יפי נפש חמודים

תכריך

New member
יפי נפש חמודים

אז הכיכר שיגעה אותכם ? מה קרה למספר שלוש של גולברי מיקי אקרמן? אגב הכביש ברחוב האילנות מסוכן פי כמה וכמה שם מתבצעת עברת תנועה מה הוא לא שייך לתעמולת בחירות? אגב תעמולה צו"ח עדיין מושיב את הבת שלו על הבירכיים שתסובב את ההגה בגיפ? זה ממש בטיחות בלי תעמולת בטיחות כנראה?

Master Stav

New member
תכריך יקר/ה ....

ברוכ/ה הבאה לפורום .... כן הכיכר שיגעה אותי אחרי שראיתי כמעט 2 תאונות ו1 בפועל ..... כמי שהנושא קרוב לליבו אני מתכוון להתעסק גם באילנות וגם בחיבור ליער קדימה .... גם בשביל ההולכי רגל אופנים הלא מואר עם השיחים שמזמינים כאילו אמבוש ועוד אבל ...שימ/י לב .... אי פה קשר לפוליטיקה ... שום מועמד לא ינכס לעצמו את העשייה הזו היום לדוגמא יחלקו פעילים של 3 רשימות ביובלים ובלב רן ברושור שקורא לחתום על העצומה הפעילים יהיו ללא חולצות מזהות ויעבדו כגוף אחד עבור הנושא ללא שיוך פוליטי!!! לגבי צ'וח ...קטונתי ....האיש הצליח להוציא ממני את הרע שבי עקב התנהגותו כך שאחסוך בפוסט זה במילים.

yonib1231

New member
אתה כנראה באמת לא יודע כלום

קיימת תוכנית מיתון תנועה שנכתבה על ידי מומחה תעבורה בהזמנת חברי המועצה ובראשם מיקי אקרמן. התוכנית יושבת על שולחן המועצה למעלה משנתיים ומר גולברי מסרב להעלותה לדיון ולביצוע, אלא חלקים ממנה כשנוח לו. כמו הרבה דברים - גולברי פועל על פי שליפות ולא על פי תוכנית אב מסודרת ומוצגת לציבור. לגבי צ'וח - אני מודה שלא ראיתי אותה מסיע את בתו על ברכיו ונותן לה לסובב את ההגה - אולם אם הדבר נכון הרי שאדם זה לא רק מסוכן לעצמו, אלא גם לציבור שסובב אותו ואז אסור שיהיה בין אלה שינהיגו את היישוב. ייטיב צ'וח עם עצמו ואם ציבור בוחריו אם ייצא לאויר העולם/הפורום בהצהרה בנושא ובמקרה זה שתיקה כמוהה שהודאה בעבירה.

kirschi

New member
תוכנית למיתון תנועה

בחוג הבית שערך גולברי בביתו של גיל, מתהדר הראשון בתכנית למיתון תנועה כהישג שלו. כך גם התכנית לאבטחת היישוב.

Master Stav

New member
מה לא ידעת ?

הוא גם היה האדם הראשון שצעד על הירח .....

למעלה