יפי! סיימתי עוד פרק ^0^

OFIRB9

New member
יפי! סיימתי עוד פרק ^0^

זה חלק א' של פרק ההמשך לפרק הקודם שהוא ההמשך לפרקים הקודמים של הפיק! הבנתם?? הקירות התחילו לרעוד ולהתפורר, כשטמויו סאקורה מייאן לי קרו וריי היו לכודים למטה "מה קורה כאן???" סאקורה צעקה בפחד "תשתמשי בקסם שלך סאקורה!" צעק קרו "ווד!" העץ הצליח לעצור את הקירות מלהתמוטט על הראשים שלהם, אבל הם היו לכודים בפנים "עכשיו מה??" שאל ריי "טויה בטח מחפש אותי!" סאקורה צעקה "עם ננסה לצאת ולהזיז את הענפים הכל עלול להתמוטט" אמרה טמויו "טוב אז פשוט צריך למצוא את הקלף הזה ללכוד אותו ונגמר הסיפור!" מייאן קפצה קדימה "מייאן חכי!" העץ פתאום התחיל לזוז ולגדל עוד ענפים "מה קורא כאן!?" צווחה סאקורה "סאקורה!" טמויו הופרדה מהשאר בגלל ענף גדול "טמויו לא!" סאקורה ניסתה להגיע אליה "סאקורה זהירות!" לי תפס את סאקורה לפני שפגע בה ענף אחר, ריי זינק מעל לענפים והגיע למקום שבוא מייאן עמדה "מה לכל...!?" היא צעקה וריי תפס את היד שלה ומשך אותה "קסם איירו דלתא, שינוי!" הוא קרא והצביע בשתי אצבעות על הקיר, נפתח שם חור גדול כמו מסדרון והם עברו דרכו, מיד אחרי זה המסדרון נסגר "מה קרה שם??" מייאן צעקה בעודם רצים "אני לא יודע, אבל כדאי שנמצא את הדלת ונפלס להם דרך לצאת החוצה לפני שילכדו!" "טמויו! מייאן! ריי! שאורן!" סאקורה צעקה, היא הייתה לבדה בין סבך גדול של עץ "סאקורה!" לי צעק בעודו נאבק בעץ יחד עם טמויו וקרו, העץ סחב אותם במדרגות מחוץ למרטף וזרק את לי על החלון ושבר אותו לגמרי "לי!" צעקה טמויו לי היה תלוי על ענפי העץ מתחת לחלון, והחולצה שלו הייתה מעט קרועה מאחורה משברי הזכוכית "אתה בסדר??" קראה טמויו "טמויו זהירות!" קרו הפך מיד לצורתו המקורית והוציא משם את טמויו לפני שהעץ חבט בשניהם החוצה, בדרך קרו נחתך מחלק שבור של החלון, והתחיל לשאוג בכאב "קרו! קרו אתה בסדר??" טמיו שאלה, "כן, אני בסדר..." הוא אמר וטס לכיוון לי הפצוע, ולקח את שנייהם למטה, העץ גדול וגדל ונראה כאילו המקום יתפוצץ מרוב דחיסה "סאקורה עוד בפנים" אמרה טמויו "מה נעשה" "צריך למצוא אותה..." אמר לי, אבל הוא לא יכל לקום, הגב שלו היה מלא חתכים "מה אני עושה עכשיו?" שאלה סאקורה "למה קלף העץ כל כך מרושע פתאום? ולמה הוא יצא מהשליטה שלי?" סאקורה הביטה לכל הכיוונים "יש קלף שיכול לשלוט בכל דבר דומם, כמו גזע עץ" אמר קול של אישה "הה? מי זה?" סאקורה הביטה סביב "הקול הזה מוכר לי.." היא אמרה "ריי! תחכה שניה!" צעקה מייאן וריי עצר סוף סוף "את רוצה להציל את סאקורה לא??" הוא אמר בקדחנות "בטח שכן!" היא התנשפה "אבל..." "מה?" "ריי מה היה הדבר הזה שעשית שם?" מייאן שאלה, ריי השתתק לגמרי "זה הכוח שלך כקלף נכון?" "כן" "אז, איזה מן קלף אתה?" "מייאן, סאקורה לכודה, ויש יותר מקלף אחד שמעורב כאן, אי אפשר לבזבז זמן על דיבורים!" הוא אמר, מייאן התרגזה, ושלפה את המטה "טיים סאן!" הזמן עצר, רק מייאן וריי נשארו עומדים "עכשיו תספר לי" היא אמרה וחייכה "מייאן..." הוא מלמל "בתור שליח קלפי הדלתא אתה בטח חזק מאוד, איזה כוח מיוחד יש לך שנותן לך להיות השליט שלהם?" היא שאלה "לי יש את הכוח להשתמש בכל קלף שאני רוצה, אבל אני לא יכולה לעשות את זה בלי המטה שלי" "טוב...אני אספר לך...אני...היי!" פתאום הרקע של קלף הזמן תפס גם את ריי "היי! מה הולך כאן?!" מייאן שאלה את המטה כאילו הוא זה שאחראי "היי!!!" היא צעקה, הרקע בלע גם אותה, תוך כמה שניות כל הרקע נעלם, ומייאן וריי מצאו את עצמם בצידו השני של בית הספר "מה קרה כאן?" היא שאלה "ריי אתה בסדר?" הגוף של ריי זהר לשניה, והוא הביט בעצמו מבוהל "הכוחות שלי..." הוא מלמל "אוף..." סאקורה יצאה מהסווח והסתובבה במרתף הענק, מחפשת יציאה "אני מקווה שכולם בסדר" היא אמרה "אולי אני צריכה להשתמש בקלף אחר כדי לצאת מכאן" היא אמרה "קלף החרב" היא אמר "סורד!" תוך כמה שניות המטה של סאקורה הפך לחרב הערוכה והיפה "יופי, זה יחתוך את העץ" היא אמרה, אבל פתאום באויר הופיע דמות לבנה מוזרה של אישה "מה זה?" סאקורה הביטה בדמות, בראשה של הדמות נצצו שתי עיניים מרושעות, ובהבזק ועשן הופיע בידה חרב ערוכה, בדיוק כמו שקרה לסאקורה "מה הולך כאן??" סאקורה צווחה "קלף מיוחד שגנב את כוחותיו של קופי" אמר אותו קול באוזן שלה "ריי!" סאקורה צעקה, הדמות לפניה תקפה אותה, וסאקורה הגנה על עצמה, אבל בקושי, הדמות היתה מאוד זריזה, יותר מסאקורה "קדימה סאקורה תחשבי על דרך פעולה" היא אמרה לעצמה "שילד!" אחרי שסאקורה הבטיחה את הגנתה עם המגן, היא ראתה שגם לדמות מולה יש מגן בדיוק כמו שלה, רק שחור "אצתרך להפיל אותה בכוח" חשבה סאקורה "השתמשי בקלף הכוח, היא לא מסוגלת להשתמש בו" אמר שוב אותו קול "מה?" סאקורה הביטה לצדדים "אני מכירה את הקול הזה" *פלאשבק* "קלף יוביל לאחר, ובסופו של דבר כל הקלפים יהיו בסכנה, ועם את רוצה שהכל יחזור לקדמותו את חייבת את קופי" האישה עמדה מול סאקורה על גג הבניין מחזיקה בכדור הבדולח *סוף פלאשבק*

