יצאהמרצע מהשק

יצאהמרצע מהשק

כול מי שקורא את הודעה זו ומכיר את סיפורי חרף הודעת גרושתי מול אמא שלי שלי הרמתי עליה יד מעולם ועדיותיה השקריות , חרף עינויי הדין והעו"סים , כתבה גרושתי כי " גם לא אקבל סידורי ראייה פתוחים מהרווחה היא תמנע זאת בכול דרך " כולל המצאות על אלימות לכאורה מיכל הלוי אני חסר אונים בדברייך את אומרת לי לא להסית לטייח את האמת וללכת למרכז קשר שיתעללו י עד מתי רשעים יעלוזו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mishelli

New member
ארגוני הנשים מחלישים את הגברים במדינה

וגם עובדות סוציאליות שמשכנעות נשים נשואות שעדיף להתגרש ולחיות לבד. גבר שמתגרש נהרס נפשית וכלכלית. ולכן ארגוני הנשים מעודדים נשים להתגרש ולהחליש את המין הגברי במדינה. דוחקים אותם לעבודות שוליות, נשים משתלטות על משרות בכירות במקומם (מחלישות אותם כדי להשתלט). גבר שמתגרש, מעקלים אותו, מונעים ממנו לראות את ילדיו, והכל בחסות נשים. עובדות סוציאליות, פקידות סעד, עורכות דין. יכול להיות שיש הסכם סמוי בין עורכי דין לבין עובדות סוציאליות, תפנו אלינו זוגות ששוקלים גירושין, אנחנו נרוויח מכך הרבה כסף ואתן תקבלו אחוזים. זה נשמע הזוי ולא הגיוני? במקרה שלי, עובדת סוציאליות הכריחה אותי להכניס את הילד למועדונית, ואח"כ לקחת אותו לפסיכולוגית פרטית, מפני שידעה שאין לי אפשרות כלכלית לכך, הכריחה אותי לפנות לאחי בבקשת סיוע כלכלי. כשמוטי אמר ליועץ שלנו שאולי היא מקבלת אחוזים, הוא אמר "נו אז מה?".

אדם קרוב לעצמו קודם כול

כן, גם אני מעודדת נשים להתגרש, נשים שרע להן, נשים שחיות בהשפלה, עדיף להן לחיות לבד אבל תוך שמירה על הכבוד העצמי והזהות העצמית. אני גורסת שכל אדם, בין אם הוא הורה או לא, ובין אם הוא גבר או אישה, צריך קודם כול לדאוג שהוא יעמוד על הרגליים , שהוא יהיה חזק ואחר כך לדאוג לילדים ולמשפחה. כי הורה חלש, אינו מסוגל לדאוג לילדיו וגם ילדיו ידאגו לו בהמשך יותר, ידאגו לראות שאינו מסתדר בחיים, ידאגו לראות אותו מושפל וכזה קטן חלש. קודם כול אדם קרוב לעצמו. זה לא אומר שאדם צריך להיות אגואיסט ולדאוג רק לעצמו, כן, צריך לקחת את הדברים בפרופורציה...

mishelli

New member
נשים מרגישות בקלות אומללות, בלי סיבה

למשל, אם הבעל לא קונה לה תכשיט, בגדים וכד'. גם כשהכרתי את מוטי לפני 7 וחצי שנים, ניסו לשכנע אותי שלא טוב לי וכו' וכו'. אם היה לנו את היועץ מלפני שנתיים, לפני 7 שנים, אולי לא היינו נפרדים אז, ולא היו את כל הבלגנים. למה שלא תציע לאותן נשים ייעוץ משפחתי? למה ישר גירושים? למה שקצת קשה להתייאש?

