יצאנו לדרך!

eshkolit32

New member
יצאנו לדרך!../images/Emo57.gif

שלום לכולם. בהודעה הראשונה שלי אליכם ואליכן אני רוצה לומר כמה מילים על הפורום הזה. התייתמות מאם, מאב או משניהם בכל גיל היא חוויה שלא קל לחיות איתה. הפורום הזה נוצר עבור גברים ונשים, צעירים ומבוגרים, רווקים ונשואים בכל הגילאים אשר איבדו את אימם, את אביהם או את שניהם. אני מזמינה אתכם אל הפינה החמה שניצור כאן יחד, אתם ואני, כדי שאפשר יהיה ליצור הבנה, הזדהות וקירבה בינינו. קשה לשאת אובדן לבד, ולפעמים מאד עוזר לשמוע אנשים שמבינים בדיוק על מה אנחנו מדברים משום שהם עצמם עוברים חוויות דומות. לא פעם אפשר ללמוד מסיפורים של אחרים דברים חדשים על דרכי התמודדות שלא חשבנו עליהן. אני רוצה להדגיש את שתי המטרות העיקריות של הפורום. האחת - ליצור סביבה נוחה להעלאת זכרונות, תיאור חוויות וקשיים, כאב וגעגוע. המטרה השניה - להוסיף לכולנו רגעים קטנים של חיוך ותקוה, להגביר את התחושות החיוביות שלנו ולגרום לנו לאהב את החיים קצת יותר, כי אחרי הכל הם עדיין נמשכים. הפרדוקס הוא, שלמרות החלל הגדול שנפער בתוכנו, אנחנו היתומים ברי-מזל. בגלל מה שקרה לנו אנחנו יודעים שהחיים הם חד-פעמיים, דבר שיכול (אם רק ניתן שזה יקרה) לגרום לנו למצות אותם כמה שרק ניתן, לרצות לאחוז בהם בציפורניים ולראות לא רק את החושך שיש בהם אלא גם את שלל צבעי הקשת שמקשטים אותם. כולכם מוזמנים!

eshkolit32

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

היי מור, ברוכה הבאה לפורום. אני מניחה שאת צודקת, עדיין מוקדם מדי בשביל שרשור הכרות. בטח נעשה את זה בהמשך. את מוזמנת לספר על עצמך אם בא לך. שיהיה לילה טוב...

ר ו ו נ י

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo13.gif

אפשר להגיד שאני יתומה.. או חצי יתומה.. אין לי אבא.. אף פעם לא ראיתי אותו.. לא בתמונות ולא במציאות.. אני עדיין בחיפושים אחריו
מקווה להתשלב

מזל טוב ובהצלחה על פתיחת הפורום

אינני יתום אך משראיתי שנפתח כזה פורום פה ,באתי לאחל בהצלחה

eshkolit32

New member
לרווני:

הי, ברוכה הבאה לפורום. מעצם הגדרתו הפורום עוסק גם ביתומים מהורה אחד, אז את מאד מוזמנת להמשיך ולשתף. אין לי ספק שתוכלי להשתלב כאן. אני מאד מקווה בשבילך שתמצאי את אבא שלך. שיהיה לך סופשבוע מקסים.

בהצלחה../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

בהצלחה מפורום שרית חדד בתפוז
בכל שעה בכל מצב בכל זמן שילחו לי מסר אשמח לעזור
שרית חדד הדיסק ה-14 בדרך... חדש בתחנות הרדיו הסינגל "עליך ועליי"

eshkolit32

New member
בוודאי שזה מענין. קראתי את מה שכתבת

היי, אהבתי את מה שכתבת, החומרים מראים הרבה כאב וגעגוע לאבא שלך. אני אשמח להמשיך לקרוא בעתיד דברים בבלוג שלך. אני מזמינה אותך לשתף אותנו כאן בפורום בחומרים שאתה כותב (תוכל לראות התייחסות לזה ב"חדש בפורום" בשער הפורום").

E i t a M a r

New member
בהצלחה...

כמו "גשם סגול" גם אני אינני יתום... אבל אני רואה ביצירת פורום כזה דבר שמאד חשוב שיהיה. אני מאחל רק, שהפורום הזה יפעל ויצליח וייתן אוזן קשבת לאלה שצריכים. כל הכבוד על היוזמה.

למעלה