OFIRB9

New member
חלק ב' של המשך לחק א' ש...בעע תעזבו

"זו האישה ההיא שהראתה לי את החיזיון... היא בטח מנסה לעזור לי" חשבה סאקורה "פאוור!" הדמות הלבנה הביטה בסאקורה בפליאה, סאקורה היתה הרבה יותר חזקה עכשיו, וגם נראה כאילו היא גדלה בכמה סנטימטרים יותר מהדמות, הדמות חייכה חיוך מרושה והחרב והמגן שלה נעלמו כמו שהופיעו "מה קורה?" שאלה סאקורה הדמות התחילה לרחף וממנה יצאה שמלה גדולה ולבנה, ומאחוריה הופיעו כמה עננות עשן, סאקורה המבוהלת עמדה מולן בפחד לא יודעת מה לעשות יותר, היא חזרה לגודל הרגיל שלה והחרב והמגן שלה גם נעלמו, היא שמעה מוסיקה מוזרה ומצמררת וענות העשן התחילו לרחף סביבה וסביב הדמות שעוד חייכה, אחת העננות התקרבה לדמות מאחור ועברה דרכה כאילו היא לא שם, ואז הפכה לנערה מפחידה עם שיער אדום וארוך, ופנים מחודדים, שלבשה בגדים שחורים עם שלשלאות וחוטי טייל מסביב, ובידה החזיקה שוט, היא הכתה בו פעם אחת והדמות הלבנה הופיעה מאחוריה צוחקת ברשאות, היא הכתה שוב, ודמות עשן קטנה הופיעה מאחוריה וגם צחקה, היא הכתה שוב ושוב, והופיעה דמות מוזרה צבועה בצבעים מוזרים, ואחריה ילדה קשורה בשלשלאות, וכולם צחקו על סאקורה, הילדה עם השוט הכתה פעמיים לכיוון סאקורה, ושתי קרני אור יצאו ממנה, אחת הפכה לצורתו האמיתית של דאט', ואחת לצורתו האמיתית של היט, ושניהם נראו כועסים מאוד "מה קורה? כל אלה קלפים?" שאלה סאקורה, היא הרגישה משהו חולף לה ליד הרגל, זה היה יצור פרוותי מלא צלקות וקשור בשלשלאות מלוכלכות, והוא אחז בפיו קלף ריק, הילדה עם השוט לקחה את הקלף והביטה בסאקורה, וגם היא התחילה לצחוק "מי אתם?!" צעקה סאקורה "מי אנחנו?" אמרה הנערה "אנחנו הקלפים של ליל כל הקדושים, אחרי 2000 שנה חזרנו לחגוג קצת, אחרי שהשליט המטופש ההוא שלך לכד אותנו במרחב הזמן!" "מה? כולכם קלפי דלתא??" סאקורה נבלה מהכמות שלהם "לא" אמרה הנערה "רק אלה ששולטים בעצמם הם קלפי דלתא, קלפי הדיליט שכאן לא מסוגלים לשלוט במה שהם עושים, כמו דאט' והיט שכאן, וכמו סמוק" היא הצביעה על דמות העשן הקטנה "ו...מה אתם הולכים לעשות?" שאלה סאקורה, הנערה מחקה את החיוך לפרצוף כועס "להרוג אותך" היא אמרה "בדרך שאני הכי אוהבת" היא שוב הכתה בשוט, וסאקורה צרחה "לא לא לא" מישהו ישב על גג בית הספר, בתלבושת שחורה ושתי כנפיים ענקיות של עטלף על גבו "אתם שוחכים, אני האחראי כאן" הוא אמר וזקף אצבע אחת, כל הקלפים נעצרו "מה קורה??" שאל מישהו שהתחבא בין הצללים באולם הגדול "ומפייר..." הוא אמר בתיעוב "מה קורה?" שאלה סאקורה והביטה בכל הקלפים שעצרו, דאט' זז פתאום, הוא שלף את הגרזן וכיוון אותו לנערה עם השוט, והיא לא יכלה לברוח "חכה!" קראה סאקורה פתאום מאחורי סאקורה הופיע אור צבעוני, כאילו מישהו פתח דלת מעולם אחר "מה...?" סאקורה הביטה לכל הכיוונים, דאט' עצר במקום מיד כי הסתנוור מהאור, וכך גם כל שאר הקלפים "האור?" סאקורה הסתכלה לימינה, עמדה שם נערה עם שיער ארוך מאוד, אבל זו לא הייתה האור, היא זינקה קדימה בחיוך "וואו" סאקורה הביטה לכל הצדדים, מכל