הערה עניינית לך מיכל הלוי

תראי אני את מהלך הגירושין לא יזמתי וגם לא את ההפרדות בייני לבין מישלי ואני אומר לך שהסיבה המרכזית לגירושין זה העובדה שלךנשים יש זכויות ויתרונות מוחלטים בבתי משפט ובמשטרה לנשים אשר שומעות בקולך ובקול עיצות של נעמת ושל נשים כדמות ספרינג 9 יורחקו יותר ילדים מאבותיהם ואפילו על כול ויכוח פעוט בין גבר לאישתו במקום לנסות לגשר ולפתור בעיות פשוט הערך של משפחה יהרס וכן לו סגנון החיים של ספרינג9 ודומיהם שסבורים שצריך לתת לנשים הכול ולרמוס את זכויות המחיה לגברים זה יוביל לכאוס כי גבר שמושפל בבתי משפט משטרה עו"סים וכו' הוא גבר ממורמר ואבוי לילדיו שיסבלו מחסך אב , אב בכלא וכו' אני מאמין שבתום לב טעויות שנעשות בקשר חוץ מחלילה אלימות קשה שאולי חלילה זה שבר קשה למרות שאני בעד לנסות טיפול זוגי כי בסופו של יום כול ילד מפנטז על זוג הורים ונגד גירושין אני לא חושב שגבר/אישה צריכים לסבול התעללות , אלימות וכו' אני סבור שניתן לנסות ולגשר באמצעות מגשרים זוגיים פרטיים ( עו"סים חובת הדיווח חוק העונשין ) , ולנסות לפתור את הכול לחילופין אם חלילה לא ניתן שיהיה אפשרות שבהידברות והבנת הצדדים ניתן יהיה להגיע להסכם גירושין כולל ( עים המגשר העו"ד לרבנות )ובדיון אחד שבהסכמה להגיע להבנות ולהסכם שיאפשר ל2 הצדדים להגיע להסכם אים חלילה עויינות רצינית יוצאים למלחמה שאף אחד מהצדדים לא מרוויח ואיזה מסכנים ילדים של אישה מוכה ובעל בכלא וכד'

למישלי ולמוטי

אני חלילה לא מעודדת נשים להתגרש על כל בעיה קטנה בבית ובשורה התחתונה "לא טוב היות האדם לבדו". אבל, ויש כאן אבל גדול, התעללות זה לא רק אלימות פיסית. התעללות זה גם אלימות מילולית, לא רק קללות אלא גם ביטויים משפילים ומעליבים. התעללות זה לא רק אלימות מילולית אלא גם התנהגות קשה. ההתנהגות הקשה ביותר כלפי אדם היא התנהגות המתעלמת מאדם, המבטאת בוז, זלזול, כאילו האישה שאיתו אויר או בלי זהות משלה.התעללות זה לא רק התעלמות אלא גם אלימות כלכלית, כשהגבר בעל השליטה על הארנק או שתלטן ומונע מהאישה (גם מהילדים) צרכים בסיסיים כגון, מזון מסויים, תרופה, שיחות טלפון, חימום הבית, רכישת בגד חדש (אין הכוונה לראוותנות) או רכישת מקרר חדש. זה נקרא התעללות כלכלית. מישלי, אנא הבחיני בין דבריי אלה לבין חפצים ורכוש שאישה רוצה כמותרות. כל אישה רוצה מידי פעם בגד חדש (כמו גם גבר) או פעם בכמה שנים תכשיט או להחליף את התנור הישן בבית. יש גברים שלא מוכנים להוציא אגורה שחוקה על דברים כאלה. נניח שגם האישה עובדת או תורמת לבית, מדוע שהיא תחיה במצוקה כזו, מדוע שלא תיהנה בחייה, מדוע שתסבול בגלל הבעל הקמצן החולני שלה? בשביל לשמור על מוסד הנישואין? בשביל שהילדים יראו אותה קמלה לנגד עיניהם?

את מבינה את ההבדל בין ראוותנות ,לריאליות

תראי גם נגד מצור כלכלי וחלילה אלימות פיסית או מינית תראי לצערי כאחד שמכיר הן את מישלי והן את גרושתי וכאחד שאנשים שהכירו אותי ואת גרושתי ונתתי להם להם לקרוא את התיק , בייחוד עובדים מהסופר והמנהל שלי לא ידעו את נפשם הם הכירו את גרושתי וויטלי ונטלה העובדים פירקו לי בעצמם את הדגים הבקר ורבעי הכבשים , כמו כן חברים שלי שבגד ( גבינות איכותיות ) שהיה לי שם כרטיס כמו של מכולת פתוח במסעדת הטחנה שבמטולה היינו בני בית וגם במסעדת דג על הדן וכן בקיבוץ הגושרים ביגוד היא רנתה לעצמה רבות בכפר גלעדי בת"א וחיה גרושתי כמו מלכה !!!!!!!!!!!!!!! מיכל הלוי את מכירה אגדות ילדים בדיג ודג הזהב במשאלה השלישית הדיג רצה שהדג יהיה משרתו אחרי שהדג נתן לו הכול ( בית נשים ועושר ) ובתגובה הדג החזיר את הדיג לבקתתו העלובה ולצערי גם בסיפורי בסוף אחזיר את גרושתי בחזרה לאמא שלה ושתחזור להיות לכלוכית ושפחתן של 2 אחיותיה

