יפעת

דותן ..

New member
יפעת

הבטחתי לעצמי לא לדבר בנושאים פוליטיים בפורום וכך אעשה. אומר לך רק זאת,דברייך נובעים מרגשנות ובעיקר מבורות וזו לא בושה! את צריכה להשכיל. אין לך,ומסתבר גם להרבה אחרים ראיה כוללת. אי אפשר לקחת מצב נתון ולהסיק לגביו מסקנות. הנושא הרבה יותר מורכב. בכדי לדבר עליו הוא צריך להיות נדון בצורה דינמית והפורום לצערי הרב(מבחינה טכנית)אינו מאפשר זאת. מתנצל מראש על הסגנון.אני לא רוצה להעליב!

יפעת*

New member
דותן

מה שכתבתי היה כתגובה להודעה ולא כהודעה בפני עצמה. גם לי לא היתה ועדיין אין לי כוונה להפוך את הפורום לכר דיונים בנושא פוליטיקה, רגשנות (ובעצם לא רגשנות אלא רגישות) ובורות לאוו דווקא הולכים יחד, איני מתיימרת וגדולים וחכמים ממני אינם יודעים כיצד לפתור את המצב,אבל ראשית כדאי להיות אנושיים ולחשוב על האנשים ולא להסתכל כל הזמן למעלה ומלמעלה על דיונים פוליטיים בין ראשי מדינות, אלא כמו שקרני אמרה לעשות קודם כל את השלום הקטן האישי בייני לבין אנשים כמוני וכמוך. יפעת

יעלי^

New member
תגובה ליפעת

כחברה חדשה יחסית בפורום, אני רוצה להביע את התרסתי כנגד הטון של הערותייך. היות והפורום נטול כותרת או נושא, אני מוצאת שאיש כטוב בעיניו יכתוב, והשאר, כטוב בעינייהם יגיבו. אי לכך, אני מחזקת את ידי דותן, אוריאנה, ליהי ואחרם, הכותבים את אשר על ליבם. במקום להעיר הערות חסרות אמירה אמיתית, הנאמרות בטון של מורה ומחנכת בישראל,נסי לקדם את הדיון, ולא לעצור אותו. כל הערה שאינה מקדמת את הדיון, היא בעייני אח הצלחה ועמידה בתפקידך.

יפעת*

New member
יעלי

צר לי שאת חושבת כך, איני חושבת כי אני עוצרת איזשהו דיון ההודעה שהגבת עליה הינה תגובה להודעה שנכתבה לי והגבתי כראות עיניי ולטעמי, כלל לא עצרתי שום דיון אלא הגבתי עניינית להודעה הספציפית,אין לי כל כוונה לעצור כל תגובה או דיון בפורום, צר לי אם זה השתמע כך,אני מציעה כי תקראי שוב את השתלשלות הדברים אולי תמצאי שאין זה כך. בתודה יפעת

גם מסר צריך לדעת איך להעביר

דותן היקר משום מה תמיד כשאני קוראת את תגובותיך אני נכנסת למגננה למרות שלא אני כותבת את המסרים. גם תגובה צריך לדעת להעביר מבלי להכניס את כותב המסר למגננה. תכונה זו לוקה קצת בחסר אצלך. אנא ממך דעות אפשר להביע רק צריך לדעת איך כדי שגם לקורא אותם יהיה נעים לקרוא אני מקווה כי תקח את דבריי בהבנה כי לא לפגוע התכוונתי אלא רק להעביר מסר ליהי

למעלה