יפים שלי

יפים שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

וואי.. כמה זמן לא כתבתי כאן.. אני לא יכולה אפילו להסביר כמה לחוץ לי עכשיו! ביום חמישי יש את הבכורה של גריז בתיאטרון רמת גן.. ולכן יש מליון חזרות!! אני ישנה אולי 4-5 שעות בלילה.. ואני בבי"ס גם בשישי-שבת.. אז כל שנייה שיש לי בבית, אני מנצלת אותה לאכילה, למקלחת, ללמידה או לשינה!
אבל אני מתגעגעת אליכם!!!!
גם אתם מתגעגעים אלי??
אני מבינה שלפורום יש קצת תקופה קשה עכשיו.. תמיד בסוף שנה יותר קשה כי יש המון עומס.. אבל חברה תעשו מאמץ ואל תזניחו את הפורום! זאת תקופה כל כך פורה אצל הראל - עם כל כך הרבה חידושים, תמונות וכתבות.. תבואו תתעדכנו ותעדכנו! מה קורה עם הפינות שדברנו עליהן? היו גם כמה רעיונות טובים שהתחלתם אבל לא המשכתם בהם.. כמו משטרת האופנה! שהיה אחלה רעיון! פורומיסט השבוע, הודעת השבוע.. גם אותם היה בפורום איזו פעם אחת, אם אני לא טועה.. מה קורה עם עדכונים בנוגע למצעדים? ימי חמישי הם ימים עמוסים נורא מבחינת מצעדים.. למה אף פעם לא נפתחים עליהם שרשורים? תזכורת לשמוע ואח"כ את תוצאותיהם..? וכו' וכו'..
קדימה חברה- איך הפורום רגוע בתקופה כה לוהטת אצל הראל?
אז זהו.. אני מקווה לכתוב כאן כמה שיותר.. אולי ברגע שהמחזמר כבר יעלה.. אני אחזור הבייתה כל ערב בשעות קצת יותר נורמאליות.. אוהבת אהבת אין קץ! לי

i love skat

New member
רק שניה, אני הולכת לחכות למשיח..

*
לייווווששש!!! אויי כמהה שהתגעגעעתייייי!! אני ב"ה באה להצגה גריזז.. כן הפורום בתקופה קשה, וגם אני..כלומר יש לי המון עומס כי מלבד העובדה שזה סוף השנה, אני מסיימת כיתה ט', זאת אומרת מסיבת סיום שזאת אומרת יםםם של חזרות!!!
אז בקושי יש לי זמן והשעיה עם הפינות היא שהרבה לא פעילים יותר, ניסיתי לתפוס אותך היום להגיד לך שנעשה איזה משהו ביחד נארגן כמה דברים אז דברי איתי.. ירדו איזה 2 פינות מכיוון שאורטל, פרשה מהפורום..[סיפור ארוך, נדבר כבר] ולאודליה אין מחשב אז היא לא יכולה לפתוח את הפינה שלה..ועוד כמה כבר לא נכנסים כ"כ.. אני לוקחת את כל מה שאת אומרת לתשומת ליבי.. ואני כ"כ שמחה שנכנסת סופסוווף..
אוהבת אותך המון, מתגעגעת
שיהיה המון בהצלחה בהכל
שבת שלום
אביב

ליוש!! ../images/Emo39.gif

שיהיה לך המון בהצלחה עם המחזמר. ולא יוצא לי להכנס לפורום כל יום בגלל לחץ של הבגרויות והמתכונות. אני מקווה שיותר מאוחר שירד הלחץ אני אכנס יותר.

לאו14

New member
ליוששש מאמייי../images/Emo141.gif

אוייי התגעגעתיייייי בטירוףף!!! אויי בהצלחהה בהצגה!! בקשר לפינות.. גמאני אהבתי את משטרת האופנה.. אבל מי שעשתה אותה..כבר לא ממש נכנסת לדעתי.. אני יתחיל לעשות.. אין לי בעיה.. ופורומיסט השבוע והודעת השבוע המנהלות צריכות לעשות לדעתי..לא?? לא משנה.. הכיי חשובב אתתת פההההה

ליוששש!!!../images/Emo39.gif

התגעגענו מאד!! איך לא?? בקיצור קראתי את מה שכתבת ואת צודקת לחלוטין! אני אשתדל לעשות כאן דברים.. אבל כמו שאמרת לרובנו יש הרבה לחץ... אני מנסה להיות פה כמה שיותר אבל את מבינה אותי.. טוב אני מקווה שיהיה לך בהצלחה ותספרי איך היה!! אוהבת מאדדד! לינוי.

למעלה