היחפה עם כתר של זהב
New member
יפים שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif
וואי.. כמה זמן לא כתבתי כאן.. אני לא יכולה אפילו להסביר כמה לחוץ לי עכשיו! ביום חמישי יש את הבכורה של גריז בתיאטרון רמת גן.. ולכן יש מליון חזרות!! אני ישנה אולי 4-5 שעות בלילה.. ואני בבי"ס גם בשישי-שבת.. אז כל שנייה שיש לי בבית, אני מנצלת אותה לאכילה, למקלחת, ללמידה או לשינה!
אבל אני מתגעגעת אליכם!!!!
גם אתם מתגעגעים אלי??
אני מבינה שלפורום יש קצת תקופה קשה עכשיו.. תמיד בסוף שנה יותר קשה כי יש המון עומס.. אבל חברה תעשו מאמץ ואל תזניחו את הפורום! זאת תקופה כל כך פורה אצל הראל - עם כל כך הרבה חידושים, תמונות וכתבות.. תבואו תתעדכנו ותעדכנו! מה קורה עם הפינות שדברנו עליהן? היו גם כמה רעיונות טובים שהתחלתם אבל לא המשכתם בהם.. כמו משטרת האופנה! שהיה אחלה רעיון! פורומיסט השבוע, הודעת השבוע.. גם אותם היה בפורום איזו פעם אחת, אם אני לא טועה.. מה קורה עם עדכונים בנוגע למצעדים? ימי חמישי הם ימים עמוסים נורא מבחינת מצעדים.. למה אף פעם לא נפתחים עליהם שרשורים? תזכורת לשמוע ואח"כ את תוצאותיהם..? וכו' וכו'..
קדימה חברה- איך הפורום רגוע בתקופה כה לוהטת אצל הראל?
אז זהו.. אני מקווה לכתוב כאן כמה שיותר.. אולי ברגע שהמחזמר כבר יעלה.. אני אחזור הבייתה כל ערב בשעות קצת יותר נורמאליות.. אוהבת אהבת אין קץ! לי
וואי.. כמה זמן לא כתבתי כאן.. אני לא יכולה אפילו להסביר כמה לחוץ לי עכשיו! ביום חמישי יש את הבכורה של גריז בתיאטרון רמת גן.. ולכן יש מליון חזרות!! אני ישנה אולי 4-5 שעות בלילה.. ואני בבי"ס גם בשישי-שבת.. אז כל שנייה שיש לי בבית, אני מנצלת אותה לאכילה, למקלחת, ללמידה או לשינה!