יצאה גרסת iso לopen office

יצאה גרסת iso לopen office

האימג' לצריבה השוקל 650 מגה הכולל בתוכו גרסאות ללינוקס חלונות בגרסת 1.1.1 ולמק בגרסת 1.1.0 לכתבה בוואטסאפ ושאלה לשוש ושאר השאר השותפים בגיור אופן אופיס האם הגרסה למק שבדיסק הזה היא הגרסה המדוברת שכלכך חיכינו לה?

kiro

New member
להפתעתי מצאתי גרסה

רציתי להתקין גרסה על המחשב הנייד שלי, אז נכנסתי למקמק כדי לראות הוראות ומאיפה להוריד את התוכנה. כשבוחרים בקישור מקבלים הודעה שהקובץ לא נמצא על השרת. אז הלכתי כמה רמות אחורה בקישור ומצאתי שם גרסה 1.1.1 למקינטוש. לא רק זאת, אלא שכל ההתקנה כולל הוספת פונטים ומדפסות לא דורשת כלל טרמינל. יש שם חבילה שבלחיצה כפולה מתקינה את התוכנה לתיק תוכנות. בתוך התיק יש שני קבצי הפעלה שמפעילים אוטומטית את xwindows ומעלים את התוכנה. יש שם גם קובץ הפעלה עבור spadmin. לחיצה כפולה מעלה את התוכנה. זה גם מזה אוטומטית קובץ שנעשה באופן אופיס, ואפילו אם התוכנה סגורה אז לחיצה כפולה על הקובץ מעלה את אופן אופיס. יש בהתקנה גם איזו הערה לגבי התקנה על מחשב שיש בו כבר את הגרסה הישנה. אני לא זוכר מה היה כתוב אבל אם מישהו רוצה לשדרג כדאי שיקרא.

nirzof

New member
ועדכנת את מקמק בקישור החדש?

מקמק עזר לך, תעזור לו בחזרה...

kiro

New member
אני בהחלט אעדכן

מצאתי גם קישור לגרסה קודמת. אני מציע שאעדכן את הקישור בדף זה אל הגרסה הקודמת, היות וכל ההוראות בדף מתייחסות להתקנה זו, ולהוסיף עוד דף לגרסה החדשה.

xslf

New member
זוהי גירסה בדיקה

בשבועות הקרובים יסתיימו הבדיקות שלה, והיא תהפוך לגירסה הרשמית (הבנתי שיש כמה בעיות על יגואר שצריך לפתור קודם). לכן היא לא נכללה עדיין על הדיסק. כשהיא תצא, היא תהיה שיפור עצום. במיוחד על פנתר, הרבה מבעיות ההדפסה תוקנו (לצערי, התיקון הוא לפנתר בלבד, מכיוון שהוא מסתמך על שינויים שאפל עשו בפנתר לעומת יגואר). כדאי לחכות.

nirzof

New member
אני מקווה שהמתקין הסופי

יהיה בדמות דיסק וההתקנה תהיה בגרירה. מתקנים בחבילות הם מסוכנים למשתמש - בעיקר כשהם דורשים הרשאות מנהל כמו המתקין הזה - נראה שללא שום צורך אמיתי. אם תסתכליי ברשימת הקבצים תראי שכולם נמצאים בתיק Applications - אם לא מפזרים במערכת קבצים בשלל מקומות אין צורך במתקין. וגם אם כן - עדיף מנגנוון תיקון עצמי שמתקין קבצים חסרים איפא שצריך כשהתוכנה עולה.

למעלה