרבה! אני מקווה שתתגעגעי אלינו קצת, גם, אולי, לפעמים..
ותבואי לבקר!!! תשמרי על עצמך! שיהיה לך רקקקק בהצלחה!
והיי, דונט פורגט אס! וי לאב יו סו מאצ'!!! [איזה אנגלית לפאנים!
] אוהבת מלאמאלאמלא!P:
עפריש [נו, לא יכולה עפרי, זה רציני מידי! זה כבר נהיה חלק ממני!
]

מזל:)

חח לא ממש קשורה אבל שיהיה לך המון המון בהצלחה
מקווה שתהני המון מהתקופה הזאת. ותשמרי על עצמך! :)

מזל../images/Emo9.gif

אז מה.. 100 שקל אחרונים... יוצאת אל העיר לחפש עבודה..
אינשאללה תחזרי עם מלא כסף משם.. ואינשאללה יגלו אותך שם ותהיה זמרת מן השורה ותסדרי לנו כרטיסים חינם
שיהיה המון המון בהצלחה.. ותקפצי לבקר.. אם יש למישו מחשב שם או כשאת בבית...אל תשכחי אותנו

mazalika7

New member
יפה שלי!../images/Emo23.gif

תודה!
באמת שאין דברים כמוך! אני אתגעגע המון, ואני מבטיחה לשמור על קשר ולעדכן אתכן בכל מה שקורה איתי, או לא קורה.. :) עוד שעה, אני עולה האוטובוס לנתיבות, ומחר, כבר אהיה באילת.. וואו! כמה התרגשות וכמה פחד.. אבל זאת חוויה שאני צריכה לעבור.. אני חושבת..
תודה, על תקופה נפלאה בחברתכן! הייה לי ממש כיף! ללכת להופעות, להיפגש סתם ככה, [עם חלק מכן], כי התגעגעתי, שיחות ועידה שנמשכו עד הבוקר! ספונטניות מטורפת!!! ועוד המון דברים טובים שקרו לי פה.. פורום ג'נגו, הבית שלי! תודה!!!!! עמית, את מספר 1
. תודה על התגובות שכתבתן, ועל אלה שעוד תכתבו
כבר מתגעגעת.... :)

amitshilo

New member
כמובן ששחכתי לכתוב..

שמשם קריירת סולו ופורום בניהול עודד!! סיימתי

מזל!!!../images/Emo24.gif

את מתחילה דרך חדשה במקום חדש.. בטח זה מרגש ומפחיד יחד:) שיהיה לך המון המון המון בהצלחה! ותהני המון ,תלמדי שם תפיקי הנאות וחוויות רבות. תכירי אנשים ופשוט תבלי:) אין עבודה יותר מושלמת מאשר לעשות דברים שאת נהנת בהם! באמת שאני מאמינה שעוד תגיעי רחוק! אז שוב המון בהצלחה נתגעגע אלייך פה:] ותקפצי לבקר לפעמים כן?D:
מיכלי:)

shahar1989

New member
קקי.

זה כלכך כייף לאחל לך נסיעה טובה ובהצלחה לדבר המדהים הזה שאת מדברת על זה שאת רוצה לעשות אותו כבר המון זמן, זה כלכך כייף לאחל לך, וזה כלכך קשה. כי... נו, את יודעת.. כי לעבור איתך שלבים כאלה חשובים בחיים, וכל כך הרבה דברים, ו... פאק. אני אוהבת אותך המון המון המוון המון!! [או שאולי אצלנו צריך להגיד מלאמלאמלאמלאמלא..
] ואני מאחלת לך את כל ההצלחה שאפשר, ושתהני ברמה שרק את מסוגלת, ואני יודעת שאין בנאדם שיכול להפיק מעבודה כזאת יותר ממך, תעשי חיים, תבלי המון, תעבדי טוב, תעשי מלאמאלא כסף, תהני מכל שניה, תזכרי לנצל את הזמן שעובר כי הזמן עובר מהזהההה מהר, מי כמונו יודעות [?!] [["עוד שנה אני משתחררת ואת מסיימת י"ב.."] ותזכרי, לנצח נצחים, שאני אוהבת אותך אהבה חסרת גבולות! אני מודה לך על השנה המדהימה הזאת, נהננתי מכל שניה איתך, אני מודה על זה שהכרנו, ואני חולה עלייך.

inbarIL

New member
נכון שאני לא בפורום הזה../images/Emo3.gif

אבל שאני אוותר לכתוב למזל ברכה לפרידה?
מזל, יפה אחת
נכון שלא הכרנו המון, אבל מהרגע הראשון ידעתי שזה נועד להיות
(סתם נו
) מותק שיהיה לך המון בהצלחה שם, תהני מלאמלא, תזכרי כל מיני אנשים מסוימים (
) ואני אוהבת אותך מלאמלא! והיה כיף לפגוש אותך וכולך מדהימה
ענבר:)

../images/Emo126.gifבדיליי עצבני, ואפילו שהיא לא תראה ../images/Emo7.gif

מזל'קה המוווווווווווון בהצלחה! אני בטוחה שיהיה לך ממש ממש כיף וטוב!! תהני מלא!!! ותצברי המוווווווון חוויות לספר לנו מדי פעם כשתבקרי פה

למעלה