יפים ויפות שליייי

יפים ויפות שליייי

אני מיתגעגעת! המחשב שלי עדיין הרוס ... והוא כול שנייה מיתכבה לי ... אז החלטתי פה אחד(כי יש לי רק אותי) להשבית אותו... אז אני לא מדליקה אותו. אבל עכשיו ניתקפתי געגועים להראלי! אז באתי להגיד שלום! שימחיתו'ש מזלטוב בובה! ו...תגיבו לי מה חדש וכול זה אני יעלה מאיזה מקום ויגיב ..., צ'אווו
(((מי שלא מכיר אותי אני קרן.15.... ברוכים הבאים לכם ...חחחח.... אני איזה שנתיים בפורום...תהנו!)))

ד'א ...

חח...שלא תבינו לא נכון...היתגעגעתי אלכם ולהראלי אבל ממש ...חחחח ויש לי חתימה של קרן פלססס ! איך היא מדהימה! היא כתבה לי :"קרן(שם יפה) ............".... וכולי וכולי...חח...איך היא חמודה ! -קרן-

מ א מ י2

New member
חחחח,מתוקה ../images/Emo219.gif

ראיתי אותה אתמור ביאיר לפיד,היה ממש יפה!

לאו14

New member
קרןןןןןןןןן../images/Emo141.gif

היי מותקקק!! אוי כמה זמן לא היית פהה!! התגעגעתיי!! תמסרי למחשב שלך החלמה מהירה.. לצערינו החורף משפיע על כולם..
וקרן פלס מדהימה!! עד מעט היא ביאיר לפיד..תראי!! **היאא קיבלההה אלבוםםם זהבבבבבב** מזלל טובב

כה... גמהיה בעיתון...גם של הראאלי !

היה שהיא קיבלה תקליט והראלי היה שם והיה לו תמונה אז לקחתי 2 עיתונים והבאתי לחברה שלי גם ... חחח.

מאמי!!! את לא נימצאת וגונבים לך כל מיני דברים... סתם.... ניתגעגע.... [זה רק אני או שכל המחשבים של חברי וחברות הפורום הולכים פייפן?]

קרנננננוש../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אנננני וכולנננו מתגעגעים אלייךךך כל כךךךך! תתתתחזרי מהרר!!!!!!! אוהההבת'ותתתך!

חזרתי הכי מהר שיכולתי ...

חח... אבל לא נורא היה לי טיפה זמן ללמוד ! ראבק איך היתגעגעתי ! יש חדש בקשר להראלי ?!

מ א מ י2

New member
קרן!!!!!!!11 ../images/Emo219.gif

אפילו לא אמרת לי שלום כשחזרתי
לא נורא,זה מחשבמניאק שלך.

מפתיאום!

אין מצב בעולם שיכולתי לכתוב לך ולא כתבתי @ ואם כן אני ממש מצטערת!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifשלום שלום:)לאן נעלמת?

הא, מי אני לשאול את זה
חחחח, חזרתיייייי!!! יוהו
ותזכירו לי לא להוריד יותר פוטושופים למיניהם סבבה?
התגעגעתי!!

למעלה