יפעת

דין1

New member
יפעת

שלום יפעת הגעתי לפורום בעקבות בחורה נפלאה בשם אוריאנה . אני לא בטוח שהייתי (לצערי) מגיע לכאן לולא היא בכל אופן הרעיון מקסים וטוב .קראתי בעקבות הכניסה את דברי הפתיחה שלך על ההגעה לגיל 30+ על התהיות והמחשבות . לצערי או לשימחתי לא קרה לי (ואני יודע שלאחרים כן) שהקדשתי לעניין הגיל יותר מחמש דקות מחשבה וגם זה בעניינים אחרים . הגיל כמו כל דבר אחר בחיים הוא תוצאה של תפיסת עולמנו נכון , יש בו את החסרונות אבל בכל גיל יש את היתרונות שלו, ואם נחשוב בעיקר על היתרונות החיים יהיו מהנים יותר . בקשר לאתר . לצערי ``מעייף `` לנסות להגיב כאשר ממתינים לפתוח את ההודעות . זה לוקח זמן ולפעמים יש לי את התחושה שמוותרים על תגובות בגלל זה וחבל . כל מהות החדר אמורה להיות בנויה על הודעות ותגובות . אשמח להיות כאן ולהגיב ובמיוחד כל הכבוד על היוזמה הברוכה ביי

יפעת*

New member
דין 1

ראשית תודה על תגובתך. לצערי אין לי ממש אפשרות לשלוט על מהירות הגלישה ופתיחת ההודעות, גם אני כמוך ``סובלת`` מהאיטיות. תיקון קטן- הפורום היה כאן הרבה לפני, לא יזמתי אותו רק קיבלתי על עצמי לנהל אותו. ובעניין הגיל אני לא חושבת שיש משמעות אדירה לגיל ובכל זאת מבחינות רבות ישנן בעיות המאפיינות יותר גיל זה או אחר, תסכים איתי שאין הרבה בני שלושים המתלבטים בשאלה לאיזה חוג באוניברסיטה ללכת... גם בחיי זוגיות בני השלושים נמצאים בשלב אחר מבני גילאים אחרים. אני מקווה שלמרות הכל תחזור לכתוב כאן הודעות ותגובות או סתם לבקר ולראות מה חדש יפעת

למעלה