mishelli

New member
בדיוק בגלל זה אני מעדיפה להיות תלויה

בעצמי ובביטוח לאומי. לא רוצה ממוטי אגורה. הוא מוזמן לבוא לראות את הילדים מתיי שהוא רוצה, ואם הוא רוצה להביא להם משהו, זה ממנו, ואין לי בעיה עם זה. אני לא רוצה שהילדים שלי יהיו נטל על מישהו. אני רוצה לעבוד, אך לא רוצה להיות עבד.

מיכל הלוי אל תתממי

למישלי לא כדאי לתבוע מזונות לא ממני ולא מהאבא של בנה הגדול כי זה לא משלם לה כלכלית כי כול סכום שתקבל יופחת מכספי הביטוח הלאומי והיא גם יודעת שאגיש בקשה למשמורת ולאחר שבנה הבכור בפנימיה היא אף חוששת לתבוע מזונות היא גם לא תעבוד לעולם שכן ילדיה וילד נוסף ייתנו לה כסף עד גיל 62 ( פנסיה ) שכן אין מחובתה של אישה לתבוע מזונות ובשל היותה רווקה עם 3 תלויים ( אף שהוא בפנימיה וכמעט אין לה הוצאות שכן אפילו הנסיעות לבקרו בפנימיה הן על חשבון הרווחה וכן העובדה כי גם לו תהיה סרבנית עבודה ישראל כמדינה סוציאליסטית תתן לה מימון וזה פרצופה של ישראל!!!!!!!!!!1

טעות כתיב והערה נוספת

בתגובתה גרושתי כותבת " גם לו הרווחה תיתן לך המלצה לסידורי ראייה פתוחים אלחם בך " בואו נאמר שאים יכלה הייתה מונעת ממני סידור לנצח אני מקווה שלשופט בית משפט מחוזי יהיה את היושר ואמת המוסר לעשות צדק אמיתי ולהחזיר לי את בתי ולהאשים את גרושתי בהסטה ובעדות שקר כי לפי תיאורי האלימות שהמציאה עלי אילו הייתה הולכת להתלונן במשטרה או לחילופין לקופ"ח הייתי יושב לפחות 5 שנים בפנים אז או חוסר אחריות שלה או פשוט שקר לשמו שעל ההסתמכות עליו רוצים מרכז קשר , ידע פלילי זה יש להם במשפחה שכן חמי לשעבר היה בכיר במשטרת מטולה אז גב' מיכל הלוי : בתנועה למען עתיד ילדינו אמרו 50% תלונות שווא על אלימות הגברים קבלי אחת תלונת שווא שעל סמך תלונה זו עינויי דין נ.ב. ב7/9/09 יש לי מילואים ואני תוהה מדוע להחזיק רובה אני כשיר ו/או להכין אוכל לחיילים ( אצלנו גם הטבחים שומרים ) אבל לראות את בתי גיהנום אני כמו ששר מוקי לוי " שומר על עם שיורק לי בפנים "

