יפתח ותומר

rachelmerav

New member
יפתח ותומר

קודם כל תומר, תפסיק לרדת על עצמך, העובדה שאתה מסוגל להבין שהרדיו של ההמונים זה לא אתה מראה משהו. זה מראה מחשבה עצמאית. ואין להרבה אנשים את זה. יפתח, בהצלחה בבגרויות ובמכינה. התחרות הבאה היא תחרות הפסנתר, אני לא מוכנה לזה עדיין. (הקונצ´רטו היה ממש בגבול שלי). בכל מקרה לפני הכל יש לי את מבחני סוף הסמסטר. אבל אני כבר מתחננת שני פרןויקטים עתידיים. 1. תחרות הקונצ´רטו שנה הבאה היא לכלי קשת, אז אני אנגן את הקונצ´רטו המשולש של בטהובן (אולי). 2. אני כבר כמה זמן מנסה לפתח משהו בקשר לזמן ומוסיקה, כן זה נעשה לפני ובצורה יותר טובה, אבל שווה לנסות לעבוד על זה. אני לא מפרטת יותר כי זה עדיין די סודי ואם אני לא אעשה את זה אני לא רוצה להתאכזב. אז זהו אתה עומד לסיים תיכון. זה סוף של תקופה אני חושבת. בהצלחה. היה לי כל כך הרבה לומר ושכחתי הכל אז אני אשאיר את זה כאן

Her Circulation

New member
מממ

היי מה נשמע ? זמן ומוסיקה - תאוריית הקוואנטים של המוסיקה ? זה נשמע מעניין. אני רוצה העתק.

rachelmerav

New member
זה בשלבי עבודה

1.בעצם, מוסיקה זו האומנות היחידה שמסוגלת לעשות מוניפולציות עם הזמן (להעריך ולקצר אותו) 2. ארנולד שנברג יצר את הדודקופוניה (שיטת 12 הטונים) בשיטה הזו הוא בעצם יצר רצף קבוע של צלילים "סולם" והשתמש בסולם שונה בכל יצירה (יש לו מעט מאוד יצירות כאלו). בעצם אני רוצה ליצור מן סכמה שתעזור ןלהלחין בצורה שמנצלת את עורך או קוצר הזמן. זה מאוד התחלתי ואני לא בטוחה שאני אפתח את זה (אני כבר עכשיו מתקשה בזה) וביינתיים בכל מה שאמרתי לא חידשתי כלום מוסיקלית. אז מי יודע

Her Circulation

New member
בהצלחה

התמדה היא אחד המרכיבים החשובים בדרך. לא לשכוח. ואני רציני בקשר לעותק שארצה לעצמי.

rachelmerav

New member
שמעת על זכויות יוצרים?

בכל מקרה אני עדיין לא מרוכזת מספיק בדי ממש לעבוד על זה. יש לי כמה מבחנים החל משבוע הבא, אני לא עובדת מספיק על הפסנתר, ואני די הזנחתי את החברים שלי לאחרונה. אני פשוט עדיין לא מוחנה להמשיך עם זה, וגם בינתיים אני לא מחדשת כלום. וברן הרי היה אבי הפוינליזם במוסיקה (מוסיקה נקודתית, כל היצירות שלו ביחד הן פחות משעתיים) בינתיים אני רק חושבת בקול רם

למעלה