יפנית חינם

jewman 2000

New member
יפנית חינם

אני חדש בפורום והייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרי אינטרנט שאפשר ללמוד בהם יפנית חינם. יש לי בבית ספר אבל הוא רק על קריאה וכתיבה של משהו כמו 300 מילים. קוראים לו "READ JAPANEASE TODAY" של Len Walsh. בבקשה עזרו לי! נ.ב. כל הכבוד למנהל הפורום על הכתבה ב"מקור ראשון". יש לי אותה בבית.

dawn462000

New member
האתר הכי טוב ללימוד עצמי שמצאתי הוא

נסה את האתר של ברנהרד גרץ מאוניברסיטת קרלסרוהה. בעל האתר מבקש בתמורה להרשמה לשלוח לו בדואר גלויה כלשהי, ותרומה כלשהי (מוכן לקבל שטר בערך כלשהו מהארץ שבה אתה גר). בתמורה - אתם מקבלים: 34 שיעורים, שלכל אחד מהם יש 3 אפשרויות קריאה: ברומג'י, בקאנה + קאנג'י, ותרגום לאנגלית. בנוסף מצורפים לכל שיעור: קבצי שמע (הקראת השיעור בשתי צורות - לשמיעה בלבד, או לשמיעה וחזרה במהלך השמיעה), אוצר מילים, מבחנים לאוצר מילים, ועוד. מומלץ.

Obake

New member
ברוך הבא! ^_^ ../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

ואני למדתי בעיקר מהאתר שהוספתי למטה.. הוא ממש ברור, והוא לימד אותי בסיס ממש טוב. יש שם דיאלוגים גדולים וקצת תירגולים, חוץ מזה יש שם את כל הקאנג'י מסודרים אחד אחרי השני בסדר שלומדים אותם ביפן, וזה מצויין כדי ללמוד לקרוא!

Obake

New member
וסתם שאלה לא קשורה -->

איך אתם שמים את הקישור באותיות שלכם?

5 0 6

New member
ב"הוספת תגובה" (לא מהירה).

יש שם שתי אפשרויות: לשים קישור מתחת להודעה (כתובות אינטרנט נבחרות או משהו) ואפשרות שנייה שנקראת "קישור מתוכן ההודעה". וברוך הבא לחדש

למעלה