יפעת!!!!!!

taltallim

New member
יפעת!!!!!!

הצילי את הפורום - בבקשה!!!! אני יודעת שאין דרך לשלוט בכניסתם ו/או יציאתם של אנשים, כלבים, חתולים... ושאר יצורים אבל אולי בכל זאת???? אפשר להמציא משהוא שיענה על צרכים מידיים??? הבחור ללא ספק לוקה בנפשו וגם אם ``משחק`` אותה בכאילו או בנדמה לי עדיין - באמת באמת חולה!!! רחמים עליו אך גם עלינו שנאלצים לסבול את סבלו!!! תלתלים (שמבקשת מאד..... למחוק מידית את הודעותיו!!!)

יערית

New member
וואו את שלילית היום:)

מה קרה? אז הוא כתב פה ושם שטויות,אז?????? בגלל זה למחוק את ההודעות?אני חושבת שהכל נאמר כאן בנימה הומוריסטית, אומנם הוא חצה גבולות ,אני חושבת שמותר לו,כמו שלנו היה מותר להשתולל כאן לפני שהוא ניכנס. אני חושבת שאנחנו יותר מידיי רכושניות לגבי הפורום הזה,אומנם הוא נבנה כאן ע``י הטובות שבכן,אבל שוב הוא פתוח בפני כל אחד ואחת,כל אחד יכול לכתוב כראות עיניו,כמובן יש לשמור על כבוד בין חברי הפורום. אם נאמרו דברים שפגעו במישהי או מישהו כאן בפורום ע``י שמשוני,אני חושבת שעליהם ליישב עינינים בינהם,הרי אנחנו ילדים גדולים,עברנו ונעבור דברים גדולים מזה. אלייך שמשוני האם אתה גרוש? גם אם לא,אני חושבת שנכנסת בכזו רוח וצילצולים,הרבה רעש עשית, שוב לא יודעת מה המטרה שלך כאן,האם אתה רוצה לראות את הנשים כאן מתכתבות איתך בצורה שלילית או שהכל בכדי למשוך את תשומת ליבנו? אני בכל אופן חושבת שתמיד אתה יכול להתחיל מחדש ולבנות את הרושם שהותרת מחדש,אתה חושב שתעמוד בזה?או שהכל אצלך מסתכם בסטלבט,כי תאמין לי ידידי, אני ואחיותי כאן טובות בקטע הזה מאוד!!!!!! רק שאני חושבת שלסתלבט יש פורום שניקרא פלירטוטי לשון,הנך מוזמן לשגל שם את כל הנשים ,לשגע אותן,לעשות כל מה שנראה לך, כאן אנחנו לפעמים צוחקות עושות צחוק,אך יש כללים לשמירת כבוד הדדי, בד``כ ניכתבים כאן דברים עם מישקל(מ-50 קילו ומעלה)ואצלך הדברים נוטים יותר למטה. אז כיפאק היי לכבוד הספר שלך(מה שמו?)ואני מוכנה להלחין לשיריך לחנים, נועם ינגן,אביטל תשיר,וכולן תרקודנה סביב המדורה. שבוע ספר מהנה לכולנו(כמובן שיעבור בשלום) יערית

taltallim

New member
יכול להיות....

שאת צודקת ואני קצת... קשה לי היום. מודה ומתוודה!!! אבל היה כאן דיאלוג מופרע ביותר בינו לבין החושבת (שאני רואה - שבמטה קסם נעלם) משהו באמת, איך לומר שמבקש רחמים ובעיקר העלמה. חוץ מזה דמוקרטיה עד כמה שאני מבינה זה לא אומר הפקרות!!! דהינו, פגיעה ברגשות הזולת וכו` למרות שמסכימה שכל העניין מאד בעייתי בהגדרתו ובעיקר... נזיל. ומלבד זאת... הולכת להמשיך ``לסחוב`` את העגלה הזאת. תלתלים (בטרנספורמציה ל... עגלון???)

יקירתי

את לא הראשונה בהצעתך למחוק כל הודעה שהוא חתום עליה... כן, זה נורא לא דמוקרטי. so? אוריאנה

יערית

New member
אז מה את רוצה אוריאנה?

שיפעת תשב ממול המסך כל היום ותמחק שטויות שנכתבות כאן? תנו לו..זה יעבור,חשבתי שעברנו כבר את פרעה(מתחיל בג..ונגמר בקומ) ד``א יקירתי היום הייתי עם הבן שלי בהצגה עם כמה גני ילדים מהכפר,דירה להשכיר,משגע,מצחיק,פשוט נהניתי להיות הורה מלווה,חוויה הורית שכזו לא עברתי מזמן,אז למה אני אומרת את זה? את זוכרת את התרנגולת? האם זה מזכיר לך מישהו? יערית-שניזכרת במום שלה.

בטח, טובת כרבולת

ותראי, הוא לא כתב שטויות הוא פרובוקטור זול שביודעין דרך על אנשים שהוא לא מכיר כלל. להתאהב בו? כשחזירים יעופו. אוריאנה

יערית

New member
אוריאנה אני בבוץ

אני כבר מאוהבתתתתתתתתתתתתתת, איזו מחלה,נראה לי כמו שפעת ללא נזלת. חזירים אכן עפים..אני נותנת להם בעיטה קטנה והם כבר לא פה. פרובוקטורים טובים ממנו נשארו כאן..לא זכור לך? או שאני אזכיר... יערית-חתומה בנשיקות.

taltallim

New member
יקירתי...........

הבוטות המתמסרת שבך מעלה בי כל פעם - מחדש את מפלס האופטימיות!!! :))) תלתלים (בהתבהרות קוסמית...)

למעלה