כיוון עברה דמות אחרת, כמה דמויות של יצורים קטנים, דמות של סוס קטן ושל כלב ים שפרץ ממים שהיו עשויים מאור, ושטפו את כל הקלפים יחד, וגם את סאקורה באור אינסופי, ואת כל בית הספר "מה קרה?" מייאן הביטה סביב "ריי! אתה בסדר?" "כן..." אמר ריי, הוא קם והביט בכפות ידיו "מה עם הכוחות שלך?" היא שאלה "הממ..." ריי הושיט יד כדימה ויצר את המספר שתיים באצבעותיו, והופיע לפניו כדור אור גדול "אני בסדר..." הוא אמר "סאקורה קומי" אמרה מישהי "שוב את? איפה את?" סאקורה שפשפה את עינייה "אני כאן" אמר הקול, מלפני סאקורה הופיעה פרודי "את? זו היית את??" סאקורה שאלה "סאקורה החברים שלך זקוקים לך" אמרה פרודי בלי לענות לשאלה "שאורן! טמויו! מייאן!" סאקורה קראה בעודה רצה לכיוונם, טמויו ניקתה את הפצע על גבו של קרו "סאקורה את בסדר!" אמרה טמויו, לי קם מיד ששמע אותה "לא, לי תשב, אתה פצוע!" אמרה טמויו "מה קרה לכם" סאקורה התיישבה ליד לי ובדקה את הפצעים שלו "אוי אתה פצוע ממש חזק!" היא צווחה "אני אהיה בסדר!" הוא אמר "קרברוס במצב יותר גרוע ממני" "לא נכון" אמרה טמויו "שניכם נפגעתם חזק, בואו תנו לנו לטפל בכם!" אמרה טמויו, ריי ומייאן הופיעו בריצה כדי לעזור לקרברוס "אוי...הם יהיו בסדר?" שאלה סאקורה "את יכולה לעזור לשכך את הכאב" אמרה פרודי "מה הכוונה?" שאלה סאקורה "הנה, מתנה ממני" היא אמרה והושיטה לסאקורה קלף עם ציור של ארנב עליו, על הקלף היה כתוב "היל" "מה??" סאקורה הביטה בפרודי "איך את...איך?" "זה לא משנה כרגע" אמרה פרודי "היל!" הקלף הוציא מתוכו סלילים גדולים וכשנגע בלי וקרברוס הופיעו תחבושות על הפצעים שלהם "הוא לא מרפה מיד, אבל הוא יזרז את ההחלמה" אמרה פרודי "פרודי...איך את?" שאלה מייאן "קחי" פרודי הושיטה לסאקורה תשע קלפים "וואו איזה כמות!" קראה מייאן "סאקורה תפסה את כולם, הם שלך" היא נתנה אותם לסאקורה "גוסט, פארי, סמוק, טורצ'ר, קייג', ריינבו, ספוט, סטרייפס, וקולור" סאקורה קראה את כל השמות "הקלפים האלה רצו קצת חופשה בחג" אמרה פרודי והתחילה ללכת משם "רגע! אבל איך זה שקלף העץ השתגע ככה?? אין פה שום קלף שמסוגל לשלוט בו!" קראה מייאן אחריה "לא אמרתי שתפסת את כל הקלפים שהיו בסביבה" אמרה פרודי "אבל אני בטוחה שתסתדרי" היא חייכה והלכה "זאת אומרת שהיו פה עוד קלפים?" שאל ריי "גם עם כן, לא נתחיל לחפש אותם עכשיו, בואו נחזור הביתה" אמרה סאקורה ועזרה ללי לקום ילד עם שיער כסוף וכנפיי אטלף ענקיות ישב על גג הבניין ובהה בירח "תודה" אמרה דמות שחורה של ילדה עם צמידי זהב עם כל יד וכל רגל, ואחד סביב הבטן "את כל כך נחמדה, את רוצה שהיא תתפוס את כולם רק כדי שבשבילה יהיה טוב, כל כך טיפוסי" הוא אמר וחשף שיניים חדות "עבר עליה מספיק, היא כמעט איבדה שלושה חברים היום" "ורק לך זה איכפת" הוא קם "היי ומפייר" היא אמרה "מה?" "מצאת דרך נהדרת להתקרב בלי החשד של אחיה" "אני יודע" "ומה אתה הולך לעשות עם עצמך?" הוא הביט בה "זה לא עיניינך המחשבות או הרגשות שלי אז תפסיקי לבדוק אותם" הוא פרש כנפיים ונעלם לכיוון הירח

