תלונות במשטרה זה הסרט הכי גרוע
לא אמרתי לך לא להילחם על בתך, אמרתי לא להילחם על משמורת אבל על הסדרי ראיה, בודאי ובודאי ששוה להילחם. אולם, לפי המידע שאתה מוסר כרגע, וזה מידע חדש לגביכם, גרושתך מתלוננת במשטרה על אלימות מצידך כלפיה. אתה כבר בסרט אחר. אמרתי בעבר ואני אומרת גם כיום שזה הסרט הכי גרוע שיכול לקרות לאנשים גרושים. כדאי להימנע מכל מצב שעלול לסבך אותך בתלונה כזו. אני מדגישה בתלונה ולאוו דווקא באירוע אמת. כיוון שכן, אני יודעת יש נשים שמגישות תלונות שווא על אלימות, זה בדרל כלל בעצה של חברה או בעצה של עורך דין. אני חושבת שנשים כאלה הורסות קודם כל לנשים אחרות שסובלות מאלימות על אמת ומביאות להתייחסות רפה יותר של המשטרה ויתר רשויות לתלונות נשים בכלל על אלימות. אז לעניינך, גם אם אתה בסרט של תלונות שווא, אל תפחד יותר מדי רק תהייה מאוד מאוד זהיר. מה זאת אומרת? לעולם לא להיות במחיצת גרושתתך לבד. אל תפחד מכך שהמשטרה חוקרת ותשאף שהמשטרה דווקא תחקור ותגיע למסקנה שמדובר בתלונת שווא. חובה להיעזר בעורך דין המתמחה בפלילים ולא ללכת לחקירה לפני שהתייעצת עם עורך דין מה לומר וכיצד לנהוג. אל תנסה להיות גיבור. על תלונת שווא אתה יכול להגיש נגדה תלונה נגדית, אולי זה ירתיע אותה. אל תחשוש מהעובדה שחמיה היה בכיר במשטרה, אל תהסס להגיש תלונה נגד שוטר במחלקה לחקירות שוטרים במשרד המשפטים. שם בודקים תלונות ואף שוטר לא אוהב שמגישים נגדו תלונה, כי זה פוגע בקריירה שלו. אז תוכל להביא למצב שחמיה, הבכיר במשטרה, מסבך את החברים שלו בתלונות. הם לא יאהבו את זה, למרות שהם חברים ואולי יתחילו להתייחס אליו בחשדנות. אל תהסס גם להזכיר את שמו בתלונותיך למח"ש ולומר שהחברים שלו נגועים בניגוד עניינים כיוון שהיו יחסי עבודה בינו לבינם. בנימוק הזה של ניגוד עניינים אתה יכול גם לדרוש שכל התלונות שלכם יופנו לתחנת משטרה אחרת, שאין לו נגיעה. תפנה את העניין למח"ש. אני במקומך הייתי מממשת כל אפשרות לראות את הבת, כולל במרכז קשר ומשם להמשיך הלאה. אם בתלונות במשטרה לא היה ממש זה לא צריך להשפיע על זכותך להסדרי ראיה פתוחים שהם ההסדריםהנורמלים, זו זכותך כאב וכאדם. וההליך המתאים הוא הליך משפטי (במקרה שלך ההליך של סיוע בפקידת סעד לא עוזר כיוון שהיא נגדך, אני מבינה). בהצלחה ותהיה חזק