יצאנו לדרך...

b a r b a i m a

New member
יצאנו לדרך...

הבוקר היינו בעלי ואני בבי"ח שניידר לשם התחלת תהליך של איבחון פסיכו דידקטי לבן שלנו. אין לי ספק שהילד שלי ADHD וזה שהוא לוקח ריטלין עושה לו רק טוב. אך את האבחון אנחנו עושים לו בעיקר כדי שיהיה לו קל יותר בביה"ס (אע"פ שמתחשבים בו-אבל לא תמיד יהיה אותו צוות) ובנוסף זו ההזדמנות שלנו לגלות האם יש לו קשיי למידה כלשהם שלא עלינו עליהם ולא ידענו שהם קיימים ובכך שיקבל את העזרה שלה הוא זקוק. תחזיקו לנו אצבעות שלא יגלו לנו דברים נוספים...

קודם כל בהצלחה ../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איך הכנתם אותו לאבחון ולמה את כל כך חוששת שיגלו דברים נוספים? האמת אני מאוד מבינה אותך, גם אנחנו החלטנו ללכת עם הבת השניה האחות של הADHD לאבחון למרות שברור לי ממה נובעים הקשיים(אני משוכנעת שהקשיים שלה הם על רקע ריגשיולא נוירולוגי)קודם נבצע את האבחון ואחר כך נלך גם להתיעץ עם הנוירולוג המקסים שמטפל בבת הגדולה. אני בטוחה בתחושות שלי אבל למרות זאת בטח שיש פרפרים בבטן , יחד עם זאת אני אומרת לעצמי מה כל כך יכול להיות רע? הרי אנחנו כבר מומחים ללקויי למידה אז נמשיך לטפל ולאהוב אותה בדיוק כמו עכשו.ורק זה יעזור יותר אם נדע בדיוק מה הקשיים.אני שוחת לך חיבוק ענק מחזיקה אצבעות שיהיה בסדר. גם אני אופטימית ומאחלת לך גם שתצליחי להיות אופטימית.

b a r b a i m a

New member
תפוזינה יקרה-תודה רבה

לא עשינו הכנה כל שהיא, המתוק שלי ממש מבין מה עובר עליו ומקבל בהבנה את כל הנושא כשהולכים לטיפולים כלשהם.. החשש שלי הוא לא שיגלו, אלא שלקח לי 3 שנים להחליט לעשות אבחון ושהגילוי מאוחר.. הכוונה שהיתה לי הזדמנות לטפל עד היום-ולא עשיתי את זה. תודה על התמיכה

למעלה