kitty92

New member
יאאאאאאאאאאאאאי, 100מם כמו תמיד

^^^^^^^^^^^^^^^^^, חח, אין לי מושג מה עבר עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lazy Gi®l

New member
איזה יפה!!

את צריכה לעשות תקציר מה היה בפרק הקודם .. חח סתם פשוט לא זכרתי מה היה

OFIRB9

New member
כשאני אגיע הביתה אני אשרשר

לכאן תקצירים של כל הפרקים למי שלא היה לו כוח לקרוא (זה נותן חשק)

OFIRB9

New member
הגעתי הביתה 0.0;;;;

פרק 1-סאקורה מגלה שבעבר יריב של קלאו ריד בשם איירו דלתא יצר קליפם מתחרים שנועדו לגרום נזק לעולם ושהם לכודים עם קלפים פסולים של קלאו ריד בפרצת זמן פרק 2-סאקורה משחררת את מייאונה סאן השומרת של קלפי הדיליט ותופסת את לייף קאנדור ואלף פרק 3-סאקורה לוכדת את קלף החום פרק 4- סאקורה לוכדת את קלף הזיכרון פרק 5- קלף החד קרן רודף אחרי סאקורה וכשהיא תופסת אותו היא רואה שהוא הגיע מלי פרק 6-סאקורה לוכדת את קלף המלח פרק 7- סאקורה לוכדת את קלפי הכוכב ולי חוזר פרק 8-ריי מגיע וסאקורה לוכדת את קלף הסמוראי פרק 9-סאקורה לוכדת את קלף המוות ואת הזאב, ומאקו מגיע פרק 10- (וואו 0.0;) סאקורה תופסת את קלף העתיד פרק 11+12-סאקורה תופסת עשרה קלפים חדשים

למעלה