יפית חיו לדעתיי החיקוי של עברי לידר היה הכי גדוללללל אין אין קופיי למי שלא יודע זה יהיה בתכנית ה 3
ה הכי נורמלי כאן New member 13/8/05 #1 יפית חיו לדעתיי החיקוי של עברי לידר היה הכי גדוללללל אין אין קופיי למי שלא יודע זה יהיה בתכנית ה 3
ה הכי נורמלי כאן New member 13/8/05 #2 יפית חיו לדעתי החיקוי של עברי לידר היה פשוטט גאוניייייייייייי אין אין פשוט קופי אני פשוט ההיתי בצילומים אז אני יודעתת אני לאמינה שהוא לקח מקום שני הוא היה צריך לקחת מקום ראשוןןןןןןןןןן
יפית חיו לדעתי החיקוי של עברי לידר היה פשוטט גאוניייייייייייי אין אין פשוט קופי אני פשוט ההיתי בצילומים אז אני יודעתת אני לאמינה שהוא לקח מקום שני הוא היה צריך לקחת מקום ראשוןןןןןןןןןן
S SpOnGeTuLa New member 13/8/05 #3 ../images/Emo58.gif מעלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif זה יהיה בשבוע הבא?..
../images/Emo58.gif מעלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif זה יהיה בשבוע הבא?..
ה הכי נורמלי כאן New member 13/8/05 #5 יפית חיו החיקוי שהכי אהבתי הוא של עבריי לידרר שיהיה בתכניתת 3 אין אין חיקוי לפניםםםםםםםםםם