תלונות במשטרה זה הסרט הכי גרוע

לא אמרתי לך לא להילחם על בתך, אמרתי לא להילחם על משמורת אבל על הסדרי ראיה, בודאי ובודאי ששוה להילחם. אולם, לפי המידע שאתה מוסר כרגע, וזה מידע חדש לגביכם, גרושתך מתלוננת במשטרה על אלימות מצידך כלפיה. אתה כבר בסרט אחר. אמרתי בעבר ואני אומרת גם כיום שזה הסרט הכי גרוע שיכול לקרות לאנשים גרושים. כדאי להימנע מכל מצב שעלול לסבך אותך בתלונה כזו. אני מדגישה בתלונה ולאוו דווקא באירוע אמת. כיוון שכן, אני יודעת יש נשים שמגישות תלונות שווא על אלימות, זה בדרל כלל בעצה של חברה או בעצה של עורך דין. אני חושבת שנשים כאלה הורסות קודם כל לנשים אחרות שסובלות מאלימות על אמת ומביאות להתייחסות רפה יותר של המשטרה ויתר רשויות לתלונות נשים בכלל על אלימות. אז לעניינך, גם אם אתה בסרט של תלונות שווא, אל תפחד יותר מדי רק תהייה מאוד מאוד זהיר. מה זאת אומרת? לעולם לא להיות במחיצת גרושתתך לבד. אל תפחד מכך שהמשטרה חוקרת ותשאף שהמשטרה דווקא תחקור ותגיע למסקנה שמדובר בתלונת שווא. חובה להיעזר בעורך דין המתמחה בפלילים ולא ללכת לחקירה לפני שהתייעצת עם עורך דין מה לומר וכיצד לנהוג. אל תנסה להיות גיבור. על תלונת שווא אתה יכול להגיש נגדה תלונה נגדית, אולי זה ירתיע אותה. אל תחשוש מהעובדה שחמיה היה בכיר במשטרה, אל תהסס להגיש תלונה נגד שוטר במחלקה לחקירות שוטרים במשרד המשפטים. שם בודקים תלונות ואף שוטר לא אוהב שמגישים נגדו תלונה, כי זה פוגע בקריירה שלו. אז תוכל להביא למצב שחמיה, הבכיר במשטרה, מסבך את החברים שלו בתלונות. הם לא יאהבו את זה, למרות שהם חברים ואולי יתחילו להתייחס אליו בחשדנות. אל תהסס גם להזכיר את שמו בתלונותיך למח"ש ולומר שהחברים שלו נגועים בניגוד עניינים כיוון שהיו יחסי עבודה בינו לבינם. בנימוק הזה של ניגוד עניינים אתה יכול גם לדרוש שכל התלונות שלכם יופנו לתחנת משטרה אחרת, שאין לו נגיעה. תפנה את העניין למח"ש. אני במקומך הייתי מממשת כל אפשרות לראות את הבת, כולל במרכז קשר ומשם להמשיך הלאה. אם בתלונות במשטרה לא היה ממש זה לא צריך להשפיע על זכותך להסדרי ראיה פתוחים שהם ההסדריםהנורמלים, זו זכותך כאב וכאדם. וההליך המתאים הוא הליך משפטי (במקרה שלך ההליך של סיוע בפקידת סעד לא עוזר כיוון שהיא נגדך, אני מבינה). בהצלחה ותהיה חזק

כשיר למילואים ביק"ל לא כשיר כאב???

תראי מיכל הלוי גם העו"ד שלי אמר שלו מרכז הקשר יהיה נגדי בדו"ח תהיה לי בעיה , ואולי לא הבנת היא אמנם הוציאה צו הרחקה אבל הוא חסר בסיס וטוענת לאלימות כלפי הילדה שאם חלילה היתה נכונה מדוע היא לא פנתה לרופא/משטרה ( אני מכיר את סדר הדין הפלילי ) ועל הבסיס הזה לכאורה אני צריך מרכז קשר בעו"ס גישור שאלה גרושתי מדוע אני לא מתקשר אליה ( היא שכחה שיש לנו צו הרחקה) לבית משפט מחוזי אני הולך על עדות שקר והולכת שולל של כלל בתי המשפט 3 שנים ופיצויים לי ולאוצר המדינה אני מקווה שיעשה צדק אני לא מבין לסידורי ראייה אני לא טוב מילואים כטבח+שמירה ביק"ל אני כשיר "שומר על עם שיורק לי בפנים "

מהלך טקטי

כצעד טקטי הייתי אומרת לך לשקול ביחד עם עורך הדין שלך את האופציה לקיים 2-3 פגישות במרכז קשר ואז להגיש בקשה חדשה לבית המשפט לענייני משפחה לקבל הסדרי ראיה פתוחים. בבקשה הזו אתה יכול גם להתמודד עם חוות דעת שלילית של פקידת סעד נגד תפקודך במרכז הקשר (מה היא כבר יכולה לומר, לא יהיה קשה להפריך את טיעוניה). אם זה לא הולך, תוכל תמיד לערער. כרגע, איני יודעת אם אתה יכול לערער, הכול תלוי אם אתה נמצא במסגרת הימים המוקצבים לערעור. זכור את מה שאמרתי לך, לא ממהרים ללכת לערעור לפני שמנצלים את כל האופציות האחרות. ריבוי ערעורים עלול לגרום לזילות של הטיעונים שלך ואף להזיק לך.

