יפיוף
א אילן נרינסקי New member 29/5/04 #7 דווקא זה נראה לי זעמן דק גם על פי הדוגמא וגם על פי האורך. למרות זאת ישנם נחשים, משני המינים הללו, הדומים זה לזה וההבחנה לא תמיד קלה. היכן הוא נמצא?
דווקא זה נראה לי זעמן דק גם על פי הדוגמא וגם על פי האורך. למרות זאת ישנם נחשים, משני המינים הללו, הדומים זה לזה וההבחנה לא תמיד קלה. היכן הוא נמצא?
D dundy New member 29/5/04 #8 נמצא קרוב לביתי בערד, ניסה להכנס לחצר של השכן. כרגע הוא חופשי ומאושר במדבר
S salingre New member 29/5/04 #9 הייתי בערד חמישי שישי בטיול בנגב אז ישנו בערד...בדואים גנבים!! גהבו את האוטו (ג'יפ איסוזו טרופר שנת 2003!!) אם כולל הציוד..
הייתי בערד חמישי שישי בטיול בנגב אז ישנו בערד...בדואים גנבים!! גהבו את האוטו (ג'יפ איסוזו טרופר שנת 2003!!) אם כולל הציוד..
S salingre New member 29/5/04 #11 לא הייתי מתנגד לזרוק עליהם איזה אפעה בריא ככה (באצם נראה לי שגם אותו הם היו גונבים...)
N naja New member 29/5/04 #12 אני מסכים עם אילן ואורי. זה זעמן דק. אצל זעמן האוכפים הפסים הבהירים הרבה יותר דקים מהפסים הכהים, בפרט הזה הם פחות או יותר זהים.
אני מסכים עם אילן ואורי. זה זעמן דק. אצל זעמן האוכפים הפסים הבהירים הרבה יותר דקים מהפסים הכהים, בפרט הזה הם פחות או יותר זהים.
י יונתן ורונסקי New member 29/5/04 #13 הדוגמא שלו די כהה ביחס לאלו שראיתי בערבה. הגוון שלו דומה לזה של הפרטים הצפוניים לפי המדריך של אמיתי ובוסקילה. פרט ממש יפה
הדוגמא שלו די כהה ביחס לאלו שראיתי בערבה. הגוון שלו דומה לזה של הפרטים הצפוניים לפי המדריך של אמיתי ובוסקילה. פרט ממש יפה