יצאנו לדרך!!!!

יצאנו לדרך!!!!

בהצלחה לכולם בשמירה עם אתלטיקו מדריד, הקבוצה שניצחה בהצבעה...

ran81993

New member
התחלתי עם אטלטיקו

ההגנה לא משהו הצעה אל תיקנו את gioda מי שמכיר אותו הוא עושה מלא עבירות ברחבה שזה אומר פנדלים וציפיתי ליותר מפטרוב וטורס מפטרוב ציפיתי להרבה יותר כשקניתי אותו ליובה ההוא היה תותח שערים עכשיו פחות בסך הכל קבוצה בינונית שאפשר לקחת איתה אליפות

SiC

New member
קצת הסבר?

טוב... חזרתי אחרי מילואים וראיתי פה דיון ארוך באורך הגלות ולא היה לי כח להבין על מה דיברתם... אני אשמח אם תשתפו ותסבירו מה בדיוק הפרוייקט הזה של המשחק עם אתלטיקו אומר

SiC

New member
טוב...

נשמע דיי טיפשי אבל שיהיה לכם הנאה וכיף :)

שבצנקו

New member
2 קניות ראשונות...

תומאס סיבוק מספארטה פראג ווינסנט קומפאני מאנדרלכט נקנו. כרגע לאו פרנקו בדרך החוצה.

למה אתם מספרים כל דבר שאתם עושים??

זה לא אמור להיות תחרות? למה אתם מספרים...? תספרו בסוף השבוע הבא בשאלות דיווח.

sok777

New member
אני מתחיל היום.../images/Emo13.gif

לא משנה מתי אני אתחיל, העיקר שאסיים 3 חודשים בשבוע, לא?

sok777

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

של- Nano המושאל יש 2 תמונות 0-:? אני נכנס אליו, יוצא ושוב נכנס [לפרופיל] ויש תמונה אחרת.. חחח..

גם אני התחלתי אתמול

התקדמתי בנתיים שבועיים בערך אני עדיין במשחקי הידידות שלפני העונה. סתם מסקרנות, לי נקבעו מראש ארבעה משחקים בשוויץ, לכולם זה אותם משחקים או שזה רנדומלי? הקבוצה אמורה לשחק באיזו מסגרת אירופאית?

sok777

New member
לא

זה כן קובע 4 משחקים [ב3.7, 5.7, 7.7, 9.7 או שבראשון במקום ב9, לא זוכר] אבל זה לא תמיד באותו מקום. אצלי זה היה יוון. זה מין 'טור' שכזה. אני התחלתי היום ועברתי רק 10 ימים בערך. בקשר לאירופה- לא. אין אירופה לצערינו. גם זה לא מראה את זה בלוח הHome וגם בדקתי בONE ליתר בטחון. אתלטיקו סיימו 11 בשנה לפני. אגב, יש להנהלה דרישות לא מאוד גבוהות.. אצלי זה להגיע לאירופה ולסיים איפשהו במקום בטוח במרכז הטבלה. כלומר, אני יכול לזכות בגביע ולסיים 10:\ כמה כסף קיבלתם [תציינו איזה סוג] ומה הדרישות? אצלי הכסף זה 7 מיליון פאונד.

שבצנקו

New member
כוכב נולד בנוער

כבר בתחילת השמירה קיבלתי בנוער כוכב די מעולה
, מה דעתכם?

SiC

New member
וואו

הוא דיי בזבוז בתור מגן שמאלי לדעתי... למרות המארקינג וטאקלינג גבוהה... הוא יכול להיות גם קשר אחורי מעולה וגם קשר מעולה

nitsan19

New member
התחלתי

קניתי את פודלסקי ונדבד וטורס לא מפסיק לכבוש אני במחזור החמישי 3 נצחונות ושתי תיקו אהה וגם קניתי את להמן הקיצר נגמר לי הכסף נשאר לי 100 אלף יורו וזהו

שבצנקו

New member
התקציב משתנה אצל כל אחד...

אבל עדיין זה לא מספיק לשלושתם...אלא אם הוא מכר חצי קבוצה וגם זה לא הגיוני כי התעניינו אצלי רק בפרנקו ועוד קשר.

למעלה