יצאנו לדרך

batyasher

New member
יצאנו לדרך

הי לכולן!!! הרגע הזרקנו למאיה בפעם הראשונה את ההורמון!!!! ממש עכשיו חזרנו משניידר מההדרכה ומההזרקה הראשונה. סיפרתי לכן שאני ממש מתה מפחד ובטח בעלי יהיה זה שיזריק אז שתדעו שלא רק מאיה גיבורה אלא גם אני. בהדרכה אני עשיתי הכל ואת הזריקה הראשונה האמיתית דווקא בעלי החזיק אותה ואני הזרקתי. לא נראה לי שכאב לה כי היא במילא בכתה מהרגע הראשון שנכנסו לחדר האחות ועד שיצאנו ובעת ההזרקה היא לא שינתה את הבכי או בכתה יותר ממקודם כך שכנראה זה לא כואב. ולענבל - מיסרי לביתך שירה שיש לה חברה חדשה לנבחרת הכדורסל...
זהו בנות יקרות, במיוחד לבנות הצפוניות - היו חזקות ונשתמע רק עם בשורות טובות חיבוקים
בתיה ומאיה

1שרהפ

New member
הרבה חיבוקים ונשיקות

מענין איך ביתי תגיב שיגיע הזמן ... כנראה בעוד כחצי שנה (היא גם מאד מאד פוחדת מראפים ואחיות לילה שקט שרה

היי בתיה

כל הכבוד לך ולמאיה ! איזה יופי שהטיפול התחיל בצורה טובה. הרבה הצלחה וטיפול מוצלח דרומית

לבתיה

שיהיה המון המון בהצלחה, ושיעבור בלי הרבה בעיות ורגוע, ושזה באמת יעזור.

batyasher

New member
תודה לכולכם על העידוד

הנה היום הרביעי שאנחנו מזריקים לה והשד לא נורא כמו שחשבתי. אז שוב תודה לכולן שאתן כאן ....

כל הכבוד על שתי הגבורות

לא נכנסתי מלא זמן וסליחה! כל הכבוד איזה גיבורה. אילת ניר הדריכה אתכם? בכל מקרה זה שטויות, באמת ושירה ישנה ואנחנו מזריקים לה והיא אפילו לא מסתובבת ואם זה כשהיא ערה אז היא עושה מזה סיפור בגלל ענין השליטה. אנחנו מחכות לכן על מגרש הכדורסל. ואל תדאגי, גאיה (בת 6.5 ) בקשה שאזריק גם לה כדי שהיא תדע כמה זה כואב והזרקתי גם לה - בלי הורמון (קצת יקר...) והיא אמרה שזה לא כל כך נורא, היא מרחמת על שירה, אבל זה בסדר. היא לא בכתה או משהו כזה. מתרגלים וגובהים והכל יהיה בסדר!!!! בהצלחה!!!! ענבל

למעלה