יפן.

ZaAmHaRaShA

New member
יפן.

אני רוצה לקנות מכשיר אלקטרוני (מולטי אפקט לגיטרה חשמלית) מיפן, ואני רוצה לדעת איזה טרנפורמטור או לא יודע מה אני צריך לקנות. פרטים על חשמל וכל מיני: - Effect: The number = of effects 44, the number = of simultaneous use effects 13, pre-amp type several = 46 + 3 customs, OD/DS type several = 30 + 3 customs - AD/DA conversion: Analogue-to-digital conversion = 24 bit + AF system, DA conversion = 24 bits - sampling frequency: 44.1kHz - Stipulated input level: - 10dBu - Input impedance: INPUT = 1M Ω - stipulated output level: 0dBu - Output impedance: OUPUT = 2k Ω - digital out: In EIAJ CP1201 and S/P DIF conformity - dynamic range: Above 100dB (IHF-A) - program memory -: Pre-setting = 200, user = 140 - display: 16 columns, 2 lines (back light attachment LCD), 7 segmented 2 columns (LED) - connected terminal: Input and output (L < MONO >/R), headphone and digital out (コアキシャル), external loop (センド/return), amplifier control, sub expression pedal/sub control pedal (1 and 2), MIDI connector (IN/OUT), AC adapter - power source: AC14V (attachment AC adapter) - consumed electric current: 650mA - External size: 515 (W) ×261 (D) ×75 (H) mm, < when pedal tilted maximum > 515 (W) ×261 (D) ×107 (H) mm - mass: 4.8kg (the AC adapter is excluded) - the accessory: AC adapter (BRC-100) אז אם אתם יודעים תגידו מה אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ולא יישרף

ZaAmHaRaShA

New member
הנה משהו

שימו לב לקטע הזה: AC adapter - power source: AC14V (attachment AC adapter) - consumed electric current: 650mA

ZaAmHaRaShA

New member
תנו לי..

לחדד את השאלה, ביפן יש 100 וולט בארץ 230, המכשיר זקוק ל14. (הרץ הוא 50 ביפן ובישראל). מספיק שאני אקנה טרנספורמטור מ230 ל14 עם הספק של עד 650mA? כמה עולה דבערך דבר כזה?

ספק

אתה צריך שנאי שמוציא מתח חילופין של 14V בזרם של לפחות 650mA עדיף יותר. דגש - מתח חילופין ולא מתח ישר. שנאי כזה צריך לעלות כ 30 ש"ח תברר טלפונית בחנויות אלקטרוניקה שיש כי זה לא כל כך סטנדרטי. אם אתה או חבר יודעים קצת אלקטרוניקה אז אפשר לסלק את מעגל הישור מכל ספק רגיל של מתח ישר כדי לקבל מתח חילופין.

ZaAmHaRaShA

New member
אבל..

אמרו לי משהו שיש Transformer ו Converter ובמוצרים אלקטרוניים חייבים להשתמש רק בTransformer כי הוא לא משנה את ה Sine Wave. איך קוראים לTransformet ו Converter בעברית, מה השימושים השונים בהם, ומה אני צריך לקנות?

תרגום

Transformer זה טרנספורמטור Converter זה ממיר המוצר הרגיל, הפשוט, הזול שתצא בחנויות זה טרנספורמטור. שוב אני מדגיש טרנספורמטור שמוציא מתח חילופין ולא ישר.

nhezy

New member
ממיר+שנאי

שנאי=TRANSFORMER ממיר=CONVERTER גל סינוס=SINE WAVE אתה צריך טרנספורמטור של A.C 230V ל-14V A.C mA 650 או קצת יותר mA 800

ZaAmHaRaShA

New member
שינוי קטן

טוב עכשיו עקב שינוי דעות, אני הולך להזמין מארה"ב, אז מה אני צריך עכשיו? לדעתכתם המוצר בארה"ב וביפן יהיה אותו הדבר רק עם שנאי שונה שאתה מקבל איתו? כי אני יודע שההרץ בארה"ב שונה מישראל ויפן..

רשר

Well-known member
מנהל
או, או?

ברוב המכשירים זה לא משנה כלל וכל, שנאי פשוט יתן לך פתרון טוב מאוד והמכשיר מישר את המתח ומיצב אותו ורק אחר-כך מעלה עליו גל לצורך האפקטים השונים. הבעיה היא שיתכן והמכשיר שלך נעזר בתדר הרשת כגל ראשי עליו הוא מלביש את כל האפקטים, במקרה כזה שינוי של תדר מ 50Hz ל 60Hz עלול לגרום לזיוף האפקט.

למעלה