יצאתי אל היער

יצאתי אל היער

לראות קצת שקדיות בעצם נסעתי לסטף וחשבתי עליכם בחיי כל היום מדברים פה על שקדיות אז הנה כמה תמונות

שקדי

New member
היזכרת לי............/images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

את הטיול שעשיתי היום למטע השקדיות הקסום שהן עדיין אגב....בשלב פחות מתקדם ....של פריחה או במילים אחרות...........היי ברוכה.....אחלה תמונות שבעולם

ולתפארת הטבע המתחדש- הללויה!

ואנחנו ישבנו שעות מול הים במרינה של הרצליה. וצילמנו בעין ים כחול שקט ובוהק, וספינות שטות בנחת... יום שקט, יום של מנוחה והטענת המצברים. חשבתי לי שיום השבת הוא מתנה מאוד משמעותית שהעניק בורא עולם לברואיו למען בריאותם הנפשית.

בריאות נפשית?

אחרי יום שלם בחברת ילדי הצעירים והשובבים אני על סף אישפוז מרצון
למרות הטבע והצבע והשקדיות

האמיני לי פנטזיה, עוד תתגעגעי

לבלגנים האלה... אני כבר מתגעגעת שנים ומצפה בקוצר רוח לבלגנים מנכדים.
שבוע טוב, Aני.

טרה10

New member
בורא עולם בראש שלך...השבת היא

המצאה של העם היהודי..לפי התנ"ך..אם כי יש לבדוק מהיכן המקור.! ובנושא זה קצת סטיה..לא לכיוון הרגיל של הסטיות אלא לארכיאולוגיה. בגליון ´קתדרה´ 100 שלקחתי לעיון למשך השבת..יש ויכוח ער בין חוקרים שונים מאסכולות שונות..על ההתאמה של התנ"ך..לממצאים הארכיאולוגיים. בעוד שרוב החוקרים מנסים לטעון שבכלל לא היה ממלכת דוד ושלמה והכל לקוח מהמציאות של תקופת יאשיהו ואחז..וגם לא היו ממלכות יהודה וישראל כפי שכתוב שם..בספר מלכים..אז נמצאה אבן בתל דן ובה במפורש נכתב על נצחונות על מלך מבית עמרי ומבית דוד שנקרא בן עמרי- אבל הוא לא הבן של עמרי..אלא מבית עמרי.. הבעיה של הארכיאולוגים היא שאת החרסים והשכבות בודקים בבדיקה מקובלת של מחצית אורך החיים של הפחמן 14 שהוא רדיואקטיבי שמתפרק במהירות ידועה..וכמות הפחמן היא הקובעת את התארוך. יצא להם שכל המסופר על המאה ה-8 למשל לפני הספירה בכלל מתאים למאה או מאתיים שנה יותר מאוחר. והכיבושים הרי מצויינים במצבות מצריות וארמיות.. וכך יש ויכוח מתי ומה.!? אז את השבת הרי כתוב בתנ"ך..בעשרת הדברות..אז זה בראש לש מי שמאמין שבאמת נתנו ע"י בורא עולם..הלוחות..וחבל שלא מצאו אותם...ואז היינו יודעים ממתי...הם..וגם אם בכלל העברים הם שיצאו ממצרים או החפירו או החבירו... שהם ההיקסוסים..ולא משה ולא יהושע... לסיכום בימי יאשיהו כפי שכתוב ישב שבנא הסופר ושכתב את ההיסטוריה לפי ספורי הסבתא והסבא..והתאמתם לצרכי ´הבחירות´..של המלך..! בדיוק כמו היום..! [נבדק]

עיניים

New member
על בורא העולם - והמלאכים,,,,,,,,

מישהו יודע את העתוי המדוייק לשלוח לי בדיחות באי מייל,,, וזה על אלוהים - ומלאכים: ביום השישי פנה אלוהים למלאכיו לאמר להם: "היום אני עומד ליצור מדינה ושמה ישראל. זו תהיה מדינה של הרים צחורים משלג, אגמים נוצצים, יערות מלאים במינים שונים של עצים וצוקים הצופים אל חופי ים שטופי שמש. האדמה תהיה עשירה, למען שגשוגו של העם. אנשי העם ייקראו ישראלים, והם יהיו ידועים בכל רחבי תבל." "אינך חושב שאתה נדיב מדי לאנשים האלה?" שאלו המלאכים. "בכלל לא" אמר אלוהים, "חכו ותראו איזה שכנים אני הולך לתת להם." אה?

למעלה