יפייפיה שלי...

יפייפיה שלי...

יפיפייה שלי... בואי, בואי אליי... יפיפייה שלי... בואי, בואי אליי... בואי, בואי אליי... אני רוצה ללחוש באוזנייך... "אני אוהב אותך" נאמרו באוזנייך... "אני מטורף עלייך" נשמעו באוזנייך... "אין כמו מעל חוף הים"... "שנינו עומדים מעליו לבדינו"... "בא לי לנגוס ממך משהו"... מצחקקת לה... מלקק לך את אוזנייך... יפיפייה שלי... כבר מגורה, כבר מצחקקת לה... מנסה לעבור בנשיקות מהאוזן אל הצוואר... פתאום הפסיקה לצחקק ועצרה אותי... נבהלה ורצתה שאפסיק... הפסקתי ובכתה... ושאלתי "מה קרה?"... לא רצתה להגיד לי... רגליה מנדנדות, פניה נאדמות, ידיה מקישות... "יפיפייה שלי, את יכולה לבטוח בי"... סותמת... יפיפייה שלי, "אם את לא רוצה שאהיה בסביבתך, הגידי לי"... "אם את לא מפחדת ממה שיקרה בינינו, הגידי לי"... "ויפיפייה שלי, לא תצטערי"... מתחילה לפרוץ בבכי... חיבקתי אותה חזק חזק מכל ליבי... "את תמיד גרמת לי לחייך, להשתגע, להשתולל, לצחוק..." "אני לעולם לא אשכח איך היה להיות איתך" "יפיפייה שלי לעולם לא אשכח אותך"...

JudyWn

New member
אבל מה קרה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא הבנתי... ../images/Emo5.gif

תגובה לשאלתך

הייתי רוצה לשמוע תגובות ולשמוע מה בדיוק כולכם חושבים שקרה... רק בסוף אשמח לספר. ;)
Brazilian Razilay

למעלה