יפן סין מלונדון

ITZIKMEDAN

New member
יפן סין מלונדון

אני מעונין לקבל מידע כללי על יפן וסין ,עונת, מזג אוויר ,עלויות וויזות,וכדומה כ"כ אני כרגע בלונדון ומעונין להחליף או לקנות ציוד משומש עוד אשמח לשמוע על דרכי גישה זולות ועדיפות מלונדון ליפן[אוסקה]

מריושי

New member
קצת על סין

העונות הטובות לסין הן הסתיו והאביב בהן נוח להסתובב בכל סין הבעיה שהעונות האלה קצרות ואין זמן לטייל בכולה בקיץ מומלץ להיות בצפון בחורף לדרום. המערב סובל ממזג אויר קיצוני- בחורף קר מאוד, בקיץ לוהט. המטבע המקומי יואן 1$=8.26 יואן לערך. לינה בדורמיטורי (חדר משותף) יכולה לנוע בין 10 ל50 יואן. המזרח הרבה יותר מפותח, מתועש, מודרני ולכן גם יקר יותר. מאותה סיבה יותר מענין לטייל המערב בגלל שהפיתוח המסיבי עדיין לא הגיע לשם. על כל מידע נוסף אתה מוזמן לשאול שאלות ספציפיות יותר

הייתי רק בסין

ואישהוא הצלחתי לטייל גם בצפון בקור.. לא משהו שבטוח הייתי חוזרת עליו להגיע עם המון סבלנות ושיחון וללמוד מילים בסיסיות כמו: לא, שרותים וכרטיסים.. יפה שהשער לא השתנה כ"כ הרבה שנים, גם בזמנו היה אחד לשמונה.. תשאל יותר ספציפי, יהיהיותר קל לענות.. תות

מריושי

New member
הם פשוט

הצמידו את היואן לדולר והוא נשאר כמעט באותו שער... גם אני הייתי שם בחורף, אבל אני לא אוהב להתעורר בבוקר ולראות שהשלוליות קפאו ולחמם את הידיים כל הזמן....

sela v

New member
לגבי יפן

הייתי בתערוכה בשם Destionations 2003 ב-Earls court בלונדון לפני כחודש, ולקחתי שם חוברת על איך לטייל ביפן בתקציב לא גבוה, אז אם אתה מעוניין אני יכול להסתכל על החוברת היום בערב, ולראות איך משיגים אותה, יכול להיות שמשרד התיירות היפני בלונדון. אני חושב שלתרמילאי הישראלי יפן יקרה, אבל למי שבא מלונדון יחסית לאנגליה יפן לא מאד יקרה, לפחות זה הרושם שקיבלתי מהם, אבל יש למשרד התיירות היפני אינטרס לשווק את המדינה שלהם.

rinatsc

New member
יפן

הכי זול לקנות בארץ כרטיס רכבת שנמכר לתיירים בהנחה מאד גדולה לתקופות של שבוע שניים ושלושה. טיילתי לפני כחצי שנה במשך חודשיים עם שני כרטיסים של 3 שבועות זה אפשר לי לעזוב מקומות גשומים ולחזור כשמזג האוויר היה טוב יותר. לינה זולה יש באכסניות של א.נ.א ולפעמים מוצאים בדרך גם אכסניה מקומית באותו מחיר. רשימת האכסניות + מפה של יפן, תקבל בכל משרד תיירות מקומי ואין צורך לחפש זאת בלונדון. בסופר יש אוכל מוכן - מקומי וגם מערבי. אבל יש קצת מקומות שאין אוכל מערבי. בכל אופן זאת דרך לחסוך. טיול של חודשיים כולל טיסה מהארץ, רכבות, דוא"ל, מזכרות והכל בכל מכל כל יצא 50$ ליום. ללשכת התיירות הממשלתית יש אתר נפלא עם כל המידע. יותר טוב מהלונלי. העונות המומלצות הן אביב - פריחת הדובדבן וסתו-השלכת הזהובה. ברוב יפן תמצא דוברי אנגלית ואם לא מסתדרים איך שהוא. ראה הסרט "אבודים בטוקיו". סין - זולה בהרבה אבל מאד קשה לטיול. זו גם ארץ גדולה וצריך כמה חודשים כדי לטייל. שפה ואוכל מאד בעייתיים. אבל כמעט בכל תחנת רכבת יקדמו אותך "חוטפי התיירים" שיקחו אותך לאכסניה זולה וגם ימליצו על סיורים ויעזרו בסידורים. השתמש בהם כשאין ברירה. הלונלי לא היה מדוייק כשנסעתי ואני מקווה שמאז הוא עודכן. בהצלחה.

יפן..

מהנסיון שלי, לא בקלות תמצא דוברי אנגלית, אבל זה מאוד נחמד וקל(למרות מה שאולי תחשבו)ללמוד קצת יפנית מדוברת. מה שחשוב מאוד לתייר ישראלי לזכור בכניסתו ליפן שיש סיכוי רב שבכלל לא יאפשרו לו להכנס ויאלצו אותו לחזור על המטוס הבא לארץ ממנה הוא הגיע או לכל מקום אחר שיבחר. חשוב מאוד להגיע לשם עם כסף ורצוי הרבה!! כמו כן מומלץ בחום שתהיה הזמנה לאיזה שהו מקום לינה ליום, יומיים הראשונים ומסלול טיול דיי מוגדר. כל זאת בשל הנסיון של היפנים למנוע כניסת ישראלים שבאים במטרה לעבוד בבסטות. מה שבטוח שיפן מדהימה (מהמעט שראיתי)ורצוי לברר אם יש איזו מסיבת רייב בפוג'י מאוונטן אם כבר נמצאים בסביבה.

ועוד על יפן..

אולי זה לא כל כך קשור לפורום אבל בכל זאת.. לפני שנסעתי סיפרו לי שביפן יש את הלחם הכי טעים. נכון שזה נשמע קצת מוגזם בהתחשב בלחמים המדהימים שיש לנו פה ובכלל?.... ובכן, לא בטוחה שזה הלחם הכי טעים בעולם!!!! אבל אין ספק שהלחם ה -" פושטי" היפני פשוט מעולה , כזה שנמס בפה, רך וטעים כמו עוגה ואפילו מגיע בעוביים שונים של פרוסות. בתאבון.
מה הדבר הכי מצחיק ביפן?.. לראות יפני שיכור שירד בתחנת רכבת הלא נכונה ומתחיל לפרפר ולחפש את האופניים שלו.(בהתחשב בעובדה שאם היה יורד באותה רמת שיכרות בתחנה הנכונה, היה מוצא את האופניים ללא כל קושי, בין אלפי זוגות נוספים)

rinatsc

New member
יפן - נסיון אישי

ללי, אינני יודעת מתי היית ביפן. הכניסה של בני שהוא בשנות ה-20 ערכה 2 דקות. דווקא אני המבוגרת נשאלתי כל מיני שאלות במשך רבע שעה. באתי עם מקום לינה ללילה. ומבחינת כסף הראיתי כרטיס אשראי. ובקשר לפוג,י כדאי להזהיר מטיילים שכמעט תמיד הוא מכוסה בעננות וקשה לראותו במלוא הדרו.

למעלה