יפים שלי

יפים שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

אוי איזה שבועות עוברים עליי.. ההופעות של גריז מאוד מתישות.. ובנוסף אני גם חולה
שבוע שעבר לא הגעתי לביה"ס יומיים.. ואז הרגשתי קצת יותר טוב.. והיום זה שוב חזר לי
אז אני שוב בבית! ונחשו מה הדבר הראשון שאני עושה? (אפילו לפני לקיחת אופטלגין
) - באה להגיד לכם שלום!
אני כל כך מתגעגעת אליכם! באמת! כמובן שאני בודקת כל הזמן מה שלומכם, ודואגת לשרשר ולמחוק הודעות.. אבל אני לא מספיקה גם להגיב.. אז אני מקווה שהיום יצא לי להיות כאן די הרבה.. אז מה שלומכם?! ראיתי שכמה ותיקים חזרו לפורומינו וזה מאוד משמח אותי! ברוכים השבים לכולם! לינויוש מאמי התגעגעתי אליך! הצבע האדום היה חסר בפורום
אביבוש - אני היום בבית, אז כשתחזרי הבייתה מביה"ס, שלחי לי הודעה ונדבר קצת! בהחלט צריך..
וזהו בינתיים.. אני עוד אוסיף דברים בהמשך בטח

לאו14

New member
ליוששש נשמהה שליי!!../images/Emo141.gif

אוייי המוןן המוןן זמן לא נכנסת.. אבל אני רואה שיש לך סיבות טובות.. דבר ראשון תרגישי טוב!! דבר שני.. בהצלחה עם ההופעות!!! תשתדלי לכתוב פה יותר!! את חסרה!! אוהבת לאו

אויייי ליוששש!!!!../images/Emo9.gif

מה נשמע מותק? טוב אז קודם כל נורא נורא התגעגענו אלייך! כל פעם לקרוא הודעה ממך זה כל כך משמח! אני מקווה שתרגישי יותר טוב ושהכל יהיה בסדר! אני שמחה שתיהי פה הרבה.. ואני אשמח אם זה יקרה יותר ולא מהסיבות האלה
אוהבת מאד מאד! לינוי

בתור שגרירתנו בבית צבי, חחח

אנחנו מצפים לריכולים בנושא גרי בילו חחח... איך זה ללמוד שם ??? ות'אמת... מעניין אם יש דרך לדעת מה הסיכוי להקרין בטלויזיה את אאידה ??? ועוד יותר מעניין אם יש ספריית וידאו, למי שרוצים לצפות בהפקות של בית צבי ??? נראה לי שבאמת אני אערוך שם איזה שהוא ביקור... ושיהיה לך סופר אחלה בלימודים ובהצגות

לי מאמוש!! ../images/Emo39.gif

כמה התגעגעתי, היית חסרה בפורום כל כך חבל מאוד שאת בבית בגלל שאת חולה מקווה שתרגישי טוב בהצלחה בשאר ההופעות. אוהבת מורן..

למעלה