יש לי ערעור ב14/9/09

לאחר ייעוץ עם העו"ד שלי ולאחר קריאת הדו"ח הסוציאלי של פקידת הסעד מטולה שרק לאחר 3 מפגשים ישקל הרחבת סידורי הראייה , אלא שגם אחרי שבפעם ראשונה בקרית שמונה חוויתי התעללות ושהם עברו על הנהלים שלהם עצמם למשל שחמי נכנס למרכז הקשר ( למרות הוראה אחרת ) מרכז הקשר כפוף למשרד הרווחה ולמרות שעו"ד שלי הוחא ציבורי כחבר ביקשתי והגשתי כהצהרה שאני מבקש שהוא כעו"ד ( וגם מגשר ) יהיה בסידורי הראייה על מנת לתת דו"ח הגיוני והם סירבו. אם דו"ח מרכז בקשר יהיה דו"ח לא אובייקטיבי וההתעללויות בי ימשכו כפי שהיו לפני שנתיים כבוד השופט נדל אמר את דברו ודבר לא נעשה גרושתי בתגובתה שוב הסיטה את בתי ושקרה את כווווווולם אני מוכן שכעו"סית תהיי איתי בפגישה במרכז הקשר ואז תראי תתני להם דו"ח אובייקטיבי / לחילופין עיתונאי / עו"ס פרטי בלתי תלוי בהתנדבות את בני גילי לאחר 3 שנים ראיתי ללא מרכז קשר בזכות גרושתי ובזכות מסוגלות ההורית כלפי בתי בזמנו שוכנעה מישלי להראות לי את בני לפסול את מרכז הקשר פעם אחת זה אפשרי בפעם השניה לפסול פשוט בלתי אפשרי המהלך שאת מציעה לי זה טעות פטאלית שכן מעשית אני כיום אבא טוב לשתי ילדיי ועושה מילואים לדעתי לחץ ציבורי וחברתי בתוך מטולה והחרמת הצימרים של חמי עד לסידורי ראייה וקבלת הסכם גירושין זה רעיון יותר טוב

יותר גרוע ממצבי כבר לא יהיה

3 שנים לא נותנים לי לראות את בתי גרושתי מאיימת בתלונות שווא עדיין לא אישרו לי חקרת יכולת ופריסת חוב מזונות עם זכות קיום מינימאלית 3 שנים של משפט שקר קומבינות נעשות על בתי הדו"ח הפסיכולוגי אומר שבתי בדיכאון "שקועה בעולמה הפנימי " כשנתיים אני לא עובד גם השנה לצערי ילדיי שברחובות לא מבלים מחוץ לרחובות . גרושתי משקרת ובמדינה המסריחה שלנו קיבלתי עו"ד לערעור אבל כדי לזכות במשמורת על אף שבפועל אני הורה טוב לילדיי ( תשאלו את מישלי ) אצטרך קורס שעולה 6000 ש"ח שאין לי רק שבפועל דו"ח גן של בני מצויין " נקי מסודר ביטחון עצמי וכו' " אני כבר שנתיים מבטיח לו איחוד משפחתי רק אספר לו את האמת שכרגע אפילו לי קשה להאמין שאזכה מסר אמיתי לילד שלי אם חלילה אפסיד בערעור : אתה יכול להיות אבא טוב וןמפרנס מושלם וביום אחד גם אם אישתך תשקר אתה יכול למצוא עצמך חסר כול והרוס מגעגועים היא הודתה שהרימה עלי יד , הסיטה את בתי , כתבה שגם יאושרו לי סידורים פתוחים ( דבר שהרווחה לא ניראה לי שיסכימו ) תילחם ותסרב על הכול השופט בבית משפט בקרית שמונה " התביעה מתקבלת על כול ראשיה "???????? אני מקווה שהשופט במחוזי בנצרת עילית יחזיר לי את בתי מקסימום לצערי רק עוד כ14 שנה אזכה להיפגש איתה ( 18) !!!!!!!!